Skip to content

Accountmanager YouFleX

RemoteNederland, Noord-Holland, AmsterdamYouFleX hr & payroll professionals

Functieomschrijving

Wat hebben organisaties binnen de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruikmaken van de hrm & payroll software en dienstverlening van Visma | YouServe. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen. Als Accountmanager YouFleX speel jij hierbij een belangrijke rol. 

Zo maak jij het verschil

Bij YouFleX interim professionals staan wij elke dag klaar om onze klanten met tijdelijke expertise te ondersteunen. Heeft een klant bijvoorbeeld capaciteitsproblemen op de hr-afdeling, komt de voortgang van de salarisproductie in gevaar of is er tijdelijk expertise benodigd op het gebied van e-HRM? Dan weet jij precies welke YouFlex professional je daar kan bemiddelen. Als accountmanager zorg jij er dus voor dat onze interim professionals keer op keer weer een nieuwe opdracht hebben klaarstaan. Jij maakt hen blij met uitdagende vraagstukken en dynamische opdrachten binnen de Nederlandse zakelijke markt, zodat zij hun kennis over hrm, payroll en/of functioneel beheer zo optimaal mogelijk kunnen gaan inzetten. Jij weet hierin goed om te gaan met de verschillende belanghebbenden, waarbij jouw doorzettingsvermogen en overtuigingskracht goed van pas komen. Je komt te werken binnen het team van YouFleX Interim Services van Visma YouServe. Dit is een jonge afdeling met tegelijkertijd een omvangrijke en diverse klantenkring. De afdeling is in ontwikkeling en heeft de ambitie om explosief te groeien. Hier kan jij dus het verschil maken!

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig en breng je mee

Wij zijn op zoek naar iemand die met een frisse blik mee kan kijken met onze klanten en de interim professionals. Uitstekende ontwikkelde communicatieve vaardigheden spreken voor zich, je presenteert jezelf sterk (zowel offline als online), werkt met een duidelijke methodische aanpak en bent overtuigend en doortastend. Je weet dat contacten en relaties met jouw collega's essentieel zijn voor succes en zoekt deze samenwerking dan ook actief op. Je bent flexibel en kunt snel schakelen in een steeds veranderende omgeving. Je bent een actieve netwerker en weet jezelf extern goed te profileren. Daarnaast beschik je over:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring in arbeidsbemiddeling is geen must, maar wel erg welkom;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, die je flexibel mag inzetten.


Wat je van ons mag verwachten

Wat je krijgt, is de kans om het belangrijkste aanspreekpunt voor een klant te zijn en zo een directe impact te hebben op aansprekende organisaties en het succes van Visma | YouServe. En daarnaast de mogelijkheid om jezelf verder te gaan ontwikkelen, zowel als specialist (en dus werkinhoudelijk) als persoonlijk. We vragen veel van je, maar daar staat tegenover dat je werkt met professionele, gedreven en leuke collega's van alle leeftijden en ervaringsniveaus. Wat je verder van ons mag verwachten:

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;
 • een carrièrepad dat je zelf opstelt in samenspraak met je leidinggevende;
 • een open cultuur met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief;
 • een salaris tussen de € 3.750,- en € 4.750,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
 • 28 vakantiedagen;
 • een laptop, mobiele telefoon en een goede mobiliteitsregeling.


Waar kom je te werken

Je komt te werken binnen het team van YouFleX Interim Services van Visma YouServe. Wat onze cultuur kenmerkt? Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar ondernemerschap en eigenaarschap centraal staat. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal. We zetten iedereen in zijn of haar kracht en geven onze mensen alle mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen. Dit met heel veel vrijheid, ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, maar wel gericht op het bereiken van een gezamenlijk doel.

Meer weten en solliciteren

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer vandaag nog! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Sterre Verboom - Keesmaat (corporate recruiter) via 06-83498133 en sterre.keesmaat@visma.com.


of

Werken bij YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.