Skip to content

We zijn een nieuwe afdeling, maar wel binnen een grote speler in de markt van hr en payroll. Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte om je kennis en kunde maximaal te benutten.

Bea Aardema, manager YouFleX hr & payroll professionals, vertelt over haar afdeling en op welke manier zij het verschil voor onze klanten maken.

Tijdelijke professionals om de continuïteit van werkzaamheden en projecten te bewaken Onze afdeling YouFleX hr & payroll professionals zet bij klanten tijdelijk professionals in met expertise op het vlak van hr- en payroll. Bijvoorbeeld als er bij een klant voor een periode extra mensen nodig zijn of omdat er om welke reden dan ook een gat in de bezetting is gevallen. Hierbij richten we ons op de volle breedte van het vakgebied hr- en payrollservices, dus op alle functies binnen dit boeiende werkveld. Denk aan salarisadministrateurs, hr adviseurs en functioneel beheerders. Maar ook aan managers of projectleiders die een reorganisatie bij klanten kunnen trekken. Ervaren experts en ook meer juniore professionals, afhankelijk van de behoefte van de klant. In ieder geval hebben al onze professionals gedegen kennis van het vak; op het gebied van de verschillende hr-systemen, de geldende wet- en regelgeving en van de specialistische dienstverlening in algemene zin. Door hun adequate kennis zijn onze professionals dan ook snel inzetbaar.

Soms draaien onze experts voor een paar dagen mee bij klanten, maar meestal voor langere tijd. Daarbij werken we landelijk, maar houden we bij het inzetten van onze mensen natuurlijk zo goed mogelijk rekening met de woonplaats van de interim professionals. Iedere professional komt direct bij ons in loondienst en we bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden. Naast een goed salaris krijgen onze mensen bijvoorbeeld ook een bonusregeling en een leaseauto.

Onze professionals voelen zich oprecht verantwoordelijk voor klanten, omarmen de klant en nemen zelf het initiatief om ook buiten de opdracht het maximale voor klanten te betekenen. Door de klant te adviseren en actief mee te denken over oplossingen die de klant concreet een stap verder helpen.

Ondernemerschap en eigenaarschap centraal Ook al werken onze professionals bij verschillende klanten, als afdeling vinden we het ‘wij-gevoel’ erg belangrijk. Dit stimuleren we door regelmatig momenten te organiseren waarop we elkaar zien en onze mensen goed te ondersteunen. In de praktijk zoeken onze experts elkaar ook op om kennis en ervaring onderling te delen. De sfeer is bij ons erg open, inspirerend en persoonlijk, waarbij we veel aandacht hebben voor elkaar.

In onze afdelingscultuur staan ondernemerschap en eigenaarschap centraal. Onze professionals voelen zich oprecht verantwoordelijk voor klanten, omarmen de klant en nemen zelf het initiatief om ook buiten de opdracht het maximale voor klanten te betekenen. Door de klant te adviseren en actief mee te denken over oplossingen die de klant concreet een stap verder helpen. Dit verwachten we ook van onze interim professionals. Tegelijkertijd zorgt dit voor veel extra uitdaging en veelzijdigheid in het werk, blijf je als expert leren op je vakgebied en sta je nooit stil in je ontwikkeling. 

Waarom werken bij de afdeling Interim Services? Werken als interim professional bij Interim Services van Visma ǀ YouServe, betekent werken bij een nieuwe afdeling van een van de grootste spelers in Nederland binnen het vakgebied hr- en payrollservices. Een jonge afdeling met tegelijkertijd een omvangrijke en diverse klantenkring waar we je als expert  inzetten. Je hebt zo de mogelijkheid om bij verschillende klanten ‘in de keuken’ te kijken en mee te liften op de deskundigheid die we in huis hebben.

Daarbij geven we je alle ruimte om jouw kennis en ervaring voor klanten optimaal te benutten, ook buiten de opdracht waaraan je bij een klant werkt. Dit bij een afdeling die in ontwikkeling is, met de ambitie om explosief te groeien en waar je de mogelijkheid hebt om jouw ideeën voor onze toekomst in te brengen en zo concreet bij te dragen aan onze verdere groei.

Wil jij als interim professional werken bij een dynamisch groeibedrijf in de markt van hr en payroll? Dan is Interim Services van Visma ǀ YouServe de organisatie waar je moet zijn!

Word jij Bea's nieuwe collega?

Openstaande vacatures