Skip to content

Senior accountmanager

RemoteNederland, Noord-Holland, AmsterdamSales & marketing

Functieomschrijving

Wij zijn Visma | YouServe. Voorheen onderdeel van Visma | Raet, maar sinds 2021 afgesplitst om op een geheel eigen wijze de zakelijke markt te bedienen. Met een andere focus en een eigen aanpak. Wat ons uniek maakt is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten om hun hr & payroll zaken gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.


Zo maak jij het verschil

Als senior accountmanager maak jij het verschil door als deskundige gesprekspartner op tactisch en strategisch niveau een uitstekende relatie te onderhouden en uit te breiden bij bestaande klanten. Jij zorgt dat organisaties binnen de Nederlandse zakelijke markt optimaal gebruik maken van onze dienstverlening. Maximaal gefaciliteerd. Zo maak jij onze klanten gelukkiger omdat zij zich maximaal kunnen focussen op hun eigen core-business.

Je hebt echt verstand van het hr & payroll vak. Hierdoor identificeer je eenvoudig kansen bij onze bestaande klanten en weet je deze kansen samen met jouw collega’s te verzilveren. En doordat jij altijd op zoek bent naar wat mensen drijft en hen verder helpt, weet jij als geen ander welke cross en upsell mogelijkheden nog meer waarde zullen creëren voor onze klanten.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig en breng je mee

Je bent een echte netwerker en verbinder. Je weet dat contacten met relaties en jouw collega's essentieel zijn voor succes en zoekt deze samenwerking van nature actief op. Uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden spreken voor zich. Jouw empathisch & overtuigend vermogen en doortastendheid maken dat jij dé gesprekspartner op C-level bent. Daarnaast beschik je over:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;

 • Een bewezen succesvol track record;

 • Ervaring met services & IT-solution selling;

 • Ervaring met hr-software is een groot pluspunt;

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;


Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, zijn jouw 30 nieuwe collega’s van het sales, portfolio & marketing team. Je krijgt de kans om samen met dit betrokken en deskundige commerciële team een cruciale rol te vervullen in het realiseren van onze groeiambitie en Visma YouServe als dé nummer 1 hr & payroll service provider te positioneren bij onze klanten. Je komt te werken in een veranderende organisatie waar ruim 550 medewerkers werken. Stuk voor stuk vernieuwend, relevant, daadkrachtig en betrouwbaar. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, waarbij je mag rekenen op:

 • een uitstekend salaris tussen de 4.500 - 6.000 euro (afhankelijk van ervaring);

 • een zeer interessante bonusregeling;

 • een mobiliteitsregeling, laptop en telefoon;

 • 28 vakantiedagen;

 • hybride werken: flexibele werktijden, autonomie en een combinatie van thuis en op kantoor werken;

 • een goede thuiswerkregeling: € 2,- per thuiswerkdag en een vergoeding om jouw thuiswerkplek mee in te richten.


Direct solliciteren en meer weten

Wil je onderdeel uitmaken van het getalenteerde sales team en druk je graag je stempel op het het succes van Visma l YouServe? Solliciteer dan direct! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Sterre Verboom - Keesmaat (corporate recruiter) via 06-83498133 en sterre.keesmaat@visma.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, wij vullen deze vacature in zonder tussenkomst van externe bureaus.


of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Werken bij YouServe betekent respect, teamwork, eerlijk en werken vanuit persoonlijk leiderschap.