Skip to content

Commercieel medewerker binnendienst

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.600 - € 3.200 per maandKlantcontactcenter

Functieomschrijving

Binnen Visma l YouServe maken we impact. Wat hebben organisaties binnen de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruikmaken van onze hrm & payroll software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.


De functie

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het opvolgen van lauwe tot warme leads. Door bedrijven proactief te benaderen onderzoek je welke kansen hier liggen. Dit alles met als doel ons klantenbestand uit te breiden. Hiernaast ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze (bijna) klanten en werk je aan een duurzame relatie. Je beantwoordt vragen, benut commerciële kansen en biedt ondersteuning aan onze accountmanagers en marketeers.

 • Je zorgt dat onze lauwe of warme leads worden opgevolgd.

 • Je ondersteunt onze marketingafdeling bij marketingcampagnes.

 • Je fungeert als relatiebeheer voor jouw eigen klantenbestand met betrekking tot onze software 

 • Je ondersteunt de accountmanager bij relatiebeheer en zorgt voor een correcte en tijdige afhandeling van al hun vragen.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig en breng je mee

Binnen deze functie ontwikkel jij je tot een deskundige gesprekspartner op verschillende niveaus. Je bent sterk in jouw communicatie (in woord en geschrift) en je weet jezelf sterk te presenteren. Jij bent dienstverlenend ingesteld en weet onze (bijna) klanten op een leuke manier voor je te winnen. Daarnaast weet je dat contacten en relaties met jouw collega's essentieel zijn voor succes en zoekt deze samenwerking dan ook actief op. Ook beschik je over:

 • mbo- of hbo werk- en denkniveau;

 • een commerciële drive, enthousiaste instelling en leergierige houding;

 • (stage-)ervaring binnen hr- & payrollbranche of als commercieel medewerker is een groot pluspunt;

 • goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als in geschrift.


Wat je krijgt

Wat je krijgt, is de kans om het eerste aanspreekpunt voor een klant te zijn en zo een directe impact te hebben op het succes van Visma | YouServe. En daarnaast de mogelijkheid om jezelf verder te gaan ontwikkelen, zowel als specialist (en dus werkinhoudelijk) als persoonlijk. Je werkt samen met professionele, gedreven en leuke collega's van alle leeftijden en ervaringsniveaus. Wat je verder van ons mag verwachten:

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

 • een uitstekend fulltime bruto salaris tussen de €2.600,- en € 3.200,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring;

 • een interessante bonusregeling;

 • 28 vakantiedagen, 8% vakantiegeld;

 • laptop en telefoon;

 • hybride werken en een thuiswerkvergoeding van €2,15- per dag.


Enthousiast? Solliciteer nu als Commercieel medewerker binnendienst!

Ben je enthousiast en wil je niets liever dan leads binnenhalen en klantrelaties onderhouden? Solliciteer dan nu als commercieel medewerker binnendienst in Amersfoort via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Vivian van der Kaaij. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Vivian via 06 - 5166 7219 of vivian.vanderkaaij@visma.com. Wil je eerst nog meer weten over het werken bij Visma | YouServe? Lees dan nog snel verder!

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.600 - € 3.200 per maand
Klantcontactcenter

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.600 - € 3.200 per maand
Klantcontactcenter

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,15 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.