Skip to content

Senior salarisadministrateur

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamHr & payroll services

Functieomschrijving

Wil jij samen met ons de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll? Dat doen we samen door de personeels- en salarisadministratie van onze klanten gewoon goed te regelen.


Zo maak jij het verschil

Als salarisadministrateur maak jij het verschil door onze klanten gewoon iedere maand weer heel blij te maken. Jij zorgt namelijk dat hun salarissen correct en op tijd worden uitbetaald. Een belangrijke en vooral dankbare taak! In deze rol ben je van A tot en met Z verantwoordelijk voor het adviseren en verzorgen van de salarisadministratie voor een eigen groep klanten. Jouw klanten zijn divers, waardoor je met verschillende instanties, CAO’s en regelingen werkt. In jouw rol is het belangrijk dat je verbanden legt en snel tot de kern van een probleem komt. Juist dit maakt jouw werk een grote uitdaging!

Je adviseert jouw klanten proactief en je bent altijd op zoek naar hoe je de klant verder kan helpen. Je neemt salarisadministratie processen streng (maar rechtvaardig) onder de loep. Ook ga je mee op klantbezoek en sluit je aan bij klant overleggen. Zie je kansen voor verbetering of automatisering? Dan maak je daar samen met jouw collega's van IT werk van. Dit alles doe je niet alleen; je werkt samen met gedreven collega's die alles op alles zetten om onze klantwaarde te maximaliseren.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig en breng je mee

Wij willen onze klanten alles bieden om hun salarisadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen. Jouw passie voor salarisadministratie en de drive om de klant verder te helpen, zorgen dat jij hierin het verschil maakt. Je bent cijfermatig en analytisch zo sterk, dat iedere afwijking direct opvalt. Tot slot ben jij intrinsiek gemotiveerd om de klant én jouw collega's vooruit te helpen.


Als salarisadministrateur heb jij verder:

 • Minimaal een afgeronde mbo-diploma niveau 4, bijvoorbeeld praktijkdiploma loonadministratie (PDL) of vakopleiding payroll services (VPS);

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;

 • Minimaal 5 jaar recente en relevante werkervaring, zodat je klanten en collega's goed kunt adviseren;

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.


Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, is ons gezellige kantoor in Amersfoort. Je komt te werken op de grootste afdeling van onze organisatie. We werken dan ook voor heel veel verschillende en mooie klanten: commerciële klanten en not-for-profit organisaties. Sommige klanten groot, andere wat kleiner. Daarbij zijn we verantwoordelijk voor de payroll(verwerking) die klanten aan ons hebben uitbesteed. Omdat het aantal klanten blijft groeien, liggen er veel doorgroeikansen, bijvoorbeeld richting payroll consultant. Maar ook kun je denken aan een rol als product consultant of customer success manager. Visma YouServe stimuleert je ontwikkeling proactief. Logisch voor een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen en kunnen voeren!

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, waarbij je mag rekenen op:

 • Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

 • Een carrièrepad dat je zelf opstelt in samenspraak met je leidinggevende;

 • Een open cultuur met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief;

 • Een fulltime bruto salaris (afhankelijk van ervaring) tussen de 3.000 en 4.200 euro;

 • 28 vakantiedagen;

 • hybride werken: flexibele werktijden, autonomie en een combinatie van thuis en op kantoor werken;

 • een goede thuiswerkregeling: € 2,- per thuiswerkdag en een vergoeding om jouw thuiswerkplek mee in te richten.


Wij zijn Visma YouServe

Wij zijn Visma | YouServe. Voorheen onderdeel van Visma | Raet, maar sinds 2021 afgesplitst om op een geheel eigen wijze de zakelijke markt te bedienen. Wij willen de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Je wordt onderdeel van Visma YouServe: een dynamische organisatie waar ruim 550 medewerkers werken. Stuk voor stuk vernieuwend, relevant, daadkrachtig en betrouwbaar. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.


Direct solliciteren en meer weten

Is jouw interesse in de functie van salarisadministrateur gewekt? Solliciteer vandaag nog! Wil je eerst nog wat meer weten? Dan kun je contact opnemen met Lisa van der Tol (corporate recruiter), bereikbaar via 06 5140 3907 of lisa.vandertol@visma.com.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Werken bij YouServe betekent respect, teamwork, eerlijk en werken vanuit persoonlijk leiderschap.