Skip to content

Projectmanager

Amersfoort, Utrecht, Nederland€ 4.000 - € 5.500 per maandProjects, delivery & support

Functieomschrijving

Wat hebben organisaties binnen de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruikmaken van de HR- & payroll software en dienstverlening van Visma | YouServe. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen. Als projectmanager speel jij hierbij een belangrijke rol.


Dit ga je doen

Als projectmanager ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor een succesvolle implementatie van onze software en services bij onze klanten. Hierbij bewaak je continu de scope, het budget, de planning, eventuele risico’s en de kwaliteit van het project. Gaat het niet helemaal volgens planning? Dan stuur je proactief bij. Jij maakt het verschil doordat je uitstekend de verwachtingen van de klant weet te sturen en de juiste consultants op de juiste plek weet te zetten. Je stuurt dus meerdere multidisciplinaire teams aan van HR- en payroll consultants, waarbij jij ervoor zorgt

dat alle verwachtingen en acties bekend zijn bij alle projectleden en stakeholders. Verder:

 • rapporteer je periodiek over de voortgang, kwaliteit en resultaten van het project;

 • treed je op als hét aanspreekpunt voor de klant en andere partijen;

 • signaleer en anticipeer je op commerciële mogelijkheden op het gebied van onze dienstverlening.

Vereisten

Zo maak jij het verschil

Je weet op alle niveaus als volwaardig gesprekspartner te fungeren. Je bent gedreven en op zoek naar een organisatie met een hoog ambitieniveau. Verder is het belangrijk dat je flexibel bent en klantgerichtheid hoog in het vaandel hebt. Je beschikt over:

 • een relevante afgeronde hbo-diploma, bij voorkeur bedrijfskunde;

 • relevante werkervaring als projectmanager, waarbij je verantwoordelijk bent geweest voor software implementaties;

 • ervaring binnen HR- & payrollbranche is een groot pluspunt;

 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Dit krijg je

Je krijgt de kans om samen met jouw collega's directe impact op de organisatie van onze klanten te maken en lever je de klant concrete toegevoegde waarde. We richten hun administratieve processen namelijk zo efficiënt mogelijk in en optimaliseren de software doorlopend. Daarmee ontzorgen we de klant en zijn we als afdeling onmisbaar voor een feilloos werkende hr- en salarisadministratie. Waar je verder op mag rekenen:

 • een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband;

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

 • salaris tussen de € 4.000,- en € 5.500,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring;

 • 28 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een interessante winstuitkering;

 • mogelijkheid om hybride te werken en een thuiswerkvergoeding van € 2,15 per dag;

 • laptop, telefoon en een interessante mobiliteitsregeling.


Hier kom je te werken

Je komt te werken in het team van Projects & Delivery vanuit ons kantoor in Amersfoort. Als projectmanager versterk je een team bestaande uit zo’n 20 professionals die HR & payroll platformen onderhouden en optimaliseren voor uiteenlopende organisaties. De collega’s zijn zeer klantgericht, investeren doorlopend in de relatie met klanten en willen in alles het beste doen voor de klant. Door op een leuke manier met elkaar samen te werken en elkaar te helpen om steeds beter te worden in wat we doen, behalen we als één team mooie resultaten voor onze klanten. Daar zijn we trots op!

Wat onze cultuur verder kenmerkt? Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar ondernemerschap en eigenaarschap centraal staat. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal. We zetten iedereen in zijn of haar kracht en geven onze mensen alle mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen. Dit met heel veel vrijheid, ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, maar wel gericht op het bereiken van een gezamenlijk doel.


Meer weten en solliciteren

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer vandaag nog! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Sterre Verboom - Keesmaat (corporate recruiter) via 06-83498133 en sterre.keesmaat@visma.com.


Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
Projects, delivery & support
HR, ICT, Payroll, SaaS, projectmanagement, software

of

Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
Projects, delivery & support
HR, ICT, Payroll, SaaS, projectmanagement, software

Onze sollicitatie-procedure

Benieuwd wat jij kan verwachten als je bij ons solliciteert?

Werken bij Visma YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.