Skip to content

YouFleX hr & payroll professionals

Met onze afdeling YouFleX hr & payroll professionals helpen wij organisaties de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen.

Bij Visma | YouServe willen we de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Dat doen we door onze klanten te ontzorgen. Het bieden van kennis en kunde is hiervoor essentieel. Heeft een klant bijvoorbeeld capaciteitsproblemen op de HR-afdeling, komt de voortgang van de salarisproductie in gevaar of is er tijdelijk expertise benodigd op het gebied van e-HRM? Dan maakt de afdeling YouFleX hr & payroll professionals het verschil. Deze afdeling beschikt namelijk over de juiste professionals om de continuïteit van werkzaamheden en projecten te bewaken.

25 collega's

1 team

Nederland

15+ vacatures

Maak het verschil als interim professional

Werken als interim professional bij Visma ǀ YouServe, betekent werken bij een nieuwe afdeling van een van de grootste spelers in Nederland binnen het vakgebied hr- en payroll services. Een jonge afdeling met tegelijkertijd een omvangrijke en diverse klantenkring waar we je als expert inzetten. Je hebt zo de mogelijkheid om bij verschillende klanten ‘in de keuken’ te kijken en mee te liften op de deskundigheid die we in huis hebben.

Daarbij geven we je alle ruimte om jouw kennis en ervaring voor klanten optimaal te benutten, ook buiten de opdracht waaraan je bij een klant werkt. Dit bij een afdeling die in ontwikkeling is, met de ambitie om explosief te groeien en waar je de mogelijkheid hebt om jouw ideeën voor onze toekomst in te brengen en zo concreet bij te dragen aan onze verdere groei.

Als interim professional kun je in elke rol het verschil maken. Denk aan salarisadministrateur, hr adviseur en functioneel beheerder. Maar ook aan manager of projectleider die een reorganisatie bij klanten kan trekken. Ervaren experts en ook meer juniore professionals, afhankelijk van de behoefte van de klant.

"We zijn een nieuwe afdeling, maar wel binnen een grote speler in de markt van hr en payroll. Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte om je kennis en kunde maximaal te benutten."

Ontmoet onze collega

"Ook al werken onze professionals bij verschillende klanten, als afdeling vinden we het ‘wij-gevoel’ erg belangrijk. Dit stimuleren we door regelmatig momenten te organiseren waarop we elkaar zien en onze mensen goed te ondersteunen. In de praktijk zoeken onze experts elkaar ook op om kennis en ervaring onderling te delen. De sfeer is bij ons erg open, inspirerend en persoonlijk, waarbij we veel aandacht hebben voor elkaar."

Ontdek waarom je volgens Bea Aardema, Manager Interim Services, als interim professional bij Visma | YouServe moet komen werken.

Daarom YouFleX HR & Payroll Professionals

Volop kansen om dé relevante expert te worden

Concreet bijdragen aan de verdere groei van Visma | YouServe

Afwisselend en uitdagend werk voor mooie klanten

Hecht team waar je van kan leren en waar je mee kan lachen

Uitgelichte vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die het verschil maken bij onze klanten. Help jij de continuïteit van de bedrijfsvoering van onze klanten te waarborgen?

Meer weten over werken bij Visma | YouServe?

Heb je interesse in een functie bij de afdeling YouFleX hr & payroll professionals? Neem contact op met onze recruiter Sterre.

Sterre Keesmaat

Corporate Recruiter

06 8349 8133 sterre.keesmaat@visma.com