Overslaan naar content

Samen zetten we de volgende stap in de wereld van HR & Payroll.

Ontdek alle mogelijkheden voor jouw carrière.

Gaat je hart sneller kloppen van payroll, leef je op van mensen helpen via de HR-servicedesk of word je blij van het functioneel beheer van onze software? En doe je dat liever als medewerker, interimmer of trainee? Bij Visma YouServe bepaal je je eigen carrièrepad en heb je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Samen met je team maak je het verschil voor onze klanten. 

Ontdek hieronder alle mogelijkheden en kies jouw expertise

Aan de slag als payroll-specialist

Mutaties, veranderingen van wetten en regels, verlof… Salarisadministratie zit vol met afwisseling en daardoor uitdaging. Zorg jij dat de medewerkers van onze klanten hun loon elke maand kloppend én op tijd krijgen?

Mensen helpen als HR-professional

Met een wirwar van cao-regelingen, HR-beleid en software lopen onze klanten regelmatig tegen vragen aan. Jij stelt ze gerust, gaat op onderzoek uit en lost alle problemen op. Herken je je hierin? Kom dan bij ons team van de HR-servicedesk!

Onze software functioneel beheren

Software implementeren en alles constant optimaliseren, zodat de HR- en salarisadministratie van onze klanten op rolletjes loopt. Als functioneel beheerder ben je onmisbaar. Spreekt dit je aan? Dan is functioneel beheer iets voor jou!

Onze klanten optimaal adviseren

Klanten onboarden en klantwensen realiseren, zodat eindgebruikers optimaal aan de slag kunnen én willen met ons HR-platform. Kun jij wensen vertalen in oplossingen?

Expertise inzetten als interimmer

Van capaciteitsprobleem tot reorganisatie en van hulp bij e-HRM tot salarisadministratie: als interim-professional beland je bij de meest uiteenlopende bedrijven en krijg je afwisselende opdrachten. Klaar om jouw expertise in te zetten?

Het vak leren als trainee

Net klaar met je studie en zin om een interessant vak te leren? Ga dan voor een payroll-traineeship, waarbij je tegelijkertijd werkt, leert en ook nog eens aan je persoonlijke skills werkt. Op onze kosten natuurlijk én met een mooi salaris. Waar wacht je nog op?

Meer weten over werken bij Visma YouServe?

Heb je interesse in een van onze functies of wil je meer informatie? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Vivian van der Kaaij

Corporate Recruiter

06 5166 7219 vivian.vanderkaaij@visma.com

Sterre Verboom-Keesmaat

Corporate Recruiter

06 8349 8133 sterre.keesmaat@visma.com

Emine Ertul-Tozan

Corporate Recruiter

06 1784 2028 emine.ertul-tozan@visma.com