Overslaan naar content

Database developer Amersfoort

Amersfoort, Noord-Holland, Nederland€ 4.500 - € 5.500 per maandProduct development

Functieomschrijving


Begrijp jij wat hierboven staat? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou.

In het landschap van gegevensbeheer, waar precisie en efficiëntie de sleutels zijn tot succes, floreren jij en jouw passie voor data. Je ziet het als een uitdaging om complexe databanken te onderhouden, datastructuren te modelleren en queries te optimaliseren. Of het nu gaat om het ontrafelen van gegevenspuzzels of het creëren van geavanceerde databaseoplossingen, je bent altijd in je element. Herken je jezelf hierin? Solliciteer dan nu voor de rol van Database Developer en maak deel uit van ons team in Amersfoort.

Je gaat aan de slag vanuit ons kantoor in Amersfoort op de afdeling product development. Continuïteit, kwaliteit, verbeteren van de efficiency in processen, veiligheid en verdere innovatie staan binnen de afdeling in alles centraal. Je zult de database developer worden in een scrum team dat verder bestaat uit .NET developers, een tester, een scrum master, en een product owner.


Binnen deze functie zoom jij specifiek in op het implementeren en continu door ontwikkelen van de SQL Server database omgeving, inclusief de onderliggende architectuur. Als database developer werk je in een volledig Scrum-Agile setting aan de payroll oplossing van de toekomst. In jouw scrum team werk je intensief samen met .NET developers, testers, HR specialisten en de product owner. Je beoordeelt user stories, voert verbeteringen door en ziet toe op de flow van de ontwikkel- en testprocedures.

Vereisten

Jij bouwt mee aan de (door)ontwikkeling van ons product: HRYou. Jij maakt het verschil door ervoor te zorgen dat onze database goed werkt en gebruiksvriendelijk is voor onze klanten. Je bent in staat zelfstandig te werken en met creatieve oplossingen voor complexe taken te komen. Maar je houdt zeker ook van samenwerking. Je teamgenoten gaan immers gebruikmaken van 'de tools' die jij ze aanreikt.


 • HBO werk-en denkniveau;

 • ruime kennis van en ervaring met T-SQL (stored procedures, triggers, functies);

 • geen harde eis, maar wel welkom: kennis van het EAV databasemodel;

 • kennis van MongoDB is zeker een pré, aangezien we daar ook mee werken;

 • je beschikt over gedegen kennis van de Nederlandse taal.


Dit krijg je
Je krijgt veel vrijheid om van deze functie op jouw eigen manier een succes te maken. Hiernaast word je lid van de tech community van Visma bestaande uit: zo'n 100 developers, UX designers en database professionals die elkaar graag en vaak van feedback voorzien. Voor al je harde werk krijg je dit van ons terug:


 • een functie voor 32 tot 40 uur per week;

 • salaris tussen de € 4.500,- en € 5.500,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring;

 • en nog veel meer… lees hieronder alles over onze interessante arbeidsvoorwaarden.


Enthousiast? Solliciteer nu als database developer in Amersfoort!

Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu als database developer. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Emine Ertul-Tozan. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Emine via 06-178 420 28 of emine.ertul-tozan@visma.com. Lees snel verder en kom achter hoe het is om te werken bij Visma YouServe.


We kindly ask you to only respond when you are fluent in the Dutch language.

Amersfoort, Noord-Holland, Nederland
€ 4.500 - € 5.500 per maand
Product development

of

Amersfoort, Noord-Holland, Nederland
€ 4.500 - € 5.500 per maand
Product development

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,15 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.