Skip to content

Support consultant payroll

RemoteNederland, Utrecht, AmersfoortKlantcontactcenter

Functieomschrijving

Bij Visma | YouServe willen we de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Dat doen we onder andere door onze klanten technische ondersteuning te bieden bij het gebruik van onze eigen software. Voor ons service center in Amersfoort zijn wij op zoek naar een support consultant payroll die samen met ons het verschil gaat maken.


Zo maak jij het verschil

Stelde je vroeger toen je jong was ook altijd 'waarom'-vragen? Ben je toen je ouder werd de 'waarom'-vragen gaan onderzoeken en uitvinden hoe iets nou echt zat? Dan is de rol van support consultant perfect voor jou! Troubleshooten wordt namelijk een dagelijkse bezigheid, waarbij je issues die opdrachtgevers ervaren, gaat oplossen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Zij zullen je vragen stellen als 'Hoe is de verloning ingericht?', 'Welke tabellen zijn er gekoppeld?' en 'Waarom lijkt de loonaangifte niet de juiste gegevens te genereren?'. Vragen waarvoor je net wat meer diepgaande hrm-kennis moet hebben, in combinatie met actuele kennis van relevante wet- en regelgeving (hier gaan we je uiteraard bij helpen).

Vanaf jouw start als support consultant kan je een mix van vaktrainingen en coaching on the job verwachten. Na deze intensieve periode, met deep dives in onze hrm-oplossingen en ontelbare espresso's, ben jij in staat om klanten te voorzien van de beste support. Tot slot, draagt je als Support Consultant Payroll bij aan onze knowledge base, waarin duizenden kennisartikelen staan. Jij hebt samen met je collega's de taak dit up-to-date te houden, zodat uiteindelijk onze klanten kunnen worden voorzien van de meest complete informatie en laatste inzichten.

Vereisten

Wat neem je met je mee?

Jij wordt sterk gedreven door het helpen en/of ondersteunen van klanten. Ook weet jij goed om te gaan met IT-systemen. Je denkt vanuit oplossingen, weet hoe (of bij wie) je de juiste informatie moet verzamelen en wanneer je door moet vragen om de onderste steen boven te krijgen. Jij houdt je hoofd koel in situaties wanneer de werkdruk plots een piek kent. Solo kan je de finish bereiken, maar doet dit veel liever in teamverband.

Daarnaast beschik je over:

 • mbo + / hbo werk – en denkniveau;

 • beschikbaarheid van minimaal 32 uur;

 • kennis van- of interesse in payroll, salarisadministratie en de huidige wet- en regelgeving;

 • analytische skills, procesmatig inzicht en een gezonde ambitie om processen nog beter te maken;

 • kennis van- en affiniteit met IT;

 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.


Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, is ons gezellige kantoor in Amersfoort. Je werkt samen met een mix van ervaren professionals en ambitieuze starters die allemaal het verschil voor onze klanten willen maken. Je komt te werken in één van de meest informele en ondernemende teams van onze organisatie. Maar ook een team dat er samen keihard voor gaat, want het aantal vragen wat we beantwoorden is groot.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, waarbij je mag rekenen op:

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

 • een carrièrepad dat je zelf opstelt in samenspraak met je leidinggevende;

 • een open cultuur met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief;

 • marktconform salaris tussen de € 3.000 en € 3.800 bruto op basis van 40 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring;

 • 28 vakantiedagen;

 • hybride werken: flexibele werktijden, autonomie en een combinatie van thuis en op kantoor werken;

 • een goede thuiswerkregeling: € 2,- per thuiswerkdag en een vergoeding om jouw thuiswerkplek mee in te richten.


Wij zijn Visma YouServe

Wij zijn Visma | YouServe. Voorheen onderdeel van Visma | Raet, maar sinds 2021 afgesplitst om op een geheel eigen wijze de zakelijke markt te bedienen. Wij willen de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Je wordt onderdeel van Visma YouServe: een dynamische organisatie waar ruim 550 medewerkers werken. Stuk voor stuk vernieuwend, relevant, daadkrachtig en betrouwbaar. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.


Meer weten en solliciteren

Is jouw interesse in de functie van support consultant gewekt? Solliciteer vandaag nog! Wil je eerst nog wat meer weten? Dan kun je contact opnemen met Lisa van der Tol (corporate recruiter), bereikbaar via 06 5140 3907 of lisa.vandertol@visma.com.

of

Werken bij YouServe betekent respect, teamwork, eerlijk en werken vanuit persoonlijk leiderschap.