Skip to content

Hr & payroll services

Met onze hr & payroll services verzorgen wij de juiste ondersteuning voor onze klanten, zodat zij zich kunnen richten op hun eigen core business.

Bij Visma | YouServe willen we de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll. Dat doen we door onze klanten te ontzorgen. Het bieden van kennis en kunde is hiervoor essentieel. Wij zijn een hr-service provider, waarbij wij 100% de focus leggen op het leveren van diensten, maar ondersteund door onze eigen software. We geloven namelijk dat kennis en dienstverlening het echte verschil maakt. Een van onze afdelingen die dagelijks het verschil voor onze klanten maakt, is de afdeling hr & payroll services. Deze afdeling is namelijk verantwoordelijk voor de hr- en salarisadministratie die klanten aan ons hebben uitbesteed.

250 collega's

12 teams

3 vestigingen

20+ vacatures

Maak het verschil als hr & payroll professional

Werk je op de afdeling hr & payroll services van Visma | YouServe, dan werk je op de grootste afdeling van onze organisatie. We werken dan ook voor heel veel verschillende en mooie klanten: commerciële klanten en not-for-profit organisaties. Sommige klanten groot, andere wat kleiner. Daarbij zijn we verantwoordelijk voor de payroll(verwerking) die klanten aan ons hebben uitbesteed. We verzorgen voor deze klanten de hr- en salarisadministratie of een deel ervan, afhankelijk van de dienstverlening die we met de klant hebben afgesproken. Binnen onze afdeling kun je het verschil maken in verschillende rollen. Bijvoorbeeld als salarisadministrateur, hr-medewerker, service delivery manager.

"We werken dagelijks met elkaar aan nog betere diensten voor de klant. Als medewerker heb je alle ruimte om hieraan vanuit je eigen kennis, ervaring en ideeën je steentje bij te dragen. Een werkomgeving dus die je zelf mee helpt te vormen. Daarbij bieden we je veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Door opleidingen en trainingen te volgen, maar ook door je de kans te geven om door te groeien binnen ons bedrijf. "

Ontmoet onze collega's

Mathijs, trainee payroll

"Er wordt altijd meegedacht in wat ik wil en wat bij mij past. Dat maakt het een erg prettig bedrijf om voor te werken."

Lianne, trainee payroll

"Ik heb alle ruimte om verandering en verdere verbetering concreet vorm te geven. Dat maakt mijn baan extra boeiend."

"We werken dagelijks met elkaar aan nog betere diensten voor de klant. Als medewerker heb je alle ruimte om hieraan vanuit je eigen kennis, ervaring en ideeën je steentje bij te dragen. Een werkomgeving dus die je zelf mee helpt te vormen. Daarbij bieden we je veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Door opleidingen en trainingen te volgen, maar ook door je de kans te geven om door te groeien binnen ons bedrijf." 

Ontdek waarom je volgens Hadewich Dingjan, director hr & payroll services, bij haar team moet komen werken.

Daarom hr & payroll services

Volop kansen om dé relevante expert te worden

Eigen carrièrepad bepalen

Inhoudelijk en uitdagend werk voor mooie klanten

Hecht team waar je van kan leren en waar je mee kan lachen

Uitgelichte vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die het verschil maken bij onze klanten. Help jij onze klanten hun personeels- en salarisadministratie gewoon goed te regelen?

Meer weten over werken bij Visma | YouServe?

Heb je interesse in een functie bij de afdeling hr & payroll services? Neem contact op met onze recruiter Lisa.

Lisa van der Tol

Corporate Recruiter

06 2806 8851 lisa.vandertol@visma.com