Skip to content

Salarisadministrateur

Drachten, Friesland, Nederland€ 2.800 - € 3.600 per maandHr & payroll services

Functieomschrijving

Bij Visma | YouServe willen we de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Dat doen we onder andere door de personeels- en salarisadministratie van onze klanten gewoon goed te regelen. Voor ons team in Drachten zijn we op zoek naar een salarisadministrateur die samen met ons het verschil gaat maken.

Als salarisadministrateur ben jij een professional met specialistische vakkennis. Jij zorgt samen met je collega’s ervoor dat het salaris van onze klanten correct wordt berekend en dat de bijbehorende afdrachten worden gedaan. Daarnaast weet jij wat de wet- en regelgeving voor gevolgen heeft voor de loonbelasting, de sociale zekerheid en het arbeidsrecht voor onze klanten. Die wet- en regelgeving verandert nogal eens! Al met al een functie waarin het hebben van affiniteit met cijfers en een analytische, zelfstandige en nauwkeurige houding van doorslaggevend belang is.


Dit ga je doen als salarisadministrateur

 • je stelt de loonadministratie op en houdt bij door het verzamelen, verwerken, controleren en archiveren van informatie over onze klanten;

 • je verwerkt mutaties, zoals veranderingen in loon of persoonsgegevens;

 • je blijft op de hoogte van wijzigingen op het gebied van belastingen en wetgeving voor de salarisadministratie;

 • je bereidt je tijdig voor en betaalt de salarissen van onze klanten uit.


Wat mijn werk zo uitdagend maakt is dat er tijdens een controle af en toe fouten naar voren komen waar je zo 123 niet van kan achterhalen wat het is. Op dat moment ga je op onderzoek uit. Je moet dan schakelen tussen verschillende modules en afdelingen. Als ik dan uiteindelijk de fout heb gevonden, weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan! - André, salarisadministrateur

Vereisten

Deze vacature is echt iets voor jou, want jij

 • hebt affiniteit met cijfers en bent analytisch, zelfstandig en nauwkeurig;

 • bent minimaal 32 uur beschikbaar;

 • beschikt over het Praktijkdiploma Loonadministratie;

 • bent communicatief vaardig en hebt goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.


Dit bieden we je

 • een bruto salaris van € 2.800,- tot € 3.600,- per maand op basis van 40 uur per week;

 • 28 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband;

 • de flexibiliteit om thuis te werken: we werken gemiddeld 50% thuis en 50% op kantoor;

 • een vergoeding om je thuiswerkplek op een ergonomisch verantwoorde manier in te richten én € 2,15 per thuiswerkdag;

 • de keuze tussen een NS Business Card of een reiskostenvergoeding;

 • toegang tot het voordelen platform Benefits at Work.


Hier ga je werken als salarisadministrateur in Drachten

Wij zijn Visma | YouServe. Voorheen onderdeel van Visma | Raet, maar sinds 2021 afgesplitst om op een geheel eigen wijze de zakelijke markt te bedienen. Wij willen de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.


Je wordt onderdeel van Visma YouServe: een dynamische organisatie waar ruim 550 medewerkers werken. Stuk voor stuk vernieuwend, relevant, daadkrachtig en betrouwbaar. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.

Solliciteer op deze vacature

Druk jij op de knop om te solliciteren? Dan mag je van mij (Lisa van der Tol, Corporate Recruiter) verwachten dat ik binnen vijf werkdagen contact met jou opneem. Ben je nog niet overtuigd of heb je nog vragen? Bellen (06-51403907) of mailen (lisa.vandertol@visma.com) mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden!

Drachten, Friesland, Nederland
€ 2.800 - € 3.600 per maand
Hr & payroll services

of

Drachten, Friesland, Nederland
€ 2.800 - € 3.600 per maand
Hr & payroll services

Onze sollicitatie-procedure

Benieuwd wat jij kan verwachten als je bij ons solliciteert?

Werken bij Visma YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.