Skip to content

Functioneel beheerder | YouPay

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.900 - € 4.200 per maandProjects, delivery & support

Functieomschrijving

Bij Visma | YouServe willen we de volgende stap zetten in de wereld van HR & payroll. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.


Functieomschrijving

Als functioneel beheerder help je onze klanten met de optimalisatie en het beheer van onze innovatieve payroll software: YouPay. Jij zorgt dat onze software functioneel blijft draaien op basis van de gebruikers- en organisatiebehoefte. Erg belangrijk, want onze payroll engine is goed voor een slordige 10 miljoen salarissen per maand. Jij neemt onze klanten en collega’s mee in de wereld van payrolling. Met jouw ruime kennis en enthousiasme voor het vak, adviseer en ondersteun jij alle gebruikers van YouPay. Hiernaast zorg je voor de afhandeling van incidenten en vragen vanuit de klant en jouw collega’s.


Wat je gaat doen?

 • Jij bent betrokken bij de onboarding van nieuwe klanten. Je zorgt voor de juiste inrichting van onze payroll software. Na de afronding van een implementatieproject neem je zelf de klant in beheer.

 • Je bent verantwoordelijk voor de implementatie en acceptatie van wijzigingen & releases.

 • Je zorgt voor het analyseren en oplossen van incidenten.

 • Je voert klantwensen door. Dit doe je in nauwe samenwerking met jouw collega’s van product consultancy en de salarisadministratie.

 • Je monitort, update en upgrade onze payroll software.

 • Jij ondersteunt bij het organiseren van kennissessies aan collega’s.

 • Je voert in opdracht van de klant de autorisaties op de payroll uit zodat onze software altijd uitstekend werkt.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig:

Onze ideale kandidaat heeft ruime kennis van payrolling en heeft écht zijn hart liggen bij dit vak. Verder vragen wij:

 • mbo+ werk- en denkniveau aangevuld met PDL;

 • enige ervaring met payrolling;

 • kennis van de ontwikkelingen en veranderingen in de markt;

 • analytisch inzicht en accuratesse in je manier van werken;

 • zelfstandige instelling en een natuurlijke drive om collega’s en klanten te helpen.


Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, zijn jouw nieuwe collega’s van de Projects, Delivery & Support afdeling. Je krijgt de kans om samen met jouw collega's directe impact op de organisatie van onze klanten te maken en lever je de klant concrete toegevoegde waarde. We richten hun administratieve processen namelijk zo efficiënt mogelijk in en optimaliseren de software doorlopend. Daarmee ontzorgen we de klant en zijn we als afdeling onmisbaar voor een feilloos werkende HR- en salarisadministratie.

Wat je verder krijgt zijn marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij je mag rekenen op:

 • een functie voor 32 tot 40 uur per week;

 • een maandsalaris van € 2.900,- tot 4.200,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek;

 • 28 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een interessante winstuitkering;

 • mogelijkheid om hybride te werken en een thuiswerkvergoeding van € 2,15- per dag;

 • laptop en telefoon.


Wij zijn Visma YouServe

Wij zijn Visma YouServe: een dynamische organisatie waar ruim 550 medewerkers werken. Stuk voor stuk vernieuwend, relevant, daadkrachtig en betrouwbaar. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.

Binnen onze afdeling Projects, Delivery en Support richten we een nieuw team op. Dit team zorgt voor een effectieve en uniforme payroll inrichting voor al onze klanten die de salarisadministratie aan ons hebben uitbesteed. Dit betekent een nauwe samenwerking met onze afdeling Product Development, zodat we altijd de laatste innovaties in onze payroll software optimaal gebruiken. Daarnaast speelt dit team een cruciale rol in het delen van kennis over het gebruik van de payroll software zodat al onze YouServe collega’s op de hoogte zijn en dit in hun dagelijks werk kunnen toepassen. Samen met 6 collega’s ga je binnen dit nieuwe team een waardevolle bijdrage leveren aan onze klanttevredenheid.


Direct solliciteren en meer weten

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Solliciteer direct! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Sterre Verboom - Keesmaat (corporate recruiter) via 06-41634916 en sterre.keesmaat@visma.com.

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.900 - € 4.200 per maand
Projects, delivery & support
HR, Payroll, Remote, SaaS, software

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.900 - € 4.200 per maand
Projects, delivery & support
HR, Payroll, Remote, SaaS, software

Onze sollicitatie-procedure

Benieuwd wat jij kan verwachten als je bij ons solliciteert?

Werken bij Visma YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.