Skip to content

Teammanager | Projects & Delivery

Amersfoort, Utrecht, Nederland€ 4.500 - € 5.700 per maandProjects, delivery & support

Functieomschrijving

Bij Visma | YouServe willen we de volgende stap zetten in de wereld van HR & payroll. Dat doen we door onze klanten te ontzorgen. Het bieden van kennis en kunde is hiervoor essentieel. Maar ook een succesvolle implementatie, de juiste onboarding en een continue optimalisatie is cruciaal. En dat is precies waar onze afdeling Projects & Delivery het verschil maakt.

Zo maak jij het verschil

Als teammanager Projects & Delivery neem je een team onder je hoede dat klanten van best-in-class HR- en payrolling services voorziet. In goed Nederlands: je coacht een team van consultants en projectmanagers die zorgen voor een perfecte inrichting en optimalisatie van onze software. Denk aan het vlekkeloos laten verlopen van de implementatie en het coördineren van (complexe) changes binnen de software. Daarbij is het aan jou om teamleden in staat te stellen te komen tot de beste resultaten voor onze klanten.

Onze klanten ken je als geen ander. Want je neemt deel aan stuurgroepen bij onze klanten en haalt actief feedback op over onze dienstverlening die je doorvertaalt naar verbeteringen of innovaties in onze processen en diensten. Dit doe jij vanuit een dienstverlenend oogpunt, maar je hebt hierbij ook zeker het commerciële doel voor ogen. Als het beter kan, wil je dat het beter wordt. En dat is iets waar je jouw hele team enthousiast voor krijgt.

Vereisten


Dit heb je ervoor nodig

Klantgevoel, procesmatig inzicht en je moet vooral stevig in je schoenen staan. Een aangeboren verbeterdrive en daadkracht. Het talent om de meest uiteenlopende teamleden mee te krijgen maar ook omschakelen naar het contact met klanten moet voor jou geen probleem zijn. Actuele kennis van projectmanagement en consultancy dienstverlening is een must, want het vakgebied verandert snel en je moet niet ‘mee’, maar juist het voortouw nemen. Ook op automatiseringsgebied. Als team manager ben je het type dat ambitieuze stippen op de horizon zet, maar het team zelf de beste route laat uitstippelen. Je gaat dus niet voor persoonlijk succes, maar voor teamprestaties.

Waar je ook over beschikt:

 • hbo-achtergrond met 3-5 jaar bewezen leidinggevend talent;

 • affiniteit met software en HR;

 • ervaring in aansturing professionals

 • kpi-gedreven en dus in staat om op concrete doelstellingen te sturen;

 • vernieuwer met passie voor it en verandermanagement kwaliteiten.


Wat je ziet is wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, zijn jouw nieuwe collega’s van de afdeling Projects, delivery & support. In totaal werken hier 85 collega’s, verdeeld over 8 teams die vanuit Amersfoort en Amsterdam werken. Wat je krijgt, is de kans om een belangrijk aanspreekpunt te zijn voor een zowel interne, als externe stakeholders. Je draagt bij aan de ontwikkeling van onze medewerkers en het succes van de services richting de markt. Jouw eigen persoonlijk ontwikkeling is hierin ook belangrijk. Daarom bieden we je de mogelijkheid jezelf verder te ontplooien, zowel als ‘’lead’’, als op persoonlijk vlak.

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, waarbij je mag rekenen op:

 • een uitstekend salaris tussen de € 4.500,- en € 5.700,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van leeftijd en ervaring;

 • een interessante bonusregeling;

 • een mobiliteitsregeling, laptop en telefoon;

 • 28 vakantiedagen op basis van een 40-urige werkweek;

 • hybride werken: flexibele werktijden, autonomie en een combinatie van thuis en op kantoor werken;

 • een goede thuiswerkregeling: € 2,15 per thuiswerkdag en een vergoeding om jouw thuiswerkplek mee in te richten.


Wij zijn Visma | YouServe

Werken bij de grootste IT en BPO dienstverlener in HR van Nederland, werken met de modernste technieken, goede arbeidsvoorwaarden, inspirerend leiderschap, werken met professionele collega’s, een baan met doorgroeimogelijkheden in je vakgebied, werken in een omgeving die nooit stil staat. Dat is werken binnen onze businessline Projects, Delivery & Support.

Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten. Omdat het aantal klanten blijft groeien, liggen er veel doorgroeikansen. Visma | YouServe stimuleert je ontwikkeling proactief. Logisch voor een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen en kunnen voeren!


Meer weten en solliciteren

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer vandaag nog! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Sterre Verboom - Keesmaat (corporate recruiter) via 06-83498133 en sterre.keesmaat@visma.com.

Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 4.500 - € 5.700 per maand
Projects, delivery & support
HR, ICT, IT, Payroll, SaaS, Sofware, Youforce, management

of

Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 4.500 - € 5.700 per maand
Projects, delivery & support
HR, ICT, IT, Payroll, SaaS, Sofware, Youforce, management

Onze sollicitatie-procedure

Benieuwd wat jij kan verwachten als je bij ons solliciteert?

Werken bij Visma YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.