Skip to content

Accountmanager | HR & payroll software en dienstverlening | Existing business

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam€ 2.800 - € 3.500 per maandSales & marketing

Functieomschrijving

Binnen Visma l YouServe maken we impact. Wat hebben organisaties binnen de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruikmaken van onze HR & payroll software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen. Wil je deelnemen aan een succesvol en winnend sales team en krijg jij energie van het verder uitbouwen van onze services binnen bestaande klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


De functie

Als accountmanager ben jij verantwoordelijk voor het signaleren, analyseren en opvolgen van business opportunities bij onze bestaande klanten. Jij wordt verantwoordelijk voor jouw eigen klantportfolio. Door jouw klanten proactief te benaderen onderzoek je welke cross en upsell mogelijkheden er zijn. Dit alles met als doel onze software en services uit te breiden en zo meerwaarde te creëren voor onze klanten.

 • Cross & upsell van jouw eigen accounts.

 • Contacten leggen en onderhouden bij de toegewezen relaties.

 • Opstellen van contracten.

 • Registreren over de commerciële activiteiten met de daarvoor beschikbare administratieve hulpmiddelen.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig en breng je mee

Uitstekende ontwikkelde communicatieve vaardigheden spreken voor zich, je presenteert jezelf sterk (zowel offline als online), werkt met een duidelijke methodische aanpak en bent overtuigend en doortastend. Je weet dat contacten en relaties met jouw collega's essentieel zijn voor succes en zoekt deze samenwerking dan ook actief op. Je bent flexibel en kunt snel schakelen in een steeds veranderende omgeving. Je krijgt energie van netwerken en weet jezelf extern goed te profileren. 


Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring;

 • Hbo werk- en denkniveau verkregen door het behalen van een hbo-diploma;

 • Een commerciële drive, enthousiaste instelling en leergierige houding;

 • Ervaring binnen HR- & payrollbranche is een groot pluspunt;

 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als geschrift.


Wat je krijgt

Wat je krijgt, is de kans om het belangrijkste aanspreekpunt voor een klant te zijn en zo een directe impact te hebben op aansprekende organisaties en het succes van Visma | YouServe. En daarnaast de mogelijkheid om jezelf verder te gaan ontwikkelen, zowel als specialist (en dus werkinhoudelijk) als persoonlijk. Je werkt samen met professionele, gedreven en leuke collega's van alle leeftijden en ervaringsniveaus. 


Wat je verder van ons mag verwachten:

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

 • een uitstekend fulltime bruto salaris tussen de €2.800,- en € 3.500,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring;

 • een interessante bonusregeling;

 • 28 vakantiedagen, 8% vakantiegeld;

 • laptop, telefoon en een mobiliteitsregeling;

 • hybride werken en een thuiswerkvergoeding van €2,- per dag.

 • toegang tot een voordelenplatform Corporate Benefits at Work


In dit team kom je te werken

Je komt te werken in het team van sales, portfolio en marketing. Wat onze cultuur kenmerkt? Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal. We zetten iedereen in zijn of haar kracht en geven onze mensen alle mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen. Dit met heel veel vrijheid, ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, maar wel gericht op het bereiken van een gezamenlijk doel.


Direct solliciteren en meer weten

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Solliciteer direct! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Sterre Verboom - Keesmaat (corporate recruiter) via 06-83498133 en sterre.keesmaat@visma.com.

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
€ 2.800 - € 3.500 per maand
Sales & marketing
HR, Payroll, SaaS, Sofware, accountmanagement, sales
Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
€ 2.800 - € 3.500 per maand
Sales & marketing
HR, Payroll, SaaS, Sofware, accountmanagement, sales

In 6 stappen aan de slag bij Visma YouServe

Solliciteren

Telefonische intake

Eerste gesprek

Tweede gesprek

Aanbod

Welkom bij Visma YouServe!

Werken bij Visma YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.