Skip to content

Projects, delivery & support

Met onze afdeling projects, delivery & support zorgen wij voor een succesvolle implementatie van onze software en services.

Bij Visma | YouServe willen we de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Dat doen we door onze klanten te ontzorgen. Het bieden van kennis en kunde is hiervoor essentieel. Maar ook een succesvolle implementatie, de juiste onboarding en een continue optimalisatie is cruciaal. En dat is precies waar onze afdeling projects, delivery & support het verschil maakt.

85 collega's

6 teams

2 locaties

5+ vacatures

Maak het verschil bij projects, delivery & support

Werk je op de afdeling projects, delivery & support, dan heeft jouw werk directe impact op de organisatie van onze klanten en lever je de klant concrete toegevoegde waarde. We richten hun administratieve processen namelijk zo efficiënt mogelijk in en optimaliseren de software doorlopend. Daarmee ontzorgen we de klant en zijn we als afdeling onmisbaar voor een feilloos werkende hr- en salarisadministratie. Als expert binnen onze afdeling, in welke functie dan ook, draag je hieraan op jouw manier een belangrijk steentje bij. Bijvoorbeeld als project-manager, product consultant of applicatiebeheerder.

"Hetgeen wij doen heeft directe impact op de klant. Je levert dagelijks concrete toegevoegde waarde, in welke functie je ook bij ons werkt."

Ontmoet onze collega

"De combinatie van procesoptimalisatie, de klant adviseren én het praktisch inrichten van onze software voor klanten maakt werken bij onze afdeling bijzonder en erg leuk. In deze combinatie zit ook het onderscheidende vermogen van Visma ǀ YouServe in de markt voor de hr- en payroll administratie. Als expert bij Projects, Delivery & Support ben je intensief betrokken bij het vormgeven van dienstverlening die wezenlijk is voor klanten en hun medewerkers. Daarvoor krijg je ook veel waardering van de klant." 

Ontdek waarom je volgens Jette Sagel, manager projects, delivery & support, bij haar afdeling moet komen werken.

Daarom projects, delivery & support

Volop kansen om dé relevante expert te worden

Eigen carrièrepad bepalen

Veel contact met jouw eigen klanten

Hecht team waar je van kan leren en waar klaarstaan voor elkaar centraal staat

Uitgelichte vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die het verschil maken bij onze klanten. Zorg jij voor een succesvolle implementatie, onboarding en optimalisatie van onze software en services?

Functioneel beheerder YouforceNederland, Utrecht, Amersfoort
Functioneel beheerder YouforceNederland, Noord-Holland, Amsterdam
Product consultant YouforceNederland, Utrecht, Amersfoort
Product consultant YouforceNederland, Noord-Holland, Amsterdam
Product consultant YouforceNederland, Noord-Holland, Amsterdam
Senior product consultant HRNederland, Utrecht, Amersfoort

Meer weten over werken bij Visma | YouServe?

Heb je interesse in een functie bij de afdeling projects, delivery & support? Neem contact op met onze recruiter Sterre.

Sterre Keesmaat

Corporate Recruiter

06 8349 8133 sterre.keesmaat@visma.com