Overslaan naar content

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Omdat wij willen bijdragen aan een duurzame wereld.Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in onze roots als we kijken naar de afgelopen 50 jaar waarin we nog onderdeel waren van Visma | Raet. Tegelijkertijd willen wij als nieuwe organisatie onze eigen MVO-koers opnieuw bepalen. Waarbij we focussen op 4 gebieden: privacy, ethiek, footprint en tot slot het worden van de beste werkgever.

Onze ambitie: employer of choice

Als Visma YouServe geloven wij dat onze medewerkers het grootste kapitaal zijn van onze organisatie. Wij vinden het daarom belangrijk om een inspirerende en betrokken werkgever te zijn, waar gelukkige medewerkers werken die trots zijn op onze organisatie. Het is dus onze ambitie om employer of choice te worden, waarbij gelukkige medewerkers het verschil kunnen maken voor onze klanten. Dat doen wij door:

talent kansen te bieden voor een HR & Payroll-carrière

onze open cultuur waar plaats is voor iedereen

ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden voorop te zetten

het dichten van de genderkloof en gelijk loon voor gelijk werk

Onze pijlers

Talent van morgen kansen bieden

We werken aan een excellente candidate experience en bieden nieuw talent en zij-instromers alle mogelijkheden voor een HR & payroll carrière binnen Visma YouServe. We kijken verder dan alleen het cv en kijken met elkaar waar de kandidaat het beste tot recht komt. 

Cultuur

We zijn allemaal anders. En dat maakt onze werkplek inspirerend en boeiend. Onze kernwaarden staan centraal staan in alles wat we doen. Wij zijn inclusief, ondernemend, toegewijd en nemen onze verantwoordelijkheid.

Groeikansen voor talent

Medewerkerontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en doorgroeimogelijkheden zijn belangrijke thema’s voor het werven en behouden van medewerkers. Zo dragen wij bij aan duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling. 

Diversiteit en inclusiviteit

We willen een inspirerende plek zijn om te werken. En klanten verder helpen om hun HR-ambities te realiseren. Om dat mogelijk te maken zijn we afhankelijk van teams die bestaan uit medewerkers met verschillende vaardigheden, achtergronden en ervaringen. Om optimaal te profiteren van ieders diverse perspectief, is het belangrijk dat we een inclusieve cultuur creëren waar iedereen kan zijn wie die is en zeggen wat die denkt. Iedereen wordt gerespecteerd voor wat die op tafel legt.

Vanuit Visma is in 2022 de eerste Diversiteit & Inclusie Strategie gelanceerd, met twee belangrijke focusgebieden voor de hele Visma-groep: het dichten van de genderkloof (ofwel het borgen van genderevenwicht) en het omarmen van onze uniciteit (inclusie). Doordat diversiteit nu echt op de agenda staat, is iedereen zich ervan bewust dat hierdoor een grotere pool van talenten ontstaat. Daarnaast komt diversiteit en inclusie terug in onze Code of Conduct en in de doelen en key resultaten van ieder Visma-bedrijf.

Het dichten van de genderkloof

Wij streven naar een gezonde balans tussen alle soorten mensen bij Visma YouServe. Op alle niveaus van de organisatie. 

51,6% vrouwen 48,2% mannen 0,2% anders

Gelijke loon voor gelijk werk

Salarisverschillen moeten kunnen worden verklaard met ofwel ervaring, specialisatie, verantwoordelijkheid, dienstverband, prestaties of andere relevante factoren. 

0.93 salarisratio leiders 0.87 salarisratio niet-leiders deze ratio wordt bepaald door het gemiddelde salaris van vrouwen te delen door het gemiddelde salaris van mannen