Overslaan naar content

Functioneel beheerder Amsterdam

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.600 - € 3.800 per maandHR & payroll services

Functieomschrijving

Als Functioneel Beheerder bij Visma YouServe ben je voortdurend bezig met het verbeteren van onze HR-processen. Je denkt proactief mee, onderzoekt nieuwe mogelijkheden en streeft altijd naar optimalisatie. Krijg je hier al energie van? Lees dan snel verder want er komt nog veel meer bij kijken.


Je hebt de verantwoordelijkheid over het beheer van diverse HR-applicaties, waaronder AFAS Profit, onze online leeromgeving Academy en de wervingssystemen. Dagelijks ondersteun je interne en externe gebruikers, beantwoord je vragen, pak je issues op en neem je wijzigingsverzoeken aan. Zo zorg je dat alle gebruikers van onze software tevreden blijven. 

Je houdt je bezig met het testen van nieuwe functionaliteiten van softwareleveranciers en kijkt of deze van toegevoegde waarde zijn voor ons en onze gebruikers. Jij zorgt dat de software functioneel blijft draaien en neemt daarin altijd de eisen en wensen van zowel de organisatie als gebruikers mee. Daarnaast verzorg je standaard managementrapportages en bouw je op verzoek nieuwe rapportages.

Dit doe je nog meer:


 • Je voert changes door in de systemen
 • Je ondersteunt de product developer indien nodig
 • Je lost vragen en problemen op die binnen komen via het ticketsysteem
 • Je fungeert als schakel in het operationele proces
 • Je houdt je bezig met jaarlijks terugkomende projecten
 • Je maakt rapportages en voert mutaties door

Vereisten

Wie ben jij? Je bent nieuwsgierig en wilt weten hoe systemen en programma’s werken en bij kunnen dragen aan het versimpelen van processen! Je werkt graag samen, denkt mee met de klant en denkt in oplossingen. Je bent integer, accuraat, klantgericht en communicatief vaardig. 

Daarnaast beschik je over:


 • Hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal basiskennis van Excel en de interesse je hier verder in te verdiepen
 • Een groot analytisch vermogen, je behoudt overzicht en je doorziet afhankelijkheden
 • Ervaring met AFAS Profit is een pré
 • Minimaal 2 jaar aan relevante werkervaring
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding
 • Je kan zowel Sassenheim als Amsterdam goed bereiken


Dit krijg je van ons

Voor al je harde werk krijg je dit van ons terug:

 • een superleuke baan van 32 tot 40 uur per week in een gezellig team

 • een mooi salaris tussen € 2.600,- en € 3.800,- per maand (op basis van fulltime en afhankelijk van kennis & ervaring)

 • en nog veel meer... lees hieronder alles over onze interessante arbeidsvoorwaarden.


Enthousiast? Solliciteer nu als Functioneel Beheerder in Amsterdam!

Ben je enthousiast en de gedreven functioneel beheerder die wij zoeken? Solliciteer dan nu via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Vivian van der Kaaij. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Vivian via 06 - 5166 7219 of vivian.vanderkaaij@visma.com. Lees snel verder en kom erachter hoe het is om te werken bij Visma YouServe!

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.600 - € 3.800 per maand
HR & payroll services

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.600 - € 3.800 per maand
HR & payroll services

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,15 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.