Overslaan naar content

Jouw eerste stap in de wereld van HR & payroll

Wil jij jouw eerste stap zetten in de wereld van hr & payroll, maar mis je nog de juiste kennis en ervaring? Geen probleem. Via ons talentprogramma combineer je jouw nieuwe baan met een PDL-opleiding én werk je aan jouw persoonlijke skills. Hierdoor ben jij na 12 maanden klaar om het verschil te maken als payroll professional.

Maak het verschil als Payroll trainee

In deze rol maak jij het verschil door onze klanten gewoon iedere maand weer heel blij te maken. Jij zorgt namelijk dat hun salarissen correct en op tijd worden uitbetaald. Een belangrijke en vooral dankbare taak! Samen met jouw collega's ben je van a-z verantwoordelijk voor het adviseren en verzorgen van de personeels- en salarisverwerking voor jouw eigen klanten. Bovendien neem jij hr- en salarisadministratie processen uitgebreid onder de loep. Zie jij kans tot optimalisatie? Dan nodigen wij je van harte uit om daar met jouw andere collega’s werk van te maken!

Dit leer je tijdens jouw talentprogramma:

Arbeidsrecht en sociale zekerheid

Loonheffingen

Personeel, organisatie en communicatie

Effectief communiceren

Social styles

Met het talentprogramma zet jij jouw eerste stap in de wereld van hr & payroll. Vanaf de zijlijn toekijken hoort daar niet bij, vanaf dag 1 sta jij vol in het veld. Binnen een jaar word je via learning on the job klaargestoomd om volledig verantwoordelijk te zijn voor de hr & salarisadministratie (en advisering) van 1 of meerdere klanten. Dat doe je door vanaf het begin mee te werken met (en te leren van) ervaren payroll professionals. Een mix van vak - en persoonlijke skills trainingen maken dit talentprogramma compleet. Zo ga je ontdekken waar je kracht ligt en leer je effectief te communiceren. Maar ook een PDL diploma (Praktijkdiploma loonadministratie) ontbreekt daarin natuurlijk niet.

Dit krijg je bij het talentprogramma:

Vakopleiding PDL

Aanvullende persoonlijke trainingen

Persoonlijke buddy & coach

Goed contract & salaris

Opleiding volledig betaald

Kickstart van jouw carrière

Ontmoet jouw team

Ontdek waarom zij voor Visma | YouServe en specifiek voor de afdeling HR & payroll service hebben gekozen.

Vacatures

Wil jij een kickstart geven aan jouw carriere met ons talentprogramma? Bekijk de vacatures en solliciteer vandaag nog!

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Onze klanten

Voor deze klanten kan jij het verschil maken met jouw expertise op het gebied van HR & payroll.

Meer weten over werken bij Visma YouServe?

Heb je interesse in het talentprogramma bij de afdeling hr & payroll services? Neem contact op met onze recruiter Vivian van der Kaaij. Zij vertelt je graag meer over Visma YouServe en de functie.

Telefoon: 06 5140 3907 Mail: vivian.vanderkaaij@visma.com