Skip to content

Teammanager hr & payroll services

RemoteNederland, Utrecht, AmersfoortHr & payroll services

Functieomschrijving

Wat hebben organisaties binnen de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruikmaken van de hrm & payroll software en dienstverlening van Visma | YouServe. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen. Als teammanager hr & payroll services speel jij hierbij een belangrijke rol.

Sommige organisaties zijn tevreden als ze de meeste klantbeloften inlossen. Andere bedrijven leggen de lat hoger en willen klantverwachtingen altijd waarmaken. Visma | YouServe niet. Wij zijn namelijk pas gelukkig als we die verwachtingen overtreffen. Maar hoe doe je dat als je dienstverlening bestaat uit het (geautomatiseerd) verwerken van salarissen en administratieve hr-ondersteuning? Die vraag stellen we graag aan een teammanager die overal klantkansen ziet én die samen met een team kan pakken!

 

Zo maak jij het verschil

Als teammanager hr & payroll services neem je een team onder je hoede dat klanten van best-in-class hr- en payrolling services voorziet. In goed Nederlands: je coacht 20-30 hr & payroll-professionals die ervoor zorgen dat medewerkers salaris ontvangen en werkgevers hr-uitdagingen overwinnen. Daarbij is het aan jou om jouw teamleden in hun kracht te zetten, zodat zij hun werk goed kunnen doen en de afgesproken SLA's weten te behalen. Maar veel liever overtref je de gewekte verwachtingen. Bijvoorbeeld door bestaande processen en ways of working aan je positief/kritische blik te onderwerpen en slimmer/leuker/efficiënter te maken. Zowel vanuit medewerkersperspectief (hoe meer werkplezier, hoe beter de dienstverlening) als vanuit klantperspectief. Die ken je als geen ander. Want je bezoekt deze klanten regelmatig, waarbij je veranderende wensen signaleert en naar verbeteringen of innovaties doorvertaalt. Als het beter kan, wil je dat het beter wordt. En dat is iets waar je jouw hele team enthousiast voor krijgt.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig en breng je mee

Klantgevoel, procesmatig inzicht en je moet vooral stevig in je schoenen staan. Een aangeboren verbeter drive en daadkracht. Het talent om de meest uiteenlopende teamleden mee te krijgen maar ook omschakelen naar het contact met klanten moet voor jou geen probleem zijn. Actuele kennis van operationeel management en lean methodiek is een must, want het vakgebied verandert snel en je moet niet ‘mee’, maar juist het voortouw nemen. Ook op automatiseringsgebied. Als teammanager ben je het type dat ambitieuze stippen op de horizon zet, maar het team zelf de beste route laat uitstippelen. Je gaat dus niet voor persoonlijk succes, maar voor teamprestaties.

 

Als teammanager salarisadministratie heb jij verder:

 • Hbo-achtergrond; met 3-5 jaar bewezen leidinggevend talent;
 • Bewezen ervaring met salarisverwerking voor meerdere klanten op afstand;
 • Resultaatgericht; maar met oog voor de mens;
 • Ervaring in Operationeel Management en Lean methodiek;
 • KPI-gedreven en dus in staat om op concrete doelstellingen te sturen;
 • Enthousiast en overtuigend adviseur voor (grote) klanten;
 • Ervaring in het managen van relaties.


Wat je ziet en wat je krijgt

Je gaat een divers, gezellig en klantgericht team in Amersfoort coachen en aansturen. Het team kenmerkt zich door de open sfeer: je kan alles vragen en er wordt veel gelachen met elkaar. Wat je verder mag verwachten:

 • Volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;
 • Een carrièrepad dat je zelf opstelt in samenspraak met je leidinggevende;
 • Een open cultuur met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief;
 • Een fulltime bruto salaris (afhankelijk van kennis en ervaring) tussen de 3.700 en 4.500 euro;
 • 28 vakantiedagen;
 • hybride werken: flexibele werktijden, autonomie en een combinatie van thuis en op kantoor werken;
 • een goede thuiswerkregeling: € 2,- per thuiswerkdag en een vergoeding om jouw thuiswerkplek mee in te richten.


Wij zijn Visma YouServe

Wij zijn Visma | YouServe. Voorheen onderdeel van Visma | Raet, maar sinds 2021 afgesplitst om op een geheel eigen wijze de zakelijke markt te bedienen. Wij willen de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Wat ons uniek maakt, is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.


Je wordt onderdeel van Visma YouServe: een dynamische organisatie waar ruim 550 medewerkers werken. Stuk voor stuk vernieuwend, relevant, daadkrachtig en betrouwbaar. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.


Direct solliciteren en meer weten

Is jouw interesse in de functie van teammanager salarisadministratie gewekt? Solliciteer vandaag nog! Wil je eerst nog wat meer weten? Dan kun je contact opnemen met Lisa van der Tol (corporate recruiter), bereikbaar via 06 5140 3907 of lisa.vandertol@visma.com.

of

Werken bij YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.