Skip to content

Functioneel beheerder - YouFlex Interim Services

RemoteNederland, Noord-Holland, AmsterdamYouFleX hr & payroll professionals

Functieomschrijving

Bij Visma | YouServe willen we de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Wat ons uniek maakt is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgende niveau te brengen. Voor onze afdeling YouFleX interim professionals zijn wij op zoek naar een functioneel beheerder die samen met ons het verschil gaat maken.


Wat je gaat doen

Als Interim professional ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten bij één of meerdere relaties van Visma YouServe. Als functioneel beheerder houd jij je dagelijks bezig met het beheren-, onderhouden- en de doorontwikkeling van onze software bij klanten. Daarnaast heb jij als specialist een belangrijke rol als het gaat om procesoptimalisatie en de efficiencyslagen die daarin te behalen zijn. Je zoekt actief de samenwerking op met opdrachtgevers, maar ook met je collega’s van de verschillende afdelingen van Visma YouServe. Werkzaamheden waar je aan kan denken zijn onder andere:

 • het analyseren en oplossen van incidenten;

 • het monitoren, updaten en upgraden van software;

 • de implementatie en acceptatie van wijzigingen & releases en de daaruit voortvloeiende impact op onderliggende koppelingen;

 • het doorvoeren van wijzigingen, zodat workflows in software oplossingen en rapportages goed blijven verlopen;

 • het uitvoeren van activiteiten op het gebied van user management, tabellen- en organisatiebeheer;

 • het doorvoeren van klantwensen in nauwe samenwerking met jouw collega’s van product consultancy.

Bij de start van een nieuwe interim opdracht stel je samen met de opdrachtgever vast welk resultaat jij gaat behalen bij de afronding van de opdracht. Tussentijds vinden er evaluatiemomenten plaats zodat je je blijft ontwikkelen, kunt bijsturen en de verwachtingen van onze klant weet te overtreffen. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw vakgebied door middel van het volgen van interne en externe trainingen.


Houd je van afwisseling, maar vind je het wel fijn om de zekerheid te hebben van een vaste baan? Dan is deze interim functie iets voor jou. Je bent bij Visma YouServe in dienst en voert vanuit deze zekerheid interim opdrachten uit bij afwisselende organisaties in verschillende branches. Hierdoor bouw je een schat aan kennis en ervaring op en bouwen we samen aan jouw carrière.

Vereisten

Zo maak jij het verschil

Als YouFleX interim professional ben je dé expert als het gaat om functioneel beheer. Je hebt aantoonbare IT-affiniteit en de nodige creativiteit om tot de juiste klantoplossingen te kunnen komen. Je bent leergierig, servicegericht en je kunt als geen ander omgaan met de nodige dynamiek.

Verder beschik je over:
 • hbo werk- en denkniveau;

 • affiniteit met hr- en payroll branche;

 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;

 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Voor deze functie is het tot slot belangrijk dat je:
 • minimaal 32 uur beschikbaar bent;
 • bereid bent te reizen.


Wat je van ons mag verwachten
Je hebt zo de mogelijkheid om bij verschillende klanten ‘in de keuken’ te kijken en mee te liften op de deskundigheid die we in huis hebben.

Daarbij geven we je alle ruimte om jouw kennis en ervaring voor klanten optimaal te benutten, ook buiten de opdracht waaraan je bij een klant werkt. Dit bij een afdeling die in ontwikkeling is, met de ambitie om explosief te groeien en waar je de mogelijkheid hebt om jouw ideeën voor onze toekomst in te brengen en zo concreet bij te dragen aan onze verdere groei. Wat je verder van ons mag verwachten:

 • Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak ;

 • Een carrièrepad dat je zelf opstelt in samenspraak met je leidinggevende;

 • Een open cultuur met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief;

 • Marktconform salaris tussen de € 3.000,- en € 4.200,- bruto op basis van 40 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring;

 • 28 vakantiedagen;

 • Een laptop, mobiele telefoon en een goede mobiliteitsregeling.


Waar kom je te werken

Je komt te werken binnen het team van YouFleX Interim Services van Visma YouServe. Deze afdeling focust zich op de klanten in het zakelijke segment in Nederland. Wij zijn een hecht team van professionals en komen regelmatig bij elkaar om kennis met elkaar te delen en goed op de hoogte te blijven van de veranderingen in ons vakgebied.

Verder word je onderdeel van de Visma | YouServe organisatie. Dit is een veranderende organisatie waar ruim 550 medewerkers werken. Stuk voor stuk vernieuwend, relevant, daadkrachtig en betrouwbaar. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.


Meer weten en solliciteren

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer vandaag nog! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Sterre Verboom - Keesmaat (corporate recruiter) via 06-83498133 en sterre.keesmaat@visma.com.

of

Werken bij YouServe betekent respect, teamwork, eerlijk en werken vanuit persoonlijk leiderschap.