Skip to content

We ademen hrm en payroll, altijd op zoek naar wat mensen drijft en wat ze verder brengt.

Ons verhaal

Wij zijn Visma | YouServe. Voorheen onderdeel van Visma | Raet, maar sinds 2021 afgesplitst om op een geheel eigen wijze de zakelijke markt te bedienen. Met een andere focus en eigen aanpak. Gewoon omdat de huidige tijd daarom vraagt. Wat hebben organisaties binnen de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruik maken van onze hrm & payroll software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgende niveau te brengen.

Onze missie

We willen de volgende stap in de wereld van hr & payroll zetten. De partner zijn voor hr-afdelingen op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Wij maken het afhandelen van alledaagse administratieve taken simpel, zodat hr-professionals zich kunnen richten op het laten groeien van het talent van hun medewerkers.

Werken bij YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.

Onze kantoren

Amsterdam Laarderhoogtweg 17 1101 DZ Amsterdam

Amersfoort Plotterweg 38 3821 BB Amersfoort

Drachten Lavendelheide 7a 9202 PD Drachten