Skip to content

Support consultant payroll

RemoteNederland, Utrecht, AmersfoortKlantcontactcenter

Functieomschrijving

Stelde je vroeger toen je jong was ook altijd 'waarom'-vragen? Ben je toen je ouder werd de 'waarom'-vragen gaan onderzoeken en uitvinden hoe iets nou echt zat? Onze Support Consultants doen dit dagelijks, kom jij hen versterken?


Support Consultants Payroll helpen klanten om alles uit onze innovatieve oplossingen te halen. Jij gaat onze klanten adviseren over onze HRM oplossingen. Jij staat rechtstreeks in contact met collega's die stuk voor stuk specialisten zijn binnen hun vakgebied en je meer kunnen vertellen over het ''hoe'' en ''waarom'' van onze systemen.

Wat ga je doen?

Troubleshooten zal een dagelijkse bezigheid van je zijn, waarbij je issues die opdrachtgevers ervaren, gaat oplossen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Zij zullen je vragen stellen als 'hoe is de verloning ingericht?', 'Welke tabellen zijn er gekoppeld?' en 'Waarom lijkt de loonaangifte niet de juiste gegevens te genereren?'. Vragen waarvoor je net wat meer diepgaande HRM-kennis moet hebben, in combinatie met actuele kennis van relevante wet- en regelgeving (hier gaan we je uiteraard bij helpen).


Vanaf jouw start als Support Consultant kan je een mix van vaktrainingen en coaching on the job verwachten. Na deze intensieve periode, met deep dives in onze HRM oplossingen en ontelbare espresso's, ben jij in staat om klanten te voorzien van de beste support.


Tot slot, draagt je als Support Consultant Payroll bij aan onze knowledge base, waarin duizenden kennisartikelen staan. Jij hebt samen met je collega's de taak dit up-to-date te houden, zodat uiteindelijk onze klanten kunnen worden voorzien van de meest complete informatie en laatste inzichten.

Vereisten

Wat neem je met je mee?

Jij wordt sterk gedreven door het helpen en/of ondersteunen van klanten. Ook weet jij goed om te gaan met IT-systemen. Je denkt vanuit oplossingen, weet hoe (of bij wie) je de juiste informatie moet verzamelen en wanneer je door moet vragen om de onderste steen boven te krijgen. Jij houdt je hoofd koel in situaties wanneer de werkdruk plots een piek kent. Solo kan je de finish bereiken, maar doet dit veel liever in teamverband.

Daarnaast beschik je over:

 • mbo + / hbo werk – en denkniveau;

 • beschikbaarheid van minimaal 32 uur;

 • kennis van- of interesse in Payroll, Salarisadministratie en de huidige wet- en regelgeving;

 • analytische skills, procesmatig inzicht en een gezonde ambitie om processen nog beter te maken;

 • kennis van- en affiniteit met IT;

 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.


Waarom Visma | YouServe?

 • een rol met impact in een internationaal werkende, snel veranderende organisatie;

 • de mogelijkheid om hybride te werken; flexibele werktijden, autonomie en een combinatie van thuis en op kantoor werken;

 • € 2,- per thuiswerkdag en een vergoeding om jouw thuiswerkplek mee in te richten;

 • marktconform salaris tussen de € 3.000 en € 3.800 bruto op basis van 40 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring;

 • 28 vakantiedagen;

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.


Wie zijn wij?

Wij zijn Visma | YouServe. Voorheen bekend als Visma | Raet, maar sinds 2021 afgesplitst om op een geheel andere wijze de zakelijke markt te bedienen. Met een andere focus en eigen propositie. Gewoon omdat de huidige tijd daarom vraagt.


Wat heeft de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruik maken van onze HRM & Payroll software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgende niveau te brengen.


Meer weten en solliciteren

Is jouw interesse in de functie van support consultant gewekt? Solliciteer vandaag nog! Wil je eerst nog wat meer weten? Dan kun je contact opnemen met Lisa van der Tol (corporate recruiter), bereikbaar via 06 5140 3907 of lisa.vandertol@visma.com.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Werken bij YouServe betekent respect, teamwork, eerlijk en werken vanuit persoonlijk leiderschap.