Skip to content

Project coördinator | Payroll

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 3.300 - € 4.700 per maandProjects, delivery & support

Functieomschrijving

Wat hebben organisaties binnen de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruikmaken van de HR- & payroll software en dienstverlening van Visma | YouServe. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen. Als project coördinator | payroll speel jij hierin een belangrijke rol.


Functieomschrijving

Steeds meer klanten besluiten om niet alleen gebruik te maken van de systemen van Visma I YouServe, maar ook om hun payroll processen volledig aan ons uit te besteden. In de rol van project coördinator ben je het eerste aanspreekpunt bij projecten voor onze klanten en zorg je dat al hun wensen worden vertaald naar een oplossing in onze software. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is deze rol de perfecte start van jouw carrière binnen Visma I YouServe.


Wat je gaat doen?

Jij bent niet alleen bekend met alle mogelijkheden binnen onze payroll software, maar signaleert ook klantwensen, markttrends en verschuivende wet- en regelgeving. Ook weet je precies welk teamlid nodig is om de wensen van de klant op de juiste manier waar te maken. Waar nodig stel je een projectgroep samen en bewaak je de voortgang van het project. Je zorgt voor een waardevolle ondersteuning bij de uitvoering van het project door het proces zo effectief mogelijk in te richten. Hiernaast durf je op de rem te trappen wanneer bepaalde klantwensen niet realistisch zijn.

Verder:

 • ben je de schakel tussen de klant en het team en vertaalt klantwensen naar haalbare oplossingen;

 • bewaak je de klanttevredenheid en betrouwbaarheid van onze payroll software;

 • bewaar je het overzicht en help je jouw team met het stellen van de juiste prioriteiten;

 • bewaak je de voortgang van verschillende projecten en onderhoud je het contact met alle stakeholders.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig

Voor deze functie zijn we op zoek naar een payroll-specialist met IT affiniteit. Werk jij bijvoorbeeld als business- of payroll consultant en krijg je evenveel energie van adviseren en coördineren, dan is dit een ideale match. Heb je daarnaast ook nog kennis van Youforce en/of YouPay, dan leggen we de rode loper alvast voor je uit.

Verder:

 • hbo werk- en denkniveau;

 • klantgericht en commercieel sensitief;

 • affiniteit met IT;

 • analytisch uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden.


Wat je mag verwachten

Wat je als eerste ziet, is ons gezellige kantoor en jouw collega's in Amsterdam. De ene dag op kantoor en de andere dag vanuit huis via Google Meets. Je kunt veel leren van je collega’s, die net zo professioneel en ambitieus zijn als jij. Daarnaast volg je hier regelmatig trainingen en interne kennissessies om de beste te blijven in jouw vak. En heb je zelf een goed idee? Zie je iets dat volgens jou anders kan? Als jij enthousiast bent en een goede onderbouwing kan geven dan wordt jouw initiatief gewaardeerd en beloond.

Omdat we een grote organisatie zijn en onderdeel zijn van Visma, liggen er veel doorgroeikansen. Visma YouServe stimuleert je ontwikkeling proactief. Logisch voor een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen en kunnen voeren!

Wat je verder mag verwachten:

 • een rol met impact in een internationale werkende, snel veranderende organisatie;

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

 • een salaris tussen de € 3.300,- en € 4.700,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van leeftijd en ervaring;

 • 8% vakantiegeld;

 • een laptop en telefoon;

 • 28 vakantiedagen;

 • hybride werken: flexibele werktijden, autonomie en een combinatie van thuis en op kantoor werken;

 • een goede thuiswerkregeling: € 2,15 per thuiswerkdag en een vergoeding om jouw thuiswerkplek mee in te richten.


Wij zijn Visma | YouServe

Wij zijn Visma | YouServe. Voorheen onderdeel van Visma | Raet, maar sinds 2021 afgesplitst om op een geheel eigen wijze de zakelijke markt te bedienen. Wij willen de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Je wordt onderdeel van Visma YouServe: een dynamische organisatie waar ruim 550 medewerkers werken. Stuk voor stuk vernieuwend, relevant, daadkrachtig en betrouwbaar. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.


Direct solliciteren of meer weten?

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Solliciteer direct! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Sterre Verboom - Keesmaat (corporate recruiter) via 06-83498133 en sterre.keesmaat@visma.com.


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.300 - € 4.700 per maand
Projects, delivery & support
Payroll, SaaS, Salarisadministratie, Sofware, YouPay, Youforce, projectmanagement

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.300 - € 4.700 per maand
Projects, delivery & support
Payroll, SaaS, Salarisadministratie, Sofware, YouPay, Youforce, projectmanagement

Onze sollicitatie-procedure

Benieuwd wat jij kan verwachten als je bij ons solliciteert?

Werken bij Visma YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.