Overslaan naar contentAlles wat je over ons wilt weten

Wat werken bij Visma YouServe zo fijn maakt? Je belandt op een leuke werkplek waar je volop kansen krijgt voor je ontwikkeling en je eigen carrièrepad bepaalt. De doorgroeimogelijkheden zijn eindeloos. Samen met je team maak je het verschil voor je klanten in een fijne werkomgeving. Lees hier waar we nog meer voor staan.

550 collega's

50+ jaar ervaring

8.9 voor collegialiteit

1.600+ klanten

Hier staan we voor bij Visma YouServe

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Zijn wij een match?

Ben je benieuwd of onze bedrijfscultuur bij jou past? Doe dan nu de scan en ontdek hoe goed wij bij elkaar passen.

Dit doen we

Elke dag zetten we ons in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen. Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren?

Dit is onze missie

Waar we het allemaal voor doen? We willen de volgende stap in de wereld van HR en payroll zetten. En de partner zijn voor HR-afdelingen op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Wij maken het afhandelen van alledaagse administratieve taken simpel, zodat HR-professionals bij onze klanten zich kunnen richten op het laten groeien van het talent van hun medewerkers

Hier vind je ons

Amsterdam

Laarderhoogtweg 17 1101 DZ Amsterdam

Amersfoort

Plotterweg 38 3821 BB Amersfoort

Drachten

Lavendelheide 7a 9202 PD Drachten

Meer weten over werken bij Visma YouServe?

Heb je interesse in een van onze functies of wil je meer informatie? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder!

Vivian van der Kaaij

Corporate Recruiter

06 5166 7219 vivian.vanderkaaij@visma.com

Sterre Verboom-Keesmaat

Corporate Recruiter

06 8349 8133 sterre.keesmaat@visma.com

Emine Ertul-Tozan

Corporate Recruiter

06 1784 2028 emine.ertul-tozan@visma.com