Skip to content

Talentprogramma

Payroll professional

Je hebt jouw studie afgerond en je bent klaar voor het echte werk. Maar je twijfelt nog: werken of toch doorleren? Bij Visma YouServe kan het allebei in ons talentprogramma. Je combineert werken met het volgen van een PDL-opleiding en je werkt aan jouw persoonlijke skills. Hierdoor ben jij na 12 maanden klaar om het verschil te maken als payroll professional.

Jouw eerste stap in de wereld van hr & payroll

Met het talentprogramma zet jij jouw eerste stap in de wereld van hr & payroll. Vanaf de zijlijn toekijken hoort daar niet bij, vanaf dag 1 sta jij vol in het veld. Binnen een jaar word je via learning on the job klaargestoomd om volledig verantwoordelijk te zijn voor de hr & salarisadministratie (en advisering) van 1 of meerdere klanten. Dat doe je door vanaf het begin mee te werken met (en te leren van) ervaren payroll professionals. Een mix van vak - en persoonlijke skills trainingen maken dit talentprogramma compleet. Zo ga je ontdekken waar je kracht ligt en leer je effectief te communiceren. Maar ook een PDL diploma (Praktijkdiploma loonadministratie) ontbreekt daarin natuurlijk niet.

Wat doe je als hr & payroll professional?

In deze rol maak jij het verschil door onze klanten gewoon iedere maand weer heel blij te maken. Jij zorgt namelijk dat hun salarissen correct en op tijd worden uitbetaald. Een belangrijke en vooral dankbare taak! Samen met jouw collega's ben je van a-z verantwoordelijk voor het adviseren en verzorgen van de personeels- en salarisverwerking voor jouw eigen klanten. Bovendien neem jij hr- en salarisadministratie processen uitgebreid onder de loep. Zie jij kans tot optimalisatie? Dan nodigen wij je van harte uit om daar met jouw andere collega’s werk van te maken!

Wat leer je tijdens jouw talentprogramma?

  • Arbeidsrecht en sociale zekerheid

  • Loonheffingen

  • Personeel, organisatie en communicatie

  • Effectief communiceren

  • Social styles‘Ik wilde aan het werk en vond het tegelijkertijd wel belangrijk om te blijven leren, mezelf verder te ontwikkelen en een vak onder de knie te krijgen. Toen ik over het traineeship bij Visma ǀ YouServe las, was dit precies wat ik zocht: volwaardig meewerken in de praktijk en daarnaast als trainee ongeveer een jaar interessante kennismodules en workshops volgen. Ik besloot te solliciteren en dit blijkt nog iedere dag een goede beslissing te zijn geweest.’

Mathijs van Veen Junior payroll professional (oud-trainee)

Dit krijg je bij het talentprogramma:

Vakopleiding PDL

Aanvullende persoonlijke trainingen

Persoonlijke buddy & coach

Goed contract & salaris

Opleiding volledig betaald

Kickstart van jouw carrière

Vacatures

Wil jij een kickstart geven aan jouw carriere met ons talentprogramma? Bekijk de vacatures en solliciteer vandaag nog!

Geen open vacatures.

Meer weten over het talentprogramma of werken bij Visma YouServe?

Neem contact op met onze recruiter Lisa.

Telefoon: 06 5140 3907 E-mail: lisa.vandertol@visma.com

Ervaringen van onze trainees

Mathijs, trainee payroll

"Er wordt altijd meegedacht in wat ik wil en wat bij mij past. Dat maakt het een erg prettig bedrijf om voor te werken."

Lianne, trainee payroll

"Ik heb alle ruimte om verandering en verdere verbetering concreet vorm te geven. Dat maakt mijn baan extra boeiend."

Werken bij YouServe betekent samenwerken met ruim 500 collega’s die toegewijd en verantwoordelijk zijn, inclusief zijn in hun denken en ondernemend van geest zijn.