Skip to content

Hr-servicedesk

Met onze hr-servicedesk verzorgen wij de juiste hr-ondersteuning voor onze klanten, zodat zij zich kunnen richten op hun eigen core business.

Bij Visma | YouServe willen we de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Dat doen we door onze klanten te ontzorgen. Het bieden van kennis en kunde is hiervoor essentieel. Wij zijn een hr-service provider, waarbij wij 100% de focus leggen op het leveren van diensten, maar ondersteund door onze eigen software. We geloven namelijk dat kennis en dienstverlening het echte verschil maakt. Een van onze afdelingen die dagelijks het verschil voor onze klanten maakt, is onze hr-servicedesk. Deze afdeling zorgt er namelijk voor dat alle hr-vragen en vragen over YouForce snel en deskundig worden afgehandeld.

40 collega's

3 teams

2 vestigingen

9 vacatures

Maak het verschil als online hr-advisor

Werk je bij de hr-servicedesk van Visma | YouServe, dan werk je binnen één van de meest informele en ondernemende teams van onze organisatie. Maar ook een team dat er samen keihard voor gaat, want het aantal vragen dat we beantwoorden is groot. Bovendien verdienen alle vragen een perfect antwoord. Want medewerkers die hun salarisstrook niet snappen, managers die worstelen met de vraag of declaraties correct zijn ingediend en hr-professionals die vastlopen in hr-platformen, willen we geen seconde in de kou laten staan. Jij ook niet? Mooi, want dit zijn allemaal issues die je op dagelijkse basis oplost.

"Ik weet ’s ochtends nooit precies wat de dag mij gaat brengen. Dat maakt mijn werk ook wel heel boeiend. Het ene moment help ik iemand met een eenvoudige vraag over de salarisstrook of over het gebruik van onze systemen. Vervolgens kan het zijn dat ik een telefoontje krijg waarbij een medewerker mij een vraag stelt over bijvoorbeeld verlofregelingen of over bepalingen in de cao van onze klanten. Dan ga ik tijdens het gesprek veel meer de diepte in en is mijn inhoudelijke kennis op het vlak van hr echt onmisbaar."

Ontmoet onze collega's

Sharida, online hr-advisor

"De sfeer is hier erg leuk, dat merkte ik al bij de eerste kennismaking. Echt een warm bad."

Lennard, online hr-advisor

"Als je een stevig fundament wilt leggen voor een verdere carrière in de hr is dit de ideale baan."

"Als je bij een leuke afdeling kennis wilt maken met alle facetten van het prachtige hr-vak of met de ervaring die je op dit terrein al hebt dagelijks veel voor klanten en collega’s wilt betekenen, moet je bij ons klantcontactcenter zijn. Een veilige werkomgeving waar we met respect voor elkaar op een erg prettige manier samenwerken. Ook een omgeving waar we je helpen om op jouw manier alles uit je talenten te halen, met je meedenken over je verdere carrière en je ook concreet de mogelijkheden bieden om je te blijven ontwikkelen binnen ons boeiende vakgebied."

Ontdek waarom je volgens Yvette Plugboer, manager klantcontactcenter, bij haar team moet komen werken.

Daarom hr-servicedesk

Volop kansen om dé relevante expert te worden

Eigen carrièrepad bepalen

Inhoudelijk en uitdagend werk voor mooie klanten

Hecht team waar je van kan leren en waar je mee kan lachen

Uitgelichte vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die het verschil maken bij onze klanten. Help jij onze klanten hun personeels- en salarisadministratie gewoon goed te regelen?

Support consultantNederland, Utrecht, Amersfoort

Meer weten over werken bij Visma | YouServe?

Heb je interesse in een functie bij de hr-servicedesk? Neem contact op met onze recruiter Lisa.

Lisa van der Tol

Corporate Recruiter

06 2806 8851 lisa.vandertol@visma.com