Skip to content

Interim Salarisadministrateur

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.900 - € 3.600 per maandYouFleX hr & payroll professionals

Functieomschrijving

Wat hebben organisaties binnen de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruikmaken van de hrm & payroll software en dienstverlening van Visma | YouServe. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen. Als interim payroll professional speel jij hierbij een belangrijke rol.


Zo maak jij het verschil

Houd je van afwisseling, maar vind je het wel fijn om de zekerheid te hebben van een vaste baan? Dan is de functie interim payroll professional iets voor jou. Je bent bij Visma | YouServe in dienst en voert vanuit deze zekerheid interim opdrachten uit bij afwisselende organisaties in verschillende branches. Hierdoor bouw je een schat aan kennis en ervaring op en bouwen we samen aan jouw carrière.


In deze rol ben je van A tot en met Z verantwoordelijk voor het adviseren en verzorgen van de salarisadministratie voor interim opdrachten. Onze klanten zijn divers. Dat betekent dat je met verschillende instanties, CAO's en regelingen werkt. En juist dat maakt jouw werk inhoudelijk uitdagend en divers. Bij de start van een nieuwe interim opdracht stel je samen met de opdrachtgever vast welk resultaat jij gaat behalen bij de afronding van de opdracht. Tussentijds vinden er evaluatiemomenten plaats zodat je je als payroll professional blijft ontwikkelen, kunt bijsturen en de verwachtingen van onze klant weet te overtreffen. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw vakgebied door middel van het volgen van interne en externe trainingen.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig en breng je mee

Wij willen onze klanten alles bieden om hun salarisadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen. Jouw passie voor salarisadministratie en de drive om de klant verder te helpen, zorgen dat jij hierin het verschil maakt. Je bent cijfermatig en analytisch zo sterk, dat iedere afwijking direct opvalt. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Kortom: Met jouw oog voor detail en mentaliteit zorg jij ervoor dat je processen continu verbetert, zodat de salarisadministratie foutloos en efficiënt verloopt.


Als interim payroll professional heb jij verder:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over het PDL-diploma (en VPS-diploma);

 • Je hebt 3 jaar recente / relevante werkervaring, zodat je klanten en collega’s goed kunt adviseren;

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;

 • Je bent bereid te reizen binnen Nederland;

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en advies skills. Je laat je niet uit het veld slaan, bent accuraat, flexibel en hebt passie voor salarisadministratie.


Wat je ziet en wat je krijgt

Naast dat je bij ons een rol met impact in een snel veranderende organisatie krijgt, heb je bij ons volop mogelijkheden om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Dit bij een afdeling die in ontwikkeling is, met de ambitie om explosief te groeien en waar je de mogelijkheid hebt om jouw ideeën voor onze toekomst in te brengen en zo concreet bij te dragen aan onze verdere groei. Wat je verder van ons mag verwachten:


 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;
 • een carrièrepad dat je zelf opstelt in samenspraak met je leidinggevende;
 • een open cultuur met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief;
 • marktconform salaris tussen de € 2.900,- en € 3.600,- bruto op basis van 40 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring;

 • 28 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een company bonus;

 • een laptop, mobiele telefoon en een goede mobiliteitsregeling;

 • hybride werken: flexibele werktijden, autonomie en een combinatie van thuis en op kantoor werken;

 • een goede thuiswerkregeling: € 2,15 per thuiswerkdag en een vergoeding om jouw thuiswerkplek mee in te richten;

 • toegang tot een voordelenplatform Corporate Benefits at Work.


Wij zijn Visma YouServe

Werken als interim professional bij Visma YouServe, betekent werken bij een nieuwe afdeling van één van de grootste spelers in Nederland binnen het vakgebied hr- en payroll services. Een jonge afdeling met tegelijkertijd een omvangrijke en diverse klantenkring waar we je als expert inzetten. Je hebt zo de mogelijkheid om bij verschillende klanten ‘in de keuken’ te kijken en mee te liften op de deskundigheid die we in huis hebben. Daarbij geven we je alle ruimte om jouw kennis en ervaring voor klanten optimaal te benutten, ook buiten de opdracht waaraan je bij een klant werkt. Dit bij een afdeling die in ontwikkeling is, met de ambitie om explosief te groeien en waar je de mogelijkheid hebt om jouw ideeën voor onze toekomst in te brengen en zo concreet bij te dragen aan onze verdere groei.

Direct solliciteren en meer weten

Is jouw interesse in de functie van interim payroll professional gewekt? Solliciteer vandaag nog! Wil je eerst nog wat meer weten? Dan kun je contact opnemen met Emine Ertul-Tozan (Recruiter), bereikbaar via 06-17842028 of emine.ertul-tozan@visma.com

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.900 - € 3.600 per maand
YouFleX hr & payroll professionals
Junior, Medior, Payroll, Salarisadministratie, Senior

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.900 - € 3.600 per maand
YouFleX hr & payroll professionals
Junior, Medior, Payroll, Salarisadministratie, Senior

Onze sollicitatie-procedure

Benieuwd wat jij kan verwachten als je bij ons solliciteert?

Werken bij Visma YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.