Skip to content

HR-consultant

Amersfoort, Utrecht, Nederland€ 3.200 - € 3.900 per maandProjects, delivery & support

Functieomschrijving

Wat hebben organisaties binnen de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruikmaken van de HR- & payroll software en dienstverlening van Visma | YouServe. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen. Als (junior) HR-consultant speel jij hierbij een belangrijke rol.


Dit ga je doen

Binnen deze functie realiseer jij samen met jouw collega’s de wensen van onze klant m.b.t. de inrichting van onze HR-software. Als (junior) HR consultant richt jij je op onze self service module. Jij communiceert met specialisten op het vakgebied zoals HR-managers, functioneel beheerders en salarisadministrateurs over in- door- en uitstroom processen. Met als doel ervoor te zorgen dat onze software zo ingericht is dat de eindgebruikers er graag mee werken.

Als HR-consultant nodigen we je uit mee te denken over platformverbeteringen en -innovaties. Jij weet namelijk als eerste wat er in de HR-wereld speelt.

Verder:

 • adviseer je onze klanten over procesoptimalisaties en zorg dat ze op de juiste wijze worden doorgevoerd;

 • je werkt nieuwe processen uit, configureert de systeemaanpassingen en zorgt voor een vlekkeloze livegang bij de klant;

 • je denkt actief mee over verbeteringen en innovaties in onze producten.

Vereisten

Zo maak jij het verschil

Jij bent een HR-specialist met een goede know how van HR-oplossingen. Werk jij bijvoorbeeld als functioneel beheerder of applicatiebeheerder van een HR-systeem en krijg je evenveel energie van adviseren als van configureren, dan is dit een ideale match. Heb je daarnaast ook nog kennis van YouServe (Youforce), dan leggen we de rode loper alvast voor je uit.

Je beschikt over:

 • hbo werk- en denkniveau;

 • adviesvaardigheden, uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden en commercieel sensitief;

 • affiniteit met HR-processen en IT;

 • gericht op resultaat en samenwerking: jij brengt projecten graag samen met alle stakeholders naar de finish;

 • minimaal 32 uur per week beschikbaar.


Dit krijg je

Je krijgt de kans om samen met jouw collega's directe impact op de organisatie van onze klanten te maken en lever je de klant concrete toegevoegde waarde. We richten hun administratieve processen namelijk zo efficiënt mogelijk in en optimaliseren de software doorlopend. Daarmee ontzorgen we de klant en zijn we als afdeling onmisbaar voor een feilloos werkende HR- en salarisadministratie. Waar je verder op mag rekenen:

 • salaris tussen de € 3.200,- en € 3.900,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring;

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak;

 • 28 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een interessante winstuitkering;

 • mogelijkheid om hybride te werken en een thuiswerkvergoeding van € 2,15 per dag;

 • een laptop en telefoon.


Hier kom je te werken

Je komt te werken in het team van projects & delivery vanuit ons kantoor in Amersfoort. Als junior HR-consultant versterk je een team bestaande uit zo’n 20 professionals die HR & payroll platformen onderhouden en optimaliseren voor uiteenlopende organisaties. De collega’s zijn zeer klantgericht, investeren doorlopend in de relatie met klanten en willen in alles het beste doen voor de klant. Door op een leuke manier met elkaar samen te werken en elkaar te helpen om steeds beter te worden in wat we doen, behalen we als één team mooie resultaten voor onze klanten. Daar zijn we trots op!

Wat onze cultuur verder kenmerkt? Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar ondernemerschap en eigenaarschap centraal staat. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal. We zetten iedereen in zijn of haar kracht en geven onze mensen alle mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen. Dit met heel veel vrijheid, ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, maar wel gericht op het bereiken van een gezamenlijk doel.


Meer weten en solliciteren

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer vandaag nog! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Sterre Verboom - Keesmaat (corporate recruiter) via 06-83498133 en sterre.keesmaat@visma.com.


Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 3.200 - € 3.900 per maand
Projects, delivery & support
HR, Junior, Payroll, Sofware, YouServe, Youforce, consultancy, implementatie

of

Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 3.200 - € 3.900 per maand
Projects, delivery & support
HR, Junior, Payroll, Sofware, YouServe, Youforce, consultancy, implementatie

Onze sollicitatie-procedure

Benieuwd wat jij kan verwachten als je bij ons solliciteert?

Werken bij Visma YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.