Skip to content

Administratief hr-medewerker Special Services

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamHr & payroll services

Functieomschrijving

Bij Visma | YouServe willen we de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Dat doen we onder andere door de personeels- en salarisadministratie van onze klanten gewoon goed te regelen. Voor onze afdeling hr & payroll services zijn we op zoek naar een administratief hr-medewerker ‘Special Services’ die samen met ons het verschil gaat maken.


Dit ga je doen

Als administratief hr-medewerker Special Services ben jij de expert op het gebied van de Wet Arbeid en Zorg (WAZO). Je behandelt uiteenlopende vraagstukken en bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking. Dit betekent dat jij zorgt dat alle administratie correct en op tijd wordt uit- en doorgevoerd. En als er berekeningen gemaakt moeten worden rondom arbeidsgeschiktheid, dan ben jij degene die dat kan maken.

Wat de functie interessant maakt is de grote omvang, de complexe wet- en regelgeving en de naleving van de Wet Verbetering Poortwachter en de WAZO.

Vereisten

Zo maak jij het verschil

Vanwege de vele verschillende klanten en specifieke processen is het nodig dat je flexibel bent en goed kunt omgaan met verschillende ziens - en werkwijzen. Daarnaast heb je in deze rol vaak contact met verschillende instanties, bijvoorbeeld UWV en verzekeraars. Maar ook met mensen die onder druk staan of het moeilijk hebben. Het is dus belangrijk dat je communicatief sterk bent, sensitief bent en discreet handelt. Tot slot moet je ook goed kunnen omgaan met verandering en stevig genoeg in je schoenen staan om waar nodig verandering aan te moedigen en ondersteunen. Daarvoor heb je ook een kritische blik op bestaande processen nodig- je wilt de achtergrond van processen en werkwijzen leren kennen en bent niet bang om daarbij de ‘waarom vraag’ te stellen.


Wat we minimaal van je vragen:

  • MBO werk- en denkniveau;

  • Een beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week;

  • Ervaring in een administratieve functie.


Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, zijn jouw 24 nieuwe collega’s van het team Special Services. De ene dag op kantoor in Amsterdam en de andere dag vanuit huis via Google Meets. Het team kenmerkt zich door de open en informele sfeer: je kan alles vragen en er wordt veel gelachen met elkaar. Omdat we een grote organisatie zijn en onderdeel zijn van Visma, liggen er veel doorgroeikansen. Vanuit jouw eigen rol kun je doorgroeien naar een senior functie. Maar ook kun je denken aan een rol als product consultant of customer success manager. Visma | YouServe stimuleert je ontwikkeling proactief. Logisch voor een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen en kunnen voeren!


De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, waarbij je mag rekenen op:

  • Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

  • Een carrièrepad dat je zelf opstelt in samenspraak met je leidinggevende;

  • Een open cultuur met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief;

  • Een fulltime bruto salaris (afhankelijk van kennis en ervaring) tussen de € 2.400,- en € 3.000,-;

  • 28 vakantiedagen;

  • Hybride werken: flexibele werktijden, autonomie en een combinatie van thuis en op kantoor werken;

  • Een goede thuiswerkregeling: € 2,- per thuiswerkdag en een vergoeding om jouw thuiswerkplek mee in te richten.


Wij zijn Visma YouServe

Wij zijn Visma | YouServe. Voorheen onderdeel van Visma | Raet, maar sinds 2021 afgesplitst om op een geheel eigen wijze de zakelijke markt te bedienen. Wij willen de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Je wordt onderdeel van Visma YouServe: een dynamische organisatie waar ruim 550 medewerkers werken. Stuk voor stuk vernieuwend, relevant, daadkrachtig en betrouwbaar. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.


Direct solliciteren of meer weten

Is jouw interesse in de functie van administratief hr-medewerker special services gewekt? Solliciteer vandaag nog! Wil je eerst nog wat meer weten? Dan kun je contact opnemen met Lisa van der Tol (corporate recruiter), bereikbaar via 06 5140 3907 of lisa.vandertol@visma.com.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Werken bij YouServe betekent respect, teamwork, eerlijk en werken vanuit persoonlijk leiderschap.