Overslaan naar content

Communicatie stage

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
HR & recruitment

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven, proactieve en creatieve (Marketing) Communicatie student? Wil je praktijkervaring opdoen in het communicatievakgebied bij een toonaangevend bedrijf in de HR- en payrollbranche? Visma YouServe biedt een uitdagende stageplek waar je betrokken wordt bij interne communicatieprocessen en arbeidsmarktcommunicatie. Je wordt onderdeel van het HR en Recruitment Team. 


Als Communicatie stagiair bij Visma YouServe krijg je de kans om hands-on ervaring op te doen en bij te dragen aan de groei van ons bedrijf. Je zult werken in een gezellig team en betrokken zijn bij verschillende communicatieprojecten waarin je al jouw creativiteit kwijt kunt. Denk hierbij aan het ontwikkelen en inplannen van social media posts, webcare en websiteoptimalisatie. Je ondersteunt bij het organiseren van diverse bedrijfsevents en de communicatie omtrent de activiteiten van onze Fun Commissie. Waar je uiteraard ook zelf aan mee mag doen!


Hier is alvast de taakomschrijving van jouw toekomstige stage:

 • Social media posts ontwikkelen: creëren en inplannen van aantrekkelijke content voor verschillende sociale mediaplatforms.

 • Webcare: beheren van de online reputatie en reageren op opmerkingen van de lezers.

 • Activiteitenkalender: het ontwikkelen en uitvoeren van een activiteitenkalender voor onze interne medewerkers.

 • Communicatie omtrent Fun Commissie: informeren en enthousiasmeren van medewerkers over activiteiten en evenementen georganiseerd door onze Fun Commissie.

 • Indeed pagina en Glassdoor bijhouden: zorgen voor actuele en aantrekkelijke informatie op onze vacaturesites.

 • Website aanpassingen doorvoeren: up-to-date houden van onze website met nieuwe content en aanpassingen.

 • Rebranding: ondersteunen bij de uitvoering van onze rebranding-strategie en het implementeren van de nieuwe huisstijl.

Vereisten

 • Je volgt een relevante MBO-4 of HBO opleiding in bijvoorbeeld Communicatie, Marketing of Bedrijfskunde en bent op zoek naar een meewerkstage.

 • Je hebt affiniteit met communicatie en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

 • Je hebt oog voor design en vormgeving en kunt hier al je creativiteit in kwijt.

 • Je bent proactief en kunt goed zelfstandig werken.

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

 • Je bent bereid om minimaal één dag in de week zowel naar Amersfoort als naar Amsterdam te komen.


Wat bieden wij:

 • Een uitdagende stage met de mogelijkheid om diverse vaardigheden binnen communicatie te ontwikkelen.

 • Professionele begeleiding en ruimte voor eigen initiatief.

 • Een inspirerende werkomgeving waarin je veel kan leren.

 • Een stagevergoeding.


Enthousiast? Solliciteer nu!

Ben je enthousiast en wil je niets liever dan je ontwikkelen binnen het communicatievakgebied? Solliciteer dan nu voor deze toffe stage via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen vijf werkdagen van onze corporate recruiter Vivian van der Kaaij. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Vivian via 06-5166 7219 of Vivian.vanderkaaij@visma.com. Lees snel verder en kom erachter hoe het is om te werken bij Visma YouServe!

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
HR & recruitment

of

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
HR & recruitment

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,35 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.