Skip to content

Stagiair communicatie

Nederland, Noord-Holland, AmsterdamSales & marketing

Functieomschrijving

Zoek jij een stage bij een vooraanstaande hr-speler, waar je alle ruimte krijgt om de marketing te helpen vormgeven? Dan zit je goed bij Visma | YouServe: een nieuw bedrijf, waar toch 550 mensen werken. Sinds eind vorig zijn wij afgesplitst van Visma | Raet om de zakelijke markt op een geheel eigen manier te kunnen bedienen. Voor jou een hele mooie kans om een waardevolle rol te spelen op onze marketingafdeling in opbouw. 


Zo maak jij het verschil

Bij Visma | YouServe mag je werken met state-of-the art marketing software, zoals EpiServer, Eloqua en GA360. Tegelijkertijd heb je een belangrijke rol in het uitrollen én uitvoeren van onze contentstrategie. Het maken van nieuwsbrieven en social posts laten we dus graag aan jou over. Maar je krijgt ook te maken met het organiseren van klantevents, het werken met een PR-bureau en het begeleiden van go to markets (het lanceren van nieuwe producten en diensten). Je leert om te gaan met verantwoordelijkheid door zelf taken op te pakken en zelfstandig te werken. Ook leer je veel van je marketingcollega’s binnen het team, waarmee je intensief samenwerkt. Ben jij een aanpakker en leergierig? Dan is dit de ideale Communicatie meewerkstage voor jou!

Dit ga je doen tijdens je Stage Communicatie:

  • meewerken aan de online marketing & communicatie van Visma | YouServe;
  • teksten schrijven, zoals voor de website, nieuwsbrieven en LinkedIn;
  • go to market campagnes begeleiden;
  • cross- en upsell campagnes helpen opzetten voor bestaande klanten;
  • schakelen met leveranciers, zoals een reclamebureau, contentbureau en vakmedia;
  • mvo-beleid helpen opzetten.

Vereisten

Je bent de perfecte match, want jij:

  • volgt een hbo-opleiding Communicatie of Bedrijfscommunicatie;
  • werkt graag zelfstandig en bent een aanpakker;
  • bent gemotiveerd, communicatief sterk, creatief en vooral enthousiast!


Hier ga je werken tijdens je stage communicatie

Als fullservice hr- en payroll-dienstverlener levert Visma | YouServe services en software voor de zakelijke markt. Dat betekent dat we niet alleen onze eigen software leveren, maar juist ook een kennishuis en dienstverlener zijn. Met meer dan 550 collega’s helpen wij onze klanten om de HR-strategie te ondersteunen. Tijdens je stage werk je nauw samen met de 5 andere marketeers op de marketingafdeling, die elk een eigen expertise en verantwoordelijkheid hebben. Maar je schakelt ook veel met andere afdelingen, zoals product marketing, product development, new & existing business. Daarnaast heb je regelmatig contact met externe samenwerkingspartners en leveranciers.


Extra tof: Visma | YouServe is onderdeel van het internationaal opererende Visma. Dat ken je vast wel van bijvoorbeeld Team Jumbo Visma, grote sponsor in o.a. wielrennen en schaatsen. Maar wellicht ook van de vele Visma-zusterbedrijven. Onderdeel zijn van zo’n grote ‘familie’ biedt veel voordelen, ook dat zul je tijdens je stage ervaren.


Stageperiode en vergoeding

Het gaat om een meewerkstage voor een periode van minimaal 5 maanden vanaf eind augustus 2022, voor 4 of 5 dagen in de week. Deels op kantoor in Amsterdam, en deels vanuit huis. Behalve een mooie stagevergoeding van € 500,- op basis van 5 dagen per week, krijg je een goede begeleiding van een enthousiast team van marketeers. We vinden het belangrijk om te weten wie jij bent, wat jouw talenten zijn en wat jou drijft. Daarnaast zorgen we voor de juiste omgeving om je talenten te ontdekken, nieuwe vaardigheden te leren en jezelf te ontwikkelen. Zo creëren we samen jouw stageavontuur.


Solliciteer op deze communicatie stage

Enthousiast geworden? Reageer via de button ‘solliciteer'. Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Ingeborg Brandsma (stagebeleider): 06-8166 53 25 / ingeborg.brandsma@visma.com. Vragen over het proces kun je stellen aan Sterre Verboom-Keesmaat (corporate recruiter): 06-834 981 33 / sterre.keesmaat@visma.com.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar

Werken bij YouServe betekent respect, teamwork, eerlijk en werken vanuit persoonlijk leiderschap.