Overslaan naar content

Resource Planner Amsterdam

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 3.000 - € 3.800 per maandInterim HR & payroll

Functieomschrijving

Je komt te werken binnen het team van YouFleX Interim Services van Visma YouServe. Deze afdeling focust zich op de klanten in het zakelijke segment in Nederland. Wij zijn een hecht team van professionals en komen regelmatig bij elkaar om kennis met elkaar te delen en goed op de hoogte te blijven van de veranderingen in ons vakgebied.


Als resource planner speel jij een cruciale en veelzijdige rol in het ondersteunen van de fieldmanagers en de backoffice medewerker, bij commerciële activiteiten en het waarborgen van een soepele dagelijkse bedrijfsvoering.

In deze functie krijg je een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid, waardoor je volop de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen. Je werkt nauw samen met diverse interne afdelingen en externe partijen, waardoor je een breed netwerk opbouwt en betrokken bent bij diverse processen binnen de afdeling. Bovendien maak je deel uit van een afdeling die volop in ontwikkeling is en ambitieus is om explosief te groeien. Jouw input en ideeën zijn daarbij van groot belang en je hebt de mogelijkheid om concrete bijdragen te leveren aan onze verdere groei.


Jouw belangrijkste taken:

 • Verantwoordelijk voor de maandafsluiting van uren en facturen.

 • Assisteren bij het opstellen van rapporten en presentaties.

 • Verantwoordelijk voor onderhoud van de procesbeschrijvingen.

 • Maken van planning tbv inzet van interne en externe medewerkers bij klanten.

 • Contactpersoon en aanspreekpersoon voor zzp'ers.

 • Verantwoordelijk voor onderhoud van de ZZP Poule.

 • Onderhoud en aanspreekpunt applicatie Leadcast.

 • Verantwoordelijk voor onderhoud websites, Google Drive, Salesforce, mailboxen

 • Input leveren aan diverse marketingactiviteiten.

 • Verwerken en beheren van inkomende en uitgaande correspondentie, e-mails en documenten;

 • Klantgegevens onderhouden databases updaten;

 • Afhandelen van vragen en verzoeken van interne en externe partijen via verschillende communicatiekanalen.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig en breng je mee:

 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding in administratieve richting;

 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;

 • Ervaring in een vergelijkbare functie is een pré;

 • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk;

 • Uitstekende organisatorische vaardigheden en oog voor detail;

 • Je kunt zelfstandig werken en bent stressbestendig;

 • Teamspeler met een positieve en proactieve instelling;

 • Klantgerichte instelling en het vermogen om professionele relaties op te bouwen


Wat je als eerste ziet zijn jouw collega’s van Youflex op onze kantoren in Amsterdam/Amersfoort/Drachten of digitaal vanuit je eigen huiskamer. Je wordt onderdeel van een leuk, divers en vooral resultaatgedreven team bestaande uit 5 enthousiaste collega’s. Er wordt samen hard gewerkt aan de doelstellingen. Is er een succes behaald? Dan wordt dit zeker met het hele team gevierd. Wat je verder van ons mag verwachten.


Voor al je harde werk krijg je dit van ons terug:

 • een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband;

 • salaris tussen de €3000 en €3800 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek en afhankelijk kennis & ervaring;

 • een laptop, telefoon en een goede mobiliteitsregeling;

 • een interessante bonusregeling;

 • een fijn team vol met gezellige en betrokken collega’s;

 • en nog veel meer... lees hieronder alles over onze interessante arbeidsvoorwaarden.


Enthousiast? Solliciteer nu als Resource Planner in Amsterdam!

Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu als resource planner via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Emine Ertul-Tozan. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Emine via 06-17842028 en emine.ertul-tozan@visma.com. Wil je eerst nog meer weten over het werken bij Visma YouServe? Lees dan snel verder!


Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 3.800 per maand
Interim HR & payroll

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 3.000 - € 3.800 per maand
Interim HR & payroll

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,15 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.