Overslaan naar content

Support consultant | payroll-software | Amersfoort

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 2.900 - € 3.600 per maandKlantcontactcenter

Functieomschrijving

Software problemen komen in diverse vormen en omvang voor, variërend van een niet-functionerend systeem tot software die niet naar behoren werkt. Jij gedijt op het analyseren van deze problemen, het achterhalen van de kern van de kwestie, en vervolgens het oplossen of verbeteren ervan. Ook de Payroll wereld valt binnen jouw kennis of interesse gebied. De problemen die je in deze functie op je bordje gaat krijgen, gaan namelijk over de software die onze salarisadministrateurs dagelijks gebruiken. Maak jij hun werk een stukje makkelijker? Daar doe je het voor! Solliciteer nu als support consultant bij Visma YouServe in Amersfoort!


In ons klantcontactcenter komen de meest uiteenlopende vragen binnen via het ticketsysteem, telefoon en e-mail. Aan jou als support consultant de taak om ermee aan de slag te gaan. Groot, klein, commercieel, non-profit: de klanten waarmee je werkt, zijn al net zo afwisselend als de vragen. Dat maakt je werk extra leuk. Dit doe je nog meer:


 • Je helpt salarisadministrateurs met onze software bij problemen, of als ze er even niet meer uitkomen;

 • Je houdt klanten op de hoogte van de status van systemen en updates;

 • Jij ziet de vraag achter de vraag en hebt het door wanneer het niet een software fout is, maar een fout in de salarisadministratie;

 • Je kijkt live met klanten mee en geeft ze advies over hoe ze verder kunnen;

 • Je onderzoekt ingewikkelde problemen tot in detail en zorgt voor technische versterking als dat nodig is.

Vereisten

Om onze klanten echt te kunnen helpen, is het essentieel dat je het volgende bent of bezit:

 • Een afgeronde mbo-opleiding op het gebied van ICT, niveau 4 of een vergelijkbare opleiding;
 • Je bent in staat om snel de essentie te identificeren, omdat je direct het onderscheid ziet tussen hoofdzaken en details;
 • Je bent een analytisch, ziet verbanden en denkt vaak drie stappen vooruit;
 • Je hebt kennis of ervaring in het vak salarisadministratie;
 • Je beschikt over je PDL diploma, of bent bereid deze te behalen;
 • Je hebt een luisterend oor voor klanten, stelt de juiste vragen en rust niet voordat een probleem is opgelost.


Dit krijg je van ons

Voor al je harde werk krijg je dit van ons terug:


 • Een superleuke baan van 32 tot 40 uur per week in een gezellig team
 • Een mooi start salaris tussen €2.900 en €3.600 per maand (op basis van fulltime en afhankelijk van kennis & ervaring)
 • En nog veel meer... lees hieronder alles over onze interessante arbeidsvoorwaarden


Enthousiast? Solliciteer nu als Support consultant payroll-software in Amersfoort!

Ben je enthousiast en wil je niets liever dan de softwarevragen en -problemen van je klanten perfect oplossen? Solliciteer dan nu als Support consultant in ons klantcontactcenter in Amersfoort via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Vivian van der Kaaij. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Vivian via 06 - 5166 7219 of vivian.vanderkaaij@visma.com. Wil je eerst nog meer weten over het werken bij Visma YouServe? Lees dan nog snel verder!

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 2.900 - € 3.600 per maand
Klantcontactcenter
IT / eHRM, Junior

of

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 2.900 - € 3.600 per maand
Klantcontactcenter
IT / eHRM, Junior

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,35 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.