Skip to content

Maak het verschil als servicedesk medewerker

Wil jij onze klanten elke dag ook gewoon weer de beste service bieden? Dat kan door aan de slag te gaan bij onze klantcontactcenter. Klanten die vragen hebben over HR-beleid, CAO- of verlofregelingen, salarissen of onze software vertrouwen dagelijks op onze kennis en kunde. Benieuwd hoe jij hierin het verschil kan maken? Dat kan door de beste ondersteuning te bieden op gebied van HR & payroll administratie en software. Ontdek in welke rol jij het verschil kan maken.

Daarom het Klantcontactcenter

Volop kansen

Jij wil groeien en relevant blijven. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarom investeren wij continu in up-to-date kennis door trainingen en opleidingen. Zo blijf jij altijd de relevante expert binnen jouw vakgebied.

Eigen carrièrepad bepalen

Jij bent ambitieus en wil een stevig fundament leggen voor een verdere carrière in de hr. Samen met jouw manager kijken we naar jouw ambities en stellen we een carrièrepad op. Doordat we onderdeel zijn van Visma, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Uitdagend werk & interessante projecten

Jij wil het verschil maken bij onze klanten met jouw expertise. Dat kan bij ons. Daarnaast krijg je veel ruimte om mee te draaien in interessante projecten. Dit geeft je extra uitdaging in je werk en zorgt dat je continu en in de breedste zin blijft leren.

Met elkaar als team

Jij wil een fijne werkomgeving. Collega's waar je van kan leren en waar je mee kan lachen. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.

Ontmoet jouw team

Ontdek waarom zij voor Visma | YouServe en specifiek voor het Klantcontactcenter hebben gekozen.

Uitgelichte vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die het verschil maken voor onze klanten. Help jij onze klanten door elke dag gewoon de beste service te bieden?

HR-servicedesk medewerkerAmsterdam, Noord-Holland, Nederland

Onze klanten

Voor deze klanten kan jij het verschil maken met jouw expertise op het gebied van HR & payroll.

Meer weten over werken bij Visma | YouServe?

Heb je interesse in een functie bij ons klantcontactcenter? Neem contact op met onze recruiter Lisa van der Tol. Zij vertelt je graag meer over Visma | YouServe en de functie.

Telefoon: 06 5140 3907 Mail: lisa.vandertol@visma.com