Overslaan naar content

De voordelen van werken bij Visma YouServe

Naast dat je bij ons een baan krijgt waar je blij van wordt, mag je ook nog rekenen op vele andere voordelen.

Een mooi en passend salaris

Je ontvangt iedere maand een goed salaris wat bij de functie en jouw ervaring past. We zorgen er altijd voor dat jij nog voldoende kan blijven groeien qua salaris.

Hybride & flexibel werken

We werken 50% thuis en 50% op kantoor. Voor het thuiswerken krijg je van ons 275,- om jouw thuiswerkplek in te richten én je krijgt 2,35 per thuiswerkdag vergoed.

Een goede work-life balance vinden we belangrijk. Daarom heb je bij ons ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld 4x9 te werken.

Reiskostenvergoeding

Kom je met de auto naar kantoor? Dan krijg je 0,23 cent per km. Liever met de trein? Dan krijg je een NS Businesscard.

Vakantiegeld & vakantiedagen

Boven op je salaris krijg je een vakantietoeslag van 8% en heb je per jaar maar liefst 28 vakantiedagen. Uiteraard ben je bij ons altijd vrij op een nationale feestdag.

Bonus

Naast je salaris en vakantiegeld mag je rekenen op een interessante company bonus.

Draag jij een nieuwe medewerker aan? Dan mag je rekenen op een mooie aandraagbonus van 2.000,- bruto per nieuwe medewerker!

Learning & development

Je kan je bij ons continu verder ontwikkelen, zowel als professional als persoonlijk. We hebben ons eigen learning platform YouGrow waar interessante e-learnings en vakinhoudelijke trainingen op staan. Wil je werken aan jouw softskills? Dan kun je de perfecte training via New Heroes volgen.

Doorgroeimogelijkheden

Samen met jouw manager stel je een eigen carrièrepad op, zodat je altijd weet wat jouw doorgroeimogelijkheden zijn. Doordat we onderdeel zijn van Visma, zijn je doorgroeimogelijkheden eindeloos.

Workation

Wil jij lekker werken in de zon of een bekende voor een langere tijd bezoeken in een ander land? Dat kan! Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om vier weken per jaar in het buitenland te werken.

Wellbeing

We vinden het belangrijk dat jij gezond bent lekker in je vel zit. Daarom hebben wij een heel mooi Employee Support programma om jou alle ondersteuning te bieden voor een juiste work-life balance.

Shoppen met mooie korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten.

Zijn wij een match?

Ben je benieuwd of onze bedrijfscultuur bij jou past? Doe dan nu de scan en ontdek hoe goed we bij elkaar passen.

Bekijk meer

Je hebt gesolliciteerd! En nu? Lees hier alle stappen uit onze procedure om te kijken of we een goede match zijn voor elkaar.

Samen met je team maak je het verschil voor onze klanten. Ontdek al onze afdelingen en kies jouw expertise.

Wie zijn wij, wat doen we en wat maakt werken bij Visma YouServe zo leuk? Dat lees je hier!

Heb je interesse in een van onze functies of wil je meer informatie? We helpen je graag verder!