Overslaan naar content

Zet de volgende stap in de wereld van HR & Payroll via YouFleX.

Maak het verschil als interim professional.

Als interim professional beland je bij de meest uiteenlopende bedrijven en krijg je afwisselende opdrachten. Klaar om jouw expertise in te zetten? 3 goede redenen om te kiezen voor payroll-specialist bij Visma YouServe:

Veel uitdaging en afwisseling,

omdat je elke keer bij een andere opdrachtgever een nieuwe klus hebt waar je jouw expertise kan inzetten.

Continu kennis ontwikkelen en vergroten,

omdat je bij ons bedrijven in allerlei branches als opdrachtgever hebt en daardoor steeds weer nieuwe HR en payroll-kennis opdoet en het vak van alle kanten leert kennen en uitvoert.

Volop doorgroeimogelijkheden,

omdat je bij YouFleX aan de slag gaat in alle functies rondom HR en payroll. Ook help je onze interim-afdeling groeien.

Voordelen van werken bij Visma YouServe

Volop kansen

Bij ons krijg je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen, als professional én als persoon. Volg trainingen of een cursus, zoals leidinggeven of prioriteiten stellen. Zo blijf je helemaal up-to-date.

Je eigen carrièrepad bepalen

Als je bij ons komt werken, stel je samen met je manager op basis van je ambities een carrièrepad op. Doordat we onderdeel zijn van Visma, zijn de doorgroeimogelijkheden eindeloos.

Uitdagende HR & payroll opdrachten

Van groot tot klein, van commercieel tot non-profit en in de meest uiteenlopende branches: bij ons is je werk als interim professional heel afwisselend. Wij zorgen voor uitdagende projecten, zodat jij altijd het beste uit jezelf kan halen.

Met elkaar als team

Bij ons werk je in een fijn team. Je leert van je collega’s en lacht met ze. Iedereen staat voor elkaar klaar, vertrouwt op elkaar en is gelijk. In een open en gezellige sfeer doen we samen het beste voor klanten. Loop je ergens tegenaan? Dan helpen je collega’s om het op te lossen.

Zijn wij een match?

Ben je benieuwd of onze bedrijfscultuur bij jou past? Doe dan nu de scan en ontdek hoe goed we bij elkaar passen.

Dit zeggen collega's

Benieuwd hoe onze interim professionals werken bij Visma YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

"Een leuke dag bij YouServe is het contact met de klant, de betrokkenheid bij een verbetertraject. En ook zien dat de klant jouw advies aanneemt en doorvoert."

Onze klanten

Voor deze klanten kan jij het verschil maken met jouw expertise op het gebied van HR & payroll.

Uitgelichte vacatures

Wil jij veel afwisseling in de wereld van HRM & payroll en bij verschillende klanten 'in de keuken' meekijken? Doordat je aan de slag gaat bij diverse organisaties leer je ontzettend veel. Tegelijkertijd lift je mee op de deskundigheid die wij zelf in huis hebben. Als je een stevig fundament wil leggen voor jouw carrière in de HR en/of payroll, dan is dit de ideale baan. Ontdek in welke rol jij het verschil kan maken.

Ontdek alle mogelijkheden als zzp'er

Wil jij als zelfstandig professional toegang hebben tot uitdagende opdrachten bij één van onze klanten? Meld je aan voor ons platform en krijg toegang tot exclusieve HRM & payroll opdrachten.

Zo ziet de sollicitatieprocedure eruit

Heb je een functie gezien waar je blij van wordt en wil je weten hoe de procedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen.

Meer weten over werken bij Visma YouServe?

Heb je interesse in een functie als interim professional of wil je meer informatie? Neem contact op met onze recruiter Emine Ertul-Tozan, zij helpt je graag verder!

Telefoon: 06 1784 2028 Mail: emine.ertul-tozan@visma.com