Skip to content

Maak het verschil als HR & payroll professional

Wil jij de volgende stap zetten in de wereld van hr & payroll? Dat kan door aan de slag te gaan bij onze afdeling HR & payroll services. Klanten die hun personeels- en salarisadministratie bij ons hebben uitbesteed, vertrouwen dagelijks op onze kennis en kunde. Benieuwd hoe jij hierin het verschil kan maken? Dat kan door voor onze klanten hun hr-zaken gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen. Ontdek in welke rol jij het verschil kan maken.

Daarom HR & payroll services

Volop kansen

Jij wil groeien en relevant blijven. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daarom investeren wij continu in up-to-date kennis door trainingen en opleidingen. Zo blijf jij altijd de relevante expert binnen jouw vakgebied.

Eigen carrièrepad bepalen

Jij bent ambitieus. Samen met jouw manager kijken we naar jouw ambities en stellen we een carrièrepad op. Doordat we onderdeel zijn van Visma, zijn de doorgroeimogelijkheden eindeloos.

Uitdagend werk voor mooie klanten

Jij wil het verschil maken bij onze klanten met jouw expertise. Dat kan bij ons. We werken dan ook voor heel veel verschillende en mooie klanten: commerciële klanten en not-for-profit organisaties.

Met elkaar als team

Jij wil een fijne werkomgeving. Collega's waar je van kan leren en waar je mee kan lachen. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.

Ontmoet jouw team

Ontdek waarom zij voor Visma | YouServe en specifiek voor de afdeling HR & payroll service hebben gekozen.

Uitgelichte vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's die het verschil maken bij onze klanten. Help jij onze klanten hun personeels- en salarisadministratie gewoon goed te regelen?

Product consultant | HR-softwareAmsterdam, Noord-Holland, Nederland
SalarisadministrateurAmersfoort, Utrecht, Nederland
SalarisadministrateurDrachten, Friesland, Nederland
SalarisadministrateurAmsterdam, Noord-Holland, Nederland
Trainee salarisadministrateurAmsterdam, Noord-Holland, Nederland
Trainee salarisadministrateurAmersfoort, Utrecht, Nederland
Trainee salarisadministrateurDrachten, Friesland, Nederland

Ook als trainee kun je het verschil maken

Ben je net klaar met jouw studie? Of mis je nog de gevraagde kennis voor de job? Zet dan jouw eerste stap in de wereld van HR & payroll met ons eigen talentprogramma. Je combineert werken met het volgen van een PDL-opleiding en je werkt aan jouw persoonlijke skills. Hierdoor ben jij na 12 maanden klaar om het verschil te maken als payroll professional.

Onze klanten

Voor deze klanten kan jij het verschil maken met jouw expertise op het gebied van HR & payroll.

Meer weten over werken bij Visma | YouServe?

Heb je interesse in een functie bij de afdeling hr & payroll services? Neem contact op met onze recruiter Lisa van der Tol. Zij vertelt je graag meer over Visma | YouServe en de functie.

Telefoon: 06 5140 3907 Mail: lisa.vandertol@visma.com