Overslaan naar content"Bij ons draait alles om de inhoud en de mensen. Onze mensen hebben echt verstand van het vak hr en payroll"

Simon Kornblum, director sales, portfolio & marketing, vertelt over zijn afdeling en op welke manier zij het verschil voor onze klanten maken.Voorloper in een traditionele markt

Als afdeling sales, portfolio & marketing ontwikkelen we een product- en dienstenportfolio op het gebied van hr en payroll dat maximaal aansluit op de marktvraag. Deze producten en diensten brengen we via (online) marketing onder de aandacht bij onze b-t-b-doelgroepen. Hierop gebaseerd behaalt ons salesteam zijn verkoopsuccessen op het vlak van new business en realiseert zo omzetgroei voor Visma YouServe. Tegelijkertijd bieden wij het portfolio aan bij onze bestaande klanten en bouwen op deze manier de relatie met deze klanten verder uit. Dit alles doen we met in totaal zo’n 30 zeer betrokken en deskundige commerciële collega’s verdeeld over vier teams: new business/solution sales, existing sales/partner management, marketing, en portfolio & product Management.

Wat maakt Visma YouServe uniek volgens jou?

Ons succes in de markt is vooral te danken aan de unieke combinatie van mensen, middelen en processen die wij klanten bieden. Daarin zit ons onderscheidende vermogen en daar zijn we erg trots op. Bij mensen gaat het om capaciteit, kennis en kunde. Software en digitalisering vormen de ruggengraat van onze dienstverlening. En dit combineren we voor klanten in processen rond hr en payroll die we heel efficiënt inrichten.

Wij lopen met deze combinatie voorop in onze betrekkelijk traditioneel ingestelde markt. Veel bedrijven organiseren deze processen nog zelf door verschillende partijen met ieder hun eigen expertise en diensten in te schakelen. Maar wij zien dat de uitvoering van deze administratie in toenemende mate een specialistisch vakgebied is. We vinden dat organisaties hr en payroll om deze reden veel beter in zijn geheel kunnen uitbesteden aan een bedrijf dat hiervoor de benodigde kennis, ervaring en middelen in huis heeft: Visma YouServe dus. We zijn dan ook geen softwarebedrijf, maar een dienstenbedrijf op het gebied van hr- en payrolluitvoering in de meeste brede zin van het woord. Gelukkig begrijpt de markt dit steeds beter en we verwachten de komende jaren dan ook flink door te groeien. Administratie op het gebied van hr en payroll is echt een vak en Visma YouServe heeft hiervoor alles onder één dak!

Wat is volgens jou kenmerkend voor het werken bij Visma YouServe?

Bij ons draait alles om de inhoud en de mensen. Onze mensen hebben echt verstand van het vak hr en payroll. We gaan als deskundige gesprekspartner op tactisch en strategisch niveau een relatie aan met nieuwe klanten of verdiepen de relatie met bestaande klanten. Daarin doen we wat we beloven en zijn een serieuze kennispartner voor klanten.

Bovendien zijn we een innovatief en modern bedrijf in deze markt. Zo maken we voor onze marketing en de digitalisering van processen gebruik van de nieuwste technologieën. We hebben een duidelijke visie op de trends en ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Van hieruit werken we dagelijks aan de verdere optimalisatie van onze product-marktcombinaties en kunnen zo het verschil blijven maken voor onze klanten.

Hoe zou je de cultuur verder beschrijven?

Wat onze cultuur verder kenmerkt? Visma YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal. We zetten iedereen in zijn of haar kracht en geven onze mensen alle mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen. Dit met heel veel vrijheid, ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, maar wel gericht op het bereiken van een gezamenlijk doel.

Waarom werken bij de afdeling Sales, portfolio & marketing?

Kort samengevat: voor onze cultuur! Als je houdt van je vak bieden wij de cultuur waar je moet zijn.  Je kunt je vak op jouw manier uitoefenen binnen een bedrijf dat ertoe doet en omringd door mensen die dezelfde gedrevenheid hebben. Kies je voor een baan bij onze afdeling dan garanderen we je één ding: je gaat een erg gave tijd tegemoet! In welke functie dan ook. 

Word jij Simon's nieuwe collega?

Openstaande vacatures

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Meer weten over werken bij Visma YouServe?

Heb je interesse in een functie bij de afdeling Sales, portfolio & marketing? Neem contact op met onze recruiter Sterre Verboom-Keesmaat. Zij vertelt je graag meer over Visma YouServe en de functie.

Telefoon: 06 8349 8133 Mail: sterre.keesmaat@visma.com