Skip to content

Maak het verschil bij Projects, delivery & support

Wil jij direct impact maken op de organisatie van onze klanten? Dat kan door aan de slag te gaan bij onze afdeling Projects, delivery & support. Een succesvolle implementatie van onze software, de juiste onboarding en een continue optimalisatie is cruciaal voor een feilloos werkende HR- en salarisadministratie. Als expert binnen onze afdeling, in welke functie dan ook, draag je hieraan op jouw manier een belangrijk steentje bij. Bijvoorbeeld als projectmanager, product consultant of applicatiebeheerder. Ontdek in welke rol jij het verschil kan maken.

Daarom Projects, delivery & support

Volop kansen

Jij wil groeien en relevant blijven. Daarom investeren wij continu in up-to-date kennis. Zo blijf jij altijd de relevante expert binnen jouw vakgebied. Samen met jouw manager kijken we naar jouw ambities en stellen we een carrièrepad op. Doordat we onderdeel zijn van Visma, zijn de doorgroeimogelijkheden eindeloos.

Uitdagend werk voor mooie klanten

Jij wil het verschil maken bij onze klanten met jouw expertise. Dat kan bij ons. De combinatie van procesoptimalisatie, de klant adviseren én het praktisch inrichten van onze software voor klanten maakt werken bij onze afdeling bijzonder en erg leuk.

Veel vrijheid & ruimte

Jij wil de ruimte om vanuit jouw kennis en ervaring de klant te adviseren. Die vrijheid krijg je bij ons. Wij vertrouwen erop dat jij naar eigen inzicht het beste kan doen voor onze klanten. Hiervoor bieden we iedereen ook alle mogelijkheden en ondersteuning.

Met elkaar als team

Jij wil een fijne werkomgeving. Collega's waar je van kan leren en waar je mee kan lachen. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.

Ontmoet jouw team

en de rest van jouw toekomstige collega's en ontdek waarom zij voor Visma | YouServe hebben gekozen.

Uitgelichte vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die het verschil maken bij onze klanten. Zorg jij voor een succesvolle implementatie, onboarding en optimalisatie van onze software en services?

Functioneel beheerder | HR-softwareAmsterdam, Noord-Holland, Nederland
HR-consultantAmersfoort, Utrecht, Nederland
Product consultant | payrollAmsterdam, Noord-Holland, Nederland

Onze klanten

Voor deze klanten kan jij het verschil maken met jouw expertise op het gebied van HR & payroll.

Meer weten over werken bij Visma | YouServe?

Heb je interesse in een functie bij de afdeling Projects, delivery & support? Neem contact op met onze recruiter Sterre Keesmaat. Zij vertelt je graag meer over Visma | YouServe en de functie.

Telefoon: 06 8349 8133 Mail: sterre.keesmaat@visma.com