Skip to content

Directiesecretaresse

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam€ 2.500 - € 3.400 per maandStaf

Functieomschrijving

Wat jou uniek maakt is dat jij niet alleen secretariële ondersteuning biedt, maar vooral een sparringspartner en rechterhand bent. Jij helpt Simon en Rolf namelijk om hun dagelijkse werk gewoon goed te organiseren en te ondersteunen waar nodig. Jij maakt hun leven elke dag een beetje makkelijker, waardoor zij zich kunnen richten op het laten groeien van het succes van Visma YouServe.


Dit ga je doen

Als directiesecretaresse ben je op dagelijkse basis verantwoordelijk voor de organisatorische en secretariële ondersteuning van onze product development director en sales director. Als eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor zowel interne als externe relaties behoud je het overzicht en zorg jij voor de benodigde ondersteuning. Je bewaakt en onderhoudt de agenda’s, zorgt voor de voorbereiding en een goed verloop van afspraken en je houd je bezig met belangrijke contractuele wijzigingen en de te behalen deadlines. Ook speel je een belangrijke rol in de optimalisatie van processen. Jij staat tenslotte centraal in de organisatie en hebt een signalerende taak als het gaat om efficiëntie richting de toekomst. Samen verder groeien is wat bij ons hoog in het vaandel staat.

Daarnaast bied je ondersteuning bij:

 • De organisatie van zowel interne, als externe bijeenkomsten;

 • Het organiseren van zakelijke reizen;

 • Het oppakken en afhandeling van actiepunten en ad hoc zaken.

Vereisten

Zo maak jij het verschil

Je blinkt uit als het gaat om je organisatievaardigheden en bent in staat hoofd en bijzaken van elkaar te scheiden. Jij bent een echte regelneef en weet als geen ander wat er voor nodig is om de dag van het management soepel te laten verlopen. Door jouw planmatig inzicht en gestructureerde werkstijl is het voor jou geen probleem om verschillende managers tegelijk te ondersteunen.


Verder beschik je over:

 • hbo werk en denkniveau;

 • minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;

 • foutloze beheersing van de Nederlandse taal;

 • kennis en ervaring met het werken in verschillende (complexe) softwaresystemen;

 • een servicegerichte instelling en je bent accuraat van aard.


Dit krijg je

Binnen deze rol krijg jij de kans om directe impact binnen onze eigen organisatie te maken. Door jouw enthousiasme, vrolijke noot en gestructureerde werkhouding loopt de alledag soepel en hoeft het management zich hier geen zorgen over te maken.

Waar je verder op mag rekenen op:

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

 • een salaris tussen de € 2.500,- en € 3.400,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van leeftijd en ervaring;

 • 8% vakantiegeld, 28 vakantiedagen en een incentiveregeling;

 • een laptop en telefoon;

 • een thuiswerkvergoeding en hybride werken.

 • toegang tot een voordelenplatform Corporate Benefits at Work


Hier kom je te werken

Als directiesecretaresse kom je te werken in het middelpunt van onze organisatie. Jouw standplaats is ons kantoor in Amsterdam, maar je bent ook vaak op één van onze andere kantoren te vinden.

Waarom is het nou zo leuk om juist déze directieleden te ondersteunen?

"Onze insteek is dat altijd alles kan. En waar het niet lijkt te kunnen, vinden we altijd een oplossing. No nonsense, ondernemend en oplossingsgericht" - Simon (sales director binnen Visma | YouServe).

Wat onze cultuur kenmerkt? Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar ondernemerschap en eigenaarschap centraal staat. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal. We zetten iedereen in zijn of haar kracht en geven onze mensen alle mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen. Dit met heel veel vrijheid, ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, maar wel gericht op het bereiken van een gezamenlijk doel.

Meer weten en solliciteren

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer vandaag nog! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Sterre Verboom - Keesmaat (corporate recruiter) via 06-83498133 en/of sterre.keesmaat@visma.com.

Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
€ 2.500 - € 3.400 per maand
Staf
Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
€ 2.500 - € 3.400 per maand
Staf

In 6 stappen aan de slag bij Visma YouServe

Solliciteren

Telefonische intake

Eerste gesprek

Tweede gesprek

Aanbod

Welkom bij Visma YouServe!

Werken bij Visma YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.