Overslaan naar content

Zet je volgende stap als salarisadministrateurMet jouw nauwkeurigheid zorg je dat vele mensen elke maand hun loon op tijd krijgen, en dat het salaris tot het laatste cijfer achter de komma klopt. Dat maakt je onmisbaar voor elk bedrijf in Nederland. 3 goede redenen om te kiezen voor payroll-specialist bij Visma YouServe:

Veel uitdaging en afwisseling,

omdat je voor klanten met verschillende cao’s en wet- en regelgeving werkt

Volop ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden,

haal bijvoorbeeld je PDL of VPS of volg andere cursussen en trainingen

Voldoening uit je werk,

want klanten zijn blij met wat je doet en waarderen je inzet.

Voordelen van werken bij Visma YouServe

Volop kansen

Bij ons krijg je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen, als payroll-professional én als persoon. Haal bijvoorbeeld je Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) of doe de Vakopleiding Payroll Services (VPS). Of volg een andere cursus, zoals leidinggeven of prioriteiten stellen. Zo blijf je helemaal up-to-date.

Je eigen carrièrepad bepalen

Als je bij ons komt werken, stel je samen met je manager op basis van je ambities een carrièrepad op. Groei bijvoorbeeld door naar payroll consultant. Of word manager en begeleid een team van salarisadministrateurs. Doordat we onderdeel zijn van Visma, zijn je doorgroeimogelijkheden eindeloos.

Uitdagend werk voor mooie klanten

Van groot tot klein, van commercieel tot non-profit en in de meest uiteenlopende branches: bij ons is je werk als salarisadministrateur heel afwisselend. Je werkt met verschillende cao’s en wet- en regelgeving, wat het uitdagend maakt. Met jouw payroll-expertise maak je echt het verschil voor onze mooie klanten.

Met elkaar als team

Bij ons werk je in een fijn team. Je leert van je collega’s en lacht met ze. Iedereen staat voor elkaar klaar, vertrouwt op elkaar en is gelijk. In een open en gezellige sfeer doen we samen het beste voor klanten. Loop je ergens tegenaan? Dan helpen je collega’s om het op te lossen.

Zijn wij een match?

Ben je benieuwd of onze bedrijfscultuur bij jou past? Doe dan nu de scan en ontdek hoe goed we bij elkaar passen.

Dit zeggen collega's

Benieuwd hoe onze salarisadministratuers werken bij Visma YouServe ervaren? Of lees hier alle verhalen van collega's."Een leuke dag bij YouServe is als we een lastige kwestie hebben van een klant en die dan gezamenlijk als team oplossen."

Jouw werkzaamheden als salarisadministrateur

Omdat je bij ons voor meerdere klanten werkt, zien je taken er net even anders uit dan bij een bedrijf intern. Dit doe je als medewerker in de salarisadministratie bij Visma YouServe:

  • Je werkt in een gezellig team voor meerdere klanten

  • Je controleert mutatiestromen die je collega’s hebben ingevoerd op basis van een control-framework

  • Je hebt regelmatig contact met je klanten via de telefoon of online meetings. Bezoek je ze liever fysiek? Dan kan dat natuurlijk ook

  • Je denkt proactief mee met de uitdagingen van je klanten en stelt optimalisaties voor

  • Zowel voor je klanten als je team spot je kansen en optimaliseer je processen, zodat het werk voor jou en je collega’s soepeler en efficiënter verloopt

Onze klanten

Voor deze klanten kan jij het verschil maken met jouw expertise op het gebied van salarisadministratie.

Onze payroll-vacatures

Of je nu medior, senior, interimmer of junior bent: bij ons vind je altijd een passende functie als salarisadministrateur. Bekijk hiernaast onze vacatures en solliciteer meteen! We leren je graag kennen.

Zo ziet de sollicitatieprocedure eruit

Heb je een functie gezien waar je blij van wordt en wil je weten hoe de procedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen.

Ga voor interim-opdrachten in de salarisadministratie

Houd je van een kijkje in de keuken bij de meest uiteenlopende bedrijven? En pas je je als een kameleon aan aan je omgeving, wat de opdracht ook is en hoe lang deze ook duurt? Word dan interimmer bij YouFleX en help organisaties met al hun payroll-vraagstukken!

Meer weten over werken bij Visma YouServe?

Heb je interesse in een functie als salarisadministrateur of wil je meer informatie? Neem contact op met onze recruiter Vivian van der Kaaij, zij helpt je graag verder!

Telefoon: 06 5166 7219 Mail: vivian.vanderkaaij@visma.com