Overslaan naar content

Zet je volgende stap als IT-professional in de wereld van eHRM & Payroll.

Een succesvolle implementatie en een continue optimalisatie van onze software is cruciaal voor een feilloos werkende HR- en salarisadministratie. Als IT-professional ben je onmisbaar! 3 goede redenen om te kiezen voor payroll-specialist bij Visma YouServe:

Veel uitdaging en afwisseling,

omdat je meerdere klanten met elk hun eigen klantwensen helpt met de inrichting van hun software

Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden,

omdat je de mogelijkheid krijgt om cursussen en trainingen te volgen voor je ontwikkeling. Ook kun je doorgroeien naar productconsultant

Voldoening uit je werk,

want klanten zijn blij met wat je doet en zien dat jouw werk cruciaal is voor een feilloos werkende HR- en salarisadministratie.

Voordelen van werken bij Visma YouServe

Volop kansen

Bij ons krijg je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen, als IT-professional én als persoon. Volg trainingen of een cursus via onze YouGrow Academy. Zo blijf je helemaal up-to-date.

Je eigen carrièrepad bepalen

Als je bij ons komt werken, stel je samen met je manager op basis van je ambities een carrièrepad op. Groei bijvoorbeeld door naar payroll consultant. Of word manager en begeleid een team van functioneel beheerders. Doordat we onderdeel zijn van Visma, zijn je doorgroeimogelijkheden eindeloos.

Uitdagend werk voor mooie klanten

Van groot tot klein, van commercieel tot non-profit en in de meest uiteenlopende branches: bij ons is je werk als IT-professional heel afwisselend. De combinatie van procesoptimalisatie, de klant adviseren én het praktisch inrichten van onze software voor klanten maakt werken bij onze afdeling bijzonder en erg leuk.

Met elkaar als team

Bij ons werk je in een fijn team. Je leert van je collega’s en lacht met ze. Iedereen staat voor elkaar klaar, vertrouwt op elkaar en is gelijk. In een open en gezellige sfeer doen we samen het beste voor klanten. Loop je ergens tegenaan? Dan helpen je collega’s om het op te lossen.

Zijn wij een match?

Ben je benieuwd of onze bedrijfscultuur bij jou past? Doe dan nu de scan en ontdek hoe goed we bij elkaar passen.

Dit zeggen collega's

Benieuwd hoe onze IT-professionals werken bij Visma YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

"Visma YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

Martijn Gijzen, Product consultantOnze klanten

Voor deze klanten kan jij het verschil maken met jouw IT-expertise op het gebied van eHRM & payroll.

Onze IT-vacatures

Of je nu junior, medior, senior of interimmer bent: bij ons vind je altijd een passende IT-functie. Bekijk hiernaast onze vacatures en solliciteer meteen! We leren je graag kennen.

Zo ziet de sollicitatieprocedure eruit

Heb je een functie gezien waar je blij van wordt en wil je weten hoe de procedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen.

Ga voor interim-opdrachten als functioneel beheerder

Houd je van een kijkje in de keuken bij de meest uiteenlopende bedrijven? En pas je je als een kameleon aan aan je omgeving, wat de opdracht ook is en hoe lang deze ook duurt? Word dan interimmer bij YouFleX en help organisaties met al hun eHRM-vraagstukken!

Meer weten over werken bij Visma YouServe?

Heb je interesse in een IT-functie? Neem contact op met onze recruiter Sterre Verboom-Keesmaat. Zij vertelt je graag meer over Visma YouServe en de functie.

Telefoon: 06 8349 8133 Mail: sterre.keesmaat@visma.com