Skip to content

Interim HR-professional

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.900 - € 3.600 per maandYouFleX hr & payroll professionals

Functieomschrijving

Wat hebben organisaties binnen de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruikmaken van de hr- & payroll software en dienstverlening van Visma | YouServe. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen. Als hr-professional speel jij hierbij een belangrijke rol.


Binnen deze functie wordt je onderdeel van het team van YouFlex. Als hr-professional bij YouFlex word je, afhankelijk van je ervaring, ingezet op tijdelijke opdrachten bij onze klanten. We bieden continuïteit in het salaris- en personeelsadministratie of juist ondersteuning en advies op het gebied van procesoptimalisaties, (her)inrichting van de administratieve processen of functioneel beheer van hr-systemen. In de rol van hr-medewerker, functioneel beheerder of (hr) procesadviseur help jij onze klanten bij hr-uitdagingen. Je werkt in principe op locatie van de klant of hybride vanuit ons kantoor/ je thuiswerkplek.


Wat je gaat doen?

Afhankelijk van je ervaring en competenties word je ingezet op passende opdrachten. Bij de start van een nieuwe opdracht stel je samen met de opdrachtgever vast welk resultaat jij gaat behalen bij de afronding van de opdracht. Tussentijds vinden er evaluatiemomenten plaats, zodat je je als professional blijft ontwikkelen, kunt bijsturen en de verwachtingen van onze klant weet te overtreffen. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw vakgebied door middel van het volgen van interne en externe trainingen.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig:

 • mbo +/ hbo werk-en denkniveau bij voorkeur verkregen d.m.v. een relevant diploma;

 • kennis van actuele wet- en regelgeving op hr-gebied;

 • kennis van e-hrm-applicaties en/of processen binnen organisaties;

 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 • bereid te reizen binnen Nederland;

 • kennis van Youforce HR is een pré.


Hiernaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je in staat om op verschillende niveaus te communiceren. Je bent binnen deze rol het visitekaartje van onze organisatie en weet jezelf dus uitstekend te presenteren.


Wat je mag verwachten:

 • een dynamische baan waarbij je bij veel verschillende bedrijven gaat ondersteunen en adviseren;

 • een baan voor 32 tot 40 uur in de week met uitzicht op een vast dienstverband;

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

 • een salaris tussen de € 2.900,- en € 3.600,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van leeftijd en ervaring;

 • 28 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een interessante winstuitkering;

 • een laptop, telefoon en een goede mobiliteitsregeling;

 • toegang tot een voordelenplatform Corporate Benefits at Work.


Waar je komt te werken

Je wordt onderdeel van het team van YouFlex binnen Visma I YouServe. Deze afdeling focust zich op de klanten in het zakelijke segment in Nederland. Wij zijn een hecht team van professionals en komen regelmatig bij elkaar om kennis met elkaar te delen en goed op de hoogte te blijven van de veranderingen in ons vakgebied.


Verder word je onderdeel van de Visma | YouServe organisatie. Dit is een veranderende organisatie waar ruim 550 medewerkers werken. Stuk voor stuk vernieuwend, relevant, daadkrachtig en betrouwbaar. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.


Meer weten of solliciteren?

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Solliciteer direct! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Emine Ertul-Tozan (Recruiter) via 06-17842028 of mail emine.ertul-tozan@visma.com

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.900 - € 3.600 per maand
YouFleX hr & payroll professionals
HR, Junior, Medior, Senior

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.900 - € 3.600 per maand
YouFleX hr & payroll professionals
HR, Junior, Medior, Senior

Onze sollicitatie-procedure

Benieuwd wat jij kan verwachten als je bij ons solliciteert?

Werken bij Visma YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.