Skip to content

Trainee salarisadministrateur

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland€ 2.800 per maandHr & payroll services

Functieomschrijving

Je hebt jouw studie afgerond en je bent klaar voor het echte werk. Maar je twijfelt nog: werken of toch doorleren? Bij Visma YouServe kan het allebei in ons talentprogramma. Je combineert werken met het volgen van een PDL-opleiding en je werkt aan jouw persoonlijke skills. Hierdoor ben jij na 12 maanden klaar om het verschil te maken als salarisadministrateur.


Jouw eerste stap in de wereld van hr & payroll
Met het talentprogramma zet jij jouw eerste stap in de wereld van hr & payroll. Vanaf de zijlijn toekijken hoort daar niet bij, vanaf dag 1 sta jij vol in het veld. Binnen een jaar word je via learning on the job klaargestoomd om volledig verantwoordelijk te zijn voor de hr & salarisadministratie (en advisering) van 1 of meerdere klanten. Dat doe je door vanaf het begin mee te werken met (en te leren van) ervaren payroll professionals. Een mix van vak - en persoonlijke skills trainingen maken dit talentprogramma compleet. Zo ga je ontdekken waar je kracht ligt en leer je effectief te communiceren. Maar ook een PDL diploma (Praktijkdiploma loonadministratie) ontbreekt daarin natuurlijk niet.


Wat ga je doen

Als aankomend salarisadministrateur maak jij het verschil door onze klanten gewoon iedere maand weer heel blij te maken. Jij zorgt namelijk dat hun salarissen correct en op tijd worden uitbetaald. Een belangrijke en vooral dankbare taak! In deze rol ben je van A tot en met Z mede-verantwoordelijk voor het adviseren en verzorgen van de salarisadministratie voor 1 of meerdere klanten. In jouw rol is het belangrijk dat je verbanden legt en snel tot de kern van een probleem komt. Juist dit maakt jouw werk een grote uitdaging!


Je adviseert jouw klanten proactief en je bent altijd op zoek naar hoe je de klant verder kan helpen. Je neemt salarisadministratie processen streng (maar rechtvaardig) onder de loep. Zie je kansen voor verbetering of automatisering? Dan maak je daar samen met jouw collega's van IT werk van. Dit alles doe je niet alleen; je werkt samen met gedreven collega's die alles op alles zetten om onze klantwaarde te maximaliseren.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig en breng je mee

Wij willen onze klanten alles bieden om hun salarisadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen. Jouw ambitie om het vak te leren en de drive om de klant verder te helpen, zorgen dat jij hierin het verschil maakt.


Wat we verder van je vragen:

 • hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal mbo-diploma afgerond in een financiële of economische richting;
 • affiniteit met cijfers, analytisch, zelfstandig en nauwkeurig;
 • ambitie om je verder te specialiseren in het vak;
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.


Dit krijg je bij het talentprogramma

Je gaat deel uitmaken van een divers, gezellig en klantgericht team in Amersfoort, Amsterdam of Drachten. In dit team werken veel collega's die jou graag begeleiden en coachen in jouw werk en jouw ontwikkeling. Het team kenmerkt zich door de open sfeer: je kan alles vragen en er wordt veel gelachen met elkaar.


Wat je verder mag verwachten:

 • betaalde vakopleiding PDL (praktijkdiploma loonadministratie);
 • aanvullende trainingen om jouw persoonlijke skills te ontwikkelen;
 • een persoonlijke buddy die jou het vak leert;
 • een persoonlijke coach die jou helpt groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;
 • een uitstekend fulltime startsalaris tot €2.800,- bruto, met interessant groeiperspectief na het afronden van het programma;
 • hybride werken: je werkt zowel thuis als op kantoor;
 • thuiswerkregeling van € 2,15 per thuiswerkdag en een vergoeding om jouw thuiswerkplek mee in te richten;
 • reiskostenvergoeding voor als je naar kantoor gaat;
 • 28 vakantiedagen, 8% vakantiegeld.


Solliciteer op deze vacature

Druk jij op de knop om te solliciteren? Dan mag je van mij (Lisa van der Tol, Corporate Recruiter) verwachten dat ik binnen vijf werkdagen contact met jou opneem. Ben je nog niet overtuigd of heb je nog vragen? Bellen (06-51403907) of mailen (lisa.vandertol@visma.com) mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden!

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 per maand
Hr & payroll services
Junior, Payroll, Salarisadministrateur, Salarisadministratie, Trainee

of

Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 2.800 per maand
Hr & payroll services
Junior, Payroll, Salarisadministrateur, Salarisadministratie, Trainee

Onze sollicitatie-procedure

Benieuwd wat jij kan verwachten als je bij ons solliciteert?

Werken bij Visma YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.