Skip to content

We ademen hrm en payroll, altijd op zoek naar wat mensen drijft en wat ze verder brengt.

Ons verhaal

Wij zijn Visma | YouServe. Voorheen onderdeel van Visma | Raet, maar sinds 2021 afgesplitst om op een geheel eigen wijze de zakelijke markt te bedienen. Met een andere focus en eigen aanpak. Gewoon omdat de huidige tijd daarom vraagt. Wat hebben organisaties binnen de Nederlandse zakelijke markt met elkaar gemeen? De kans is groot dat ze gebruik maken van onze hrm & payroll software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt is dat wij niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun hr-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgende niveau te brengen.

Onze missie

We willen de volgende stap in de wereld van hr & payroll zetten. De partner zijn voor hr-afdelingen op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Wij maken het afhandelen van alledaagse administratieve taken simpel, zodat hr-professionals zich kunnen richten op het laten groeien van het talent van hun medewerkers.

Dat doen wij met 550 collega's die allemaal hrm & payroll ademen. Stuk voor stuk vernieuwend, relevant, daadkrachtig en betrouwbaar. Altijd op zoek naar wat mensen drijft en ze verder helpt.

Vernieuwend

Altijd nieuwsgierig en op zoek naar wat beter kan. Door uit onze comfortzone te stappen, komen we tot nieuwe inzichten. Inzichten die onszelf en onze klanten verder brengen. Zo zorgen we dat we steeds een volgende stap kunnen zetten in de wereld van hr & payroll.

Relevant

Door onze jarenlange ervaring en kennis lopen wij een stap voorop. Dat komt omdat wij werken vanuit vakinhoudelijke expertise en continu investeren in up-to-date kennis. Maar het echte verschil maken we door onze kennis te vertalen naar concrete acties en oplossingen die onze klanten verder helpen. We zijn niet voor niets een kennishuis én dienstverlener.

Daadkrachtig

We willen het verschil maken voor onze klanten. Dat kan alleen door te geloven waar we voor staan en ervoor te gaan. Door het daadwerkelijk waar te maken. We denken niet in problemen, maar in oplossingen. Zo zorgen we samen dat we hr-zaken gewoon goed regelen voor onze klanten.

Betrouwbaar

Alles wat we doen, doen we samen. Samen als team en voor de klant. Met eerlijke en open communicatie. We doen wat we beloven en daarom vertrouwen onze klanten ons.

Werken bij YouServe betekent respect, teamwork, eerlijk en werken vanuit persoonlijk leiderschap.

Onze kantoren

Amsterdam Laarderhoogtweg 17 1101 DZ Amsterdam

Amersfoort Plotterweg 38 3821 BB Amersfoort

Drachten Lavendelheide 7a 9202 PD Drachten