Skip to content

Database developer

Nederland, Utrecht, Amersfoort€ 4.500 - € 5.500 per maandProduct development

Functieomschrijving

Begrijp jij wat hierboven staat? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Wat hebben organisaties binnen de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruikmaken van de hrm & payroll software en dienstverlening van Visma | YouServe. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral ook een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij zoeken een database developer die houdt van puzzelen en energie krijgt van werken met heel veel (complexe) data.

Dit ga je doen

Binnen deze functie zoom jij specifiek in op het implementeren en continu doorontwikkelen van de SQL Server database omgeving, inclusief de onderliggende architectuur. Als database developer werk je in een volledig Scrum-Agile setting aan de payroll oplossing van de toekomst. In jouw scrum team werk je intensief samen met .NET developers, testers, HR specialisten en de product owner. Je beoordeelt user stories, voert verbeteringen door en ziet toe op de flow van de ontwikkel- en testprocedures.

Vereisten

Zo maak jij het verschil en dit heb je ervoor nodig

Jij bouwt mee aan de (door)ontwikkeling van ons product: Youforce. Jij maakt het verschil door ervoor te zorgen dat onze database goed werkt en gebruiksvriendelijk is voor onze klanten. Je bent in staat zelfstandig te werken en met creatieve oplossingen voor complexe taken te komen. Maar je houdt zeker ook van samenwerking. Je teamgenoten gaan immers gebruikmaken van 'de tools' die jij ze aanreikt.

 • HBO werk-en denkniveau;

 • ruime kennis van en ervaring met T-SQL (stored procedures, triggers, functies);

 • geen harde eis, maar wel welkom: kennis van het EAV databasemodel;

 • kennis van MongoDB is zeker een pre, aangezien we daar ook mee werken;

 • je beschikt over gedegen kennis van de Nederlandse taal.


Dit krijg je
Je krijgt veel vrijheid om van deze functie op jouw eigen manier een succes te maken. Hiernaast word je lid van de tech community van Visma bestaande uit: zo'n 100 developers, UX designers en database professionals die elkaar graag en vaak van feedback voorzien.

 • een functie voor 32 tot 40 uur per week;

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

 • salaris tussen de € 4.500,- en € 5.500,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring;

 • 28 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een interessante winstuitkering;

 • mogelijkheid om hybride te werken en een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag;

 • laptop, telefoon van de zaak.

 • toegang tot een voordelenplatform Corporate Benefits at Work


Hier kom je te werken

Je gaat aan de slag vanuit ons kantoor in Amersfoort op de afdeling product development. Continuïteit, kwaliteit, verbeteren van de efficiency in processen, veiligheid en verdere innovatie staan binnen de afdeling in alles centraal. Je zult de database developer worden in een scrum team dat verder bestaat uit .NET developers, een tester, een scrum master, en een product owner.


Wat onze cultuur verder kenmerkt? Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je in elk van onze scrum teams terugziet. Een veilige werkplek waar ondernemerschap en eigenaarschap centraal staat. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal. We zetten iedereen in zijn of haar kracht en geven onze mensen alle mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen. Dit met heel veel vrijheid, ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, maar wel gericht op het bereiken van een gezamenlijk doel.

Meer weten en solliciteren

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer vandaag nog! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Sterre Verboom - Keesmaat (corporate recruiter) via 06-83498133 en sterre.keesmaat@visma.com.

We kindly ask you to only respond when you are fluent in the Dutch language.

Nederland, Utrecht, Amersfoort
€ 4.500 - € 5.500 per maand
Product development
HR, Payroll
Nederland, Utrecht, Amersfoort
€ 4.500 - € 5.500 per maand
Product development
HR, Payroll

In 6 stappen aan de slag bij Visma YouServe

Solliciteren

Telefonische intake

Eerste gesprek

Tweede gesprek

Aanbod

Welkom bij Visma YouServe!

Werken bij Visma YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.