Skip to content

IT-servicedesk medewerker

Amersfoort, Utrecht, Nederland€ 2.800 - € 3.400 per maandKlantcontactcenter

Functieomschrijving

Problemen. Ze zijn er in alle soorten en maten. Van een systeem dat niet meer werkt tot software die niet doet wat je wilt. Jij vindt het heerlijk om uit te zoeken wat er precies aan de hand is en het vervolgens op te lossen. Vooral als een klant superblij is met je inzet. Daar doe je het voor! Zin om aan de slag te gaan met ons HR-platform? Solliciteer dan nu als IT-servicedesk medewerker bij het klantcontactcenter van Visma | YouServe in Amersfoort!


In ons klantcontactcenter komen de meest uiteenlopende vragen binnen via het ticketsysteem, telefoon en e-mail. Aan jou als functioneel beheerder de taak om ermee aan de slag te gaan. Groot, klein, commercieel, non-profit: de klanten waarmee je werkt, zijn al net zo afwisselend als de vragen. Dat maakt je werk extra leuk. Dit doe je nog meer:


 • Je helpt klanten met onze software bij problemen of als ze er even niet meer uitkomen

 • Je houdt klanten op de hoogte van de status van systemen

 • Je kijkt live met klanten mee en geeft ze advies over hoe ze verder kunnen

 • Je onderzoekt ingewikkelde problemen tot in detail en zorgt voor technische versterking als dat nodig is

Vereisten

Om het verschil te maken voor onze klanten, is het handig als je het volgende bent of hebt:


 • Afgeronde mbo-opleiding op het gebied van ICT, niveau 4 of een vergelijkbare opleiding
 • Je wilt graag minimaal 32 uur per week aan het werk
 • Je kunt goed Nederlands spreken en schrijven
 • Je houdt goed overzicht en komt snel tot de kern, omdat je meteen het verschil tussen hoofd- en bijzaken ziet
 • Je bent een analytisch wonder dat overal verbanden ziet en vaak 3 stappen verder is dan de rest
 • Je komt altijd op een slimme, creatieve manier tot een oplossing voor een klant en vindt dat nog leuk ook
 • Je leert graag nieuwe dingen en staat te popelen om jezelf verder te ontwikkelen met allerlei cursussen en trainingen
 • Je luistert goed naar klanten, stelt de juiste vragen en rust niet voordat een probleem is opgelost. Je bent pas blij als de klant dat ook is
 • Je hebt engelengeduld met klanten, die je inzet en service elke dag waarderen


Dit krijg je van ons

Voor al je harde werk krijg je dit van ons terug:


 • Een superleuke baan van 32 tot 40 uur per week in een gezellig team
 • Een mooi salaris tussen €2.800 en €3.400 per maand (op basis van fulltime en afhankelijk van kennis & ervaring)
 • En nog veel meer... lees hieronder alles over onze interessante arbeidsvoorwaarden


Enthousiast? Solliciteer nu als junior functioneel beheerder!

Ben je enthousiast en wil je niets liever dan de softwarevragen en -problemen van je klanten perfect oplossen? Solliciteer dan nu als IT-servicedesk medewerker in ons klantcontactcenter in Amersfoort via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Vivian van der Kaaij. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Vivian via 06 - 5166 7219 of vivian.vanderkaaij@visma.com. Wil je eerst nog meer weten over het werken bij Visma | YouServe? Lees dan nog snel verder!

Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 2.800 - € 3.400 per maand
Klantcontactcenter
IT / eHRM

of

Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 2.800 - € 3.400 per maand
Klantcontactcenter
IT / eHRM

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,15 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.