Overslaan naar content

Sales executive | non-profit Amsterdam

Amsterdam, Noord-Holland, NederlandSales & marketing

Functieomschrijving

Binnen Visma YouServe maken we impact. Wat hebben organisaties binnen de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruikmaken van onze HR- & Payroll software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis èn dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.


Als sales executive non-profit ben je een gedreven marktverkenner binnen de publieke sector met als focus het verder uitbreiden van onze mooie en brede klantenkring. Jij maakt het verschil door als deskundige gesprekspartner op tactisch en strategisch niveau een relatie aan te gaan met Raet en bestaande en nieuwe klanten van Raet. Upsell-platform binnen Visma YouServe is echt topsport. In andere woorden: sales op het hoogste niveau. Jij zorgt met jouw energie, commerciële drive en gedegen kennis op het gebied van HR en Payroll dat organisaties binnen de Nederlandse publieke sector gebruik gaan maken van onze software en/of dienstverlening. Dit is een enorme uitdaging. Onze salestrajecten zijn namelijk redelijk complex en duren gemiddeld tussen de 6 en de 12 maanden.


Je werkt samen met het new business team van Raet-klanten voor zowel Raet als Youserve waarbij je de sales functie vervult op basis van Upsell. Deze rol vereist actieve betrokkenheid bij non-profit klanten, waarbij je samenwerking bevordert om zowel de belangen van Raet als YouServe te behartigen. Je houdt hierbij altijd de focus op waar het echt om gaat: het realiseren van onze groeiambitie en Visma YouServe als dé nummer #1 HR & Payroll service provider te positioneren.

Vereisten

Werk je bij Visma YouServe, dan ben je ondernemend, verantwoordelijk, toegewijd en inclusief. Dat betekent dat jij ondernemerschap toont, nieuwe kansen signaleert en deze weet door te vertalen naar een verkoopstrategie waarmee je volle focus hebt op de realisatie. Dat maakt jou bijzonder.

De rol kent best wat uitdagingen. Maar jij denkt niet in problemen. Jij denkt juist in oplossingen. Hoe? Door goed te luisteren, creatief te zijn en oprecht te handelen vanuit onze kernwaarden. Want alleen door echt goed te begrijpen wat onze prospects willen, kunnen we succes maken en onze klanten iedere keer weer een beetje gelukkiger maken. En doordat jij altijd op zoek bent naar wat mensen drijft en hen verder helpt, weet jij als geen ander hoe we prospects en collega’s het beste kunnen benaderen waarmee wij voorop kunnen blijven lopen. Verder beschik je over:


 • HBO werk- en denkniveau;

 • De gunfactor en een grote dosis energie, enthousiasme en motivatie;

 • Een bewezen succesvol track record;

 • Ervaring met software, services & IT-solution selling;

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.


Wanneer jij hiernaast ook nog beschikt over uitgebreide en actuele kennis van de HR- en Payroll branche rollen wij de rode loper vast voor je uit!


Dit krijg je van ons

Wat je als eerste ziet zijn jouw collega’s van sales, portfolio en marketing op ons kantoor in Amsterdam/Amersfoort of digitaal vanuit je eigen huiskamer. Je wordt onderdeel van een leuk, divers en vooral succesvol team bestaande uit 10 commerciële en gedreven collega’s. Er wordt hard gewerkt, maar daar staat tegenover dat er ook regelmatig samen leuke dingen ondernomen worden. Is er een succes behaald? Dan wordt dit zeker met het hele team gevierd. Wat je verder van ons mag verwachten:


 • een uitstekend salaris, passend bij jouw kennis en ervaring. Wij hebben het hier graag direct met je over in een eerste gesprek;

 • een interessante bonusregeling;

 • laptop, telefoon en een mobiliteitsregeling;

 • en nog veel meer... lees hieronder alles over onze interessante arbeidsvoorwaardenEnthousiast? Solliciteer nu als Sales executive | non-profit in Amsterdam!


Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu als sales executive | non-profit via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Emine Ertul - Tozan . Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Emine via 06 - 178 420 28 of emine.ertul-tozan@visma.com. Lees snel verder en kom erachter hoe het is om te werken bij Visma YouServe!


We kindly ask you to only respond when you are fluent in the Dutch language.

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Sales & marketing
Medior, Sales, Senior

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Sales & marketing
Medior, Sales, Senior

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,15 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.