Skip to content

Senior salarisadministrateur

Nederland, Utrecht, Amersfoort€ 2.900 - € 3.600 per maandHr & payroll services

Functieomschrijving

Bij Visma | YouServe willen we de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Dat doen we onder andere door de personeels- en salarisadministratie van onze klanten gewoon goed te regelen. Voor onze team in Amersfoort zijn we op zoek naar een ervaren salarisadministrateur die samen met ons het verschil gaat maken.

Zo maak jij het verschil

Als senior salarisadministrateur maak jij het verschil door onze klanten gewoon iedere maand weer heel blij te maken. Jij zorgt namelijk dat hun salarissen correct en op tijd worden uitbetaald. Een belangrijke en vooral dankbare taak! De afdeling waar je komt te werken is van A tot Z verantwoordelijk voor het adviseren en verzorgen van salarisadministratie voor een diverse set aan klanten. Als senior salarisadministrateur ben jij de trusted advisor op gebied van salarisadministratie voor jouw eigen klanten, maar ook voor jouw collega’s. De klanten waar we de salarisadministratie voor doen zijn divers. Dat betekent dat je met verschillende instanties, CAO's en regelingen werkt. En juist dat maakt jouw werk inhoudelijk uitdagend en divers. Door jouw vakinhoudelijke kennis ben jij het aanspreekpunt voor complexe vragen en draag je jouw kennis graag over aan het team. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden van het team en begeleidt en coacht hierbij jouw collega’s.


Je adviseert jouw klanten proactief en je bent altijd op zoek naar wat de klant verder kan helpen. Zie je kansen voor verbetering of automatisering? Dan vertaal jij de behoefte van onze klanten naar oplossingen en maak je daar samen met jouw collega’s van IT werk van. Dit alles doe je niet alleen; je werkt samen met gedreven collega's die alles op alles zetten om onze klantwaarde te maximaliseren.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig en breng je mee

Wij willen onze klanten alles bieden om hun salarisadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen. Jouw passie voor salarisadministratie en de drive om zowel de klant als het team verder te helpen, zorgen dat jij hierin het verschil maakt. Je bent cijfermatig en analytisch zo sterk, dat iedere afwijking direct opvalt. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Kortom: Met jouw oog voor detail en mentaliteit zorg jij ervoor dat je processen continu verbetert, zodat de salarisadministratie foutloos en efficiënt verloopt.

Daarnaast verwachten we ook van jou dat je een actieve bijdrage levert aan de verdere professionalisering van de afdeling. Goede communicatieve vaardigheden en coaching skills heb je van nature. En je vindt het leuk om collega’s te begeleiden.


Als senior salarisadministrateur heb jij verder:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar recente en relevante werkervaring;
 • Afgeronde PDL;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.


Wat je ziet en wat je krijgt

Je gaat deel uitmaken van een divers, gezellig en klantgericht team in Amersfoort. Het team kenmerkt zich door de open sfeer: je kan alles vragen en er wordt veel gelachen met elkaar. Wat je verder mag verwachten:

 • Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;
 • Een carrièrepad dat je zelf opstelt in samenspraak met je leidinggevende;
 • Een open cultuur met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief;
 • Een fulltime bruto salaris (afhankelijk van kennis en ervaring) tussen de 2.900 en 3.600 euro;
 • 28 vakantiedagen;
 • hybride werken: flexibele werktijden, autonomie en een combinatie van thuis en op kantoor werken;
 • een goede thuiswerkregeling: € 2,- per thuiswerkdag en een vergoeding om jouw thuiswerkplek mee in te richten. 
 • toegang tot een voordelenplatform Corporate Benefits at Work


Wij zijn Visma YouServe

Wij zijn Visma | YouServe. Voorheen onderdeel van Visma | Raet, maar sinds 2021 afgesplitst om op een geheel eigen wijze de zakelijke markt te bedienen. Wij willen de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.


Je wordt onderdeel van Visma YouServe: een dynamische organisatie waar ruim 550 medewerkers werken. Stuk voor stuk vernieuwend, relevant, daadkrachtig en betrouwbaar. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.


Direct solliciteren en meer weten

Is jouw interesse in de functie van salarisadministrateur gewekt? Solliciteer vandaag nog! Wil je eerst nog wat meer weten? Dan kun je contact opnemen met Lisa van der Tol (corporate recruiter), bereikbaar via 06 5140 3907 of lisa.vandertol@visma.com.

Nederland, Utrecht, Amersfoort
€ 2.900 - € 3.600 per maand
Hr & payroll services
HR, Payroll, Salarisadministratie, Senior
Nederland, Utrecht, Amersfoort
€ 2.900 - € 3.600 per maand
Hr & payroll services
HR, Payroll, Salarisadministratie, Senior

In 6 stappen aan de slag bij Visma YouServe

Solliciteren

Telefonische intake

Eerste gesprek

Tweede gesprek

Aanbod

Welkom bij Visma YouServe!

Werken bij Visma YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.