Skip to content

Senior Salarisadministrateur

Nederland, Utrecht, AmersfoortHr & payroll services

Functieomschrijving

Als Senior Salarisadministrateur bij Visma | YouServe maak je eigenlijk iedere maand heel veel mensen blij. Jij zorgt er namelijk samen met jouw collega's voor dat ruim 1.7 miljoen salarissen op tijd en correct worden uitbetaald. Een belangrijke en vooral dankbare taak!


Wat ga je doen?
In deze rol ben je van A tot en met Z verantwoordelijk voor het adviseren en verzorgen van de salarisadministratie voor een eigen groep klanten. Jouw klanten zijn divers, waardoor je met verschillende instanties, CAO’s en regelingen werkt. In jouw rol is het belangrijk dat je verbanden legt en snel tot de kern van een probleem komt. Juist dit maakt jouw werk een grote uitdaging!

Je adviseert jouw klanten proactief en je bent altijd op zoek naar hoe je de klant verder kan helpen. Je neemt salarisadministratie processen streng (maar rechtvaardig) onder de loep. Ook ga je mee op klantbezoek en sluit je aan bij klant overleggen. Zie je kansen voor verbetering of automatisering? Dan maak je daar samen met jouw collega's van IT werk van. Dit alles doe je niet alleen; je werkt samen met gedreven collega's die alles op alles zetten om onze klantwaarde te maximaliseren.

Vereisten

Wie ben jij?

● HBO werk- en denkniveau;
● Je beschikt over het PDL-diploma en 5 jaar recente / relevante werkervaring, zodat je klanten en collega’s goed kunt adviseren;
● Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
● Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
● Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en advies skills. Je laat je niet uit het veld slaan, bent accuraat en hebt passie voor salarisadministratie;
● Tenslotte ben je intrinsiek gemotiveerd om de klant én je collega’s vooruit te helpen.


Waarom Visma | YouServe?
● Een rol met impact in een internationaal werkende, snel veranderende organisatie;
● De mogelijkheid om hybride te werken; flexibele werktijden, autonomie en een combinatie van thuis en op kantoor werken;
● € 2,- per thuiswerkdag en een vergoeding om jouw thuiswerkplek mee in te richten;
● Marktconform salaris tussen de € 2.900 en € 4.200 bruto op basis van 40 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring;

● 28 vakantiedagen;

● Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Wie zijn wij?

Wij zijn Visma | YouServe. Voorheen bekend als Visma | Raet, maar sinds 2021 afgesplitst om op een geheel andere wijze de zakelijke markt te bedienen. Met een andere focus en eigen propositie. Gewoon omdat de huidige tijd daarom vraagt.


Wat heeft de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruik maken van onze HRM & Payroll software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgende niveau te brengen.


Meer weten en solliciteren

Is jouw interesse in de functie van Senior Salarisadministrateur gewekt? Solliciteer vandaag nog! Wil je eerst nog wat meer weten? Dan kun je contact opnemen met Lisa van der Tol (Corporate Recruiter), bereikbaar via 06 5140 3907 of lisa.vandertol@visma.com.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Werken bij YouServe betekent respect, teamwork, eerlijk en werken vanuit persoonlijk leiderschap.