Skip to content

Marketing communicatiespecialist // MVO coördinator

RemoteNederland, Noord-Holland, Amsterdam€ 3.700 - € 4.200 per maandSales & marketing

Functieomschrijving

Iets goeds doen voor de samenleving én werk doen waar je marketing skills van pas komen? Deze baan brengt beide werelden samen. Wat jou uniek maakt is dat jij als allround marketeer twee passies hebt: online content creatie én pionieren. Jij gaat onze organisatie namelijk versterken om een geheel nieuw MVO-beleid op te zetten. Jij wordt hét gezicht van ons MVO-beleid en zorgt er met jouw marketing- en communicatiekennis voor dat alles rondom maatschappelijk verantwoord ondernemen bekend wordt bij al onze interne en externe stakeholders.


Dit ga je doen

Binnen deze rol ga jij ons gehele MVO-beleid ontwikkelen, opzetten en implementeren. Je bent hét aanspreekpunt voor zaken rondom MVO en zorgt voor voldoende draagkracht om jouw beleid succesvol uit te rollen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het inrichten van de MVO-pagina’s op onze website en alle in- en externe marketing en communicatie rondom dit onderwerp.

Wanneer het MVO-beleid op den duur helemaal staat heb je meer tijd om je te focussen op het creëren van (geschreven) content voor op onze website en op andere externe digitale kanalen.

Tot jouw taken behoren onder andere:

 • het opstellen van (jaar)plannen rondom MVO en zorgen voor de juiste uitvoering;

 • het maken van rapportages op het gebied van MVO;

 • contact onderhouden met in- en externe stakeholders t.b.v. het MVO-beleid;

 • inrichten van de website en bedenken en uitvoeren van marketingactiviteiten rondom MVO;

 • content creatie t.b.v. nieuwsbrieven, LinkedIn posts en leadgeneratie flows (o.a. blogs en whitepapers);

 • zorgdragen voor SEO- en conversie optimalisatie.

Tools waarmee je gaat werken:

 • Episerver voor het maken van website content

 • Eloqua voor het maken van nieuwsbrieven en marketing automation flows

 • Alle tools om je resultaten nauwlettend te monitoren en te optimaliseren. Denk aan GA4, Tag Manager, Data Studio, Site Improve, SE-ranking, Tableau, Pardot, Salesforce.

Vereisten

Zo maak jij het verschil

Als MVO-coördinator ben je maatschappelijk betrokken en weet je op een creatieve manier jouw collega’s mee te nemen in dit onderwerp. Jij bent een doener, maar ook echt een denker. Jij vindt het leuk om iets te creëren wat er nu nog niet is. Hiernaast ben jij een allround marketeer met een vlotte pen. Jij hebt creatieve ideeën en weet deze op de juiste wijze tot uitvoering te brengen.


Verder beschik je over:

 • hbo+ werk en denkniveau;

 • aantoonbare ervaring met het creëren van content;

 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord- als geschrift;

 • een zelfstandige instelling en het vermogen om een coördinerende rol aan te nemen t.b.v. jouw werkzaamheden.


Jouw team en wat je verder mag verwachten

Wat je als eerste ziet, zijn jouw collega’s van het marketingteam op ons kantoor in Amsterdam. Je wordt onderdeel van een gezellig team met medewerkers uit het hele land dat (minimaal) één keer per week samenkomt in Amsterdam. Daarnaast werk je veel samen met interne stakeholders, waaronder de afdeling HR en compliance. Verder werk je samen met de MVO-coördinatoren van andere Visma bedrijven en met toonaangevende bureaus voor content creatie en online marketing.

Waar je verder op mag rekenen:

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

 • een salaris tussen de € 3.700,- en € 4.200,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van leeftijd en ervaring;

 • 8% vakantiegeld, 28 vakantiedagen en een incentiveregeling;

 • een laptop en telefoon;

 • een thuiswerkvergoeding en hybride werken.


Hier kom je te werken

Wij zijn Visma | YouServe en en dat betekent: samenwerken met ruim 500 collega's die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn. Wat onze cultuur verder kenmerkt? Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur, waar ondernemerschap en eigenaarschap centraal staat. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal. We zetten iedereen in zijn of haar kracht en geven onze mensen alle mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen. Dit met heel veel vrijheid, ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, maar wel gericht op het bereiken van een gezamenlijk doel.


Meer weten en solliciteren

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer vandaag nog! Bel of app dan met Sterre Verboom - Keesmaat (corporate recruiter) via 06-83498133 en/of sterre.keesmaat@visma.com. Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of mail dan met Ingeborg Brandsma (marketing manager) via 0681665325 en/of ingeborg.brandsma@visma.com


Remote
Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
€ 3.700 - € 4.200 per maand
Sales & marketing

of

Remote
Nederland, Noord-Holland, Amsterdam
€ 3.700 - € 4.200 per maand
Sales & marketing

In 6 stappen aan de slag bij Visma YouServe

Solliciteren

Telefonische intake

Eerste gesprek

Tweede gesprek

Aanbod

Welkom bij Visma YouServe!

Werken bij Visma YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.