Overslaan naar content

Directiesecretaresse

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 3.800 per maandStaf

Functieomschrijving

Wat jou uniek maakt is dat jij niet alleen secretariële ondersteuning biedt, maar vooral een sparringspartner en rechterhand bent. Jij helpt Simon en eventueel andere directieleden namelijk om hun dagelijkse werk gewoon goed te organiseren en te ondersteunen waar nodig. Jij maakt hun leven elke dag een beetje makkelijker, waardoor zij zich kunnen richten op het laten groeien van het succes van Visma YouServe. Je bent niet alleen belangrijk voor hen, maar ook voor de rest van de organisatie, omdat je bijdraagt aan de verbetering van de communicatie op alle niveaus. 


Dit ga je doen

Als directiesecretaresse ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële ondersteuning van onze product development director en sales, marketing en portfolio director. Als eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor zowel interne-, als externe relaties behoud je het overzicht en zorg jij voor de benodigde ondersteuning. Je bewaakt en onderhoudt de agenda’s, zorgt voor de voorbereiding en een goed verloop van afspraken en je houd je bezig met belangrijke contractuele wijzigingen en de te behalen deadlines. Ook speel je een belangrijke rol in de optimalisatie van processen, het onderhouden en verbeteren van de interne communicatie binnen Visma YouServe. Je zorgt ervoor dat medewerkers goed geïnformeerd zijn en betrokken voelen. 


Je bent verantwoordelijk voor:

 • De organisatie van interne en externe bijeenkomsten;

 • Het bijwonen van MT-vergaderingen, uitvoeren en afhandelen van actiepunten en ad hoc zaken;

 • Het (mede) organiseren van periodieke team- en afdelingsbijeenkomsten;

 • Het deelnemen aan projecten;

 • Het beheren van interne communicatiekanalen zoals intranet;

 • Het opstellen en versturen van interne maandelijkse nieuwsbrieven, mededelingen en berichten.


Jij staat tenslotte centraal in de organisatie en hebt een signalerende taak als het gaat om efficiëntie richting de toekomst. Samen verder groeien is wat bij ons hoog in het vaandel staat.

Vereisten

Zo maak jij het verschil

Je blinkt uit als het gaat om je organisatievaardigheden en bent in staat hoofd en bijzaken van elkaar te scheiden. Jij bent een echte regelneef en weet als geen ander wat er voor nodig is om de dag van het management soepel te laten verlopen. Door jouw planmatig inzicht en gestructureerde werkstijl is het voor jou geen probleem om verschillende managers tegelijk te ondersteunen. Daarnaast ben je proactief, een aanpakker en neem je zelf initiatief om uitdagingen op te lossen en verbeteringen door te voeren. 

Verder beschik je over:

 • hbo werk en denkniveau;

 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;

 • foutloze beheersing van de Nederlandse taal;

 • kennis en ervaring met het werken in verschillende (complexe) softwaresystemen;

 • een servicegerichte instelling en je bent accuraat van aard.


Wat je mag verwachten

Als directiesecretaresse kom je te werken in het middelpunt van onze organisatie. Jouw standplaats is ons kantoor in Amsterdam, met de mogelijkheid tot hybride werken.


Waarom is het nou zo leuk om juist déze directieleden te ondersteunen?

"Onze insteek is dat altijd alles kan, en waar het niet lijkt te kunnen we altijd een oplossing vinden. No nonsense, ondernemend en oplossingsgericht" - Simon (sales, marketing en portfolio director binnen Visma YouServe).


Binnen deze rol krijg jij de kans om directe impact binnen onze eigen organisatie te maken. Door jouw enthousiasme, vrolijke noot en gestructureerde werkhouding loopt de alledag soepel en hoeft het management zich hier geen zorgen over te maken.

Waar je verder op mag rekenen op:

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

 • een salaris tussen de € 3.000,- en € 3.800,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van leeftijd en ervaring;

 • en nog veel meer... lees hieronder alles over onze interessante arbeidsvoorwaarden.


Enthousiast? Solliciteer nu als directiesecretaresse!

Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu als directiesecretaresse via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Sterre Verboom - Keesmaat. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Sterre via 06-83498133 of sterre.keesmaat@visma.com. Lees snel verder en kom erachter hoe het is om te werken bij Visma YouServe!

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 3.800 per maand
Staf

of

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 3.800 per maand
Staf

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,35 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.