Skip to content

Deze afdelingen maken het verschil

We willen de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Dat doen we samen met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn. Wat ons uniek maakt is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgende niveau te brengen.

Hr & payroll services

Met elkaar zetten we de volgende stap in de wereld van hr. Dat doen we door de personeels- en salarisadministratie van onze klanten gewoon goed te regelen.

Hr-servicedesk

Jij wil onze klanten toch ook gewoon goed helpen? Dat kan bij onze hr-servicedesk. Door jouw specialistische kennis zorg je dat vragen snel en vakkundig worden beantwoord.

YouFleX professionals

Wil jij veel afwisseling en bij verschillende klanten 'in de keuken' meekijken? Word interim professional en maak onze klanten blij met jouw tijdelijke expertise.

Product development

Wij zijn een hr-serviceprovider waarbij we 100% de focus leggen op het leveren van diensten, maar ondersteund door onze eigen software. Wil jij werken aan dé payroll oplossing van de toekomst?

Projects, delivery & support

We leveren niet alleen software en services. We onboarden nieuwe klanten ook naar onze systemen en zorgen voor een continue optimalisatie van onze dienstverlening bij onze bestaande klanten. Verzorg jij straks de succesvolle implementatie van onze services en software bij onze klanten?

Meer weten over werken bij Visma | YouServe?

Heb je interesse in een functie of naar onze organisatie? Wij staan je graag te woord.

Sterre Keesmaat

Corporate Recruiter

06 8349 8133 sterre.keesmaat@visma.com

Lisa van der Tol

Corporate Recruiter

06 5140 3907 lisa.vandertol@visma.com