Overslaan naar content

Product owner | payroll | Amsterdam

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maandProduct development

Functieomschrijving

Visma YouServe is een toonaangevende leverancier van softwareoplossingen voor HR en payroll. Onze missie is om bedrijven te ondersteunen met innovatieve technologieën die hun personeelsbeheer eenvoudiger en efficiënter maken. Op dit moment zijn wij op zoek naar een product owner die ons team komt versterken.


Wat je gaat doen?

Als Product Owner Payroll bij Visma YouServe ben je verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van onze payroll-software. Je speelt een belangrijke rol in het vormgeven van de productstrategie en zorgt ervoor dat onze oplossingen voldoen aan de behoeften van onze klanten en de markteisen. Je werkt nauw samen met ontwikkelteams, in- en externe stakeholders en de product manager om hoogwaardige producten te leveren die bijdragen aan het succes van onze klanten. Jouw verantwoordelijkheden:

 • ontwikkelen en beheren van de product roadmap voor onze payroll-oplossingen;

 • vertalen van markt- en klantbehoeften naar duidelijke productvereisten;

 • samenwerken met ontwikkelteams om de productvisie en prioriteiten duidelijk over te brengen;

 • monitoren van de voortgang van productontwikkeling en bijsturen waar nodig;

 • fungeren als de brug tussen de technische teams en zakelijke stakeholders;

 • continu verbeteren van onze producten op basis van feedback van klanten en nieuwe marktontwikkelingen;

 • zorgen voor naleving van relevante wet- en regelgeving binnen de payroll sector.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig

Voor deze functie zijn we op zoek naar een persoon met passie voor en actuele kennis van het payroll domein inclusief alle wet- en regelgeving die hier bij hoort. Een achtergrond in accountancy of (corporate) salarisverwerking kan mooi aansluiten, maar alleen indien je die ervaring aanvult met aantoonbare IT-affiniteit. Je hebt namelijk genoeg IT-kennis nodig om softwareontwikkelaars te begrijpen en te kunnen uitdagen. Bovendien is het belangrijk dat je het leuk vindt om continue met externe stakeholders te overleggen, Ook fijn is het wanneer je het volgende meebrengt:

 • minimaal 5 jaar ervaring binnen de payroll sector, aangevuld met aantoonbare IT-ervaring of -affiniteit;

 • kennis van payrolling en gerelateerde processen;

 • uitstekende communicatieve vaardigheden en vermogen om effectief te schakelen tussen verschillende stakeholders.

 • probleemoplossend vermogen en een proactieve, resultaatgerichte werkhouding.

 • ervaring binnen de HR-tech industrie is een grote pré.

Wat je mag verwachten

Wat je als eerste ziet, is het gezellige kantoor en jouw collega's op een van onze kantoren in Amsterdam of Amersfoort. We werken hybride maar proberen minimaal één dag per week als team op kantoor te zijn.

Omdat we een grote organisatie zijn en onderdeel zijn van Visma, liggen er veel doorgroeikansen. Visma YouServe stimuleert je ontwikkeling proactief. Logisch voor een organisatie die vindt dat medewerkers zelf de regie over hun carrière mogen en kunnen voeren!

Wat je verder mag verwachten:

 • een rol met impact in een internationale werkende, snel veranderende organisatie;

 • volop kansen om te groeien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak;

 • een salaris tussen de € 4.000,- en € 5.500,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring;

 • Scrol omlaag om meer te lezen over de voordelen bij Visma YouServe.


Enthousiast? Solliciteer nu als product owner payroll!

Ben je enthousiast? Solliciteer dan nu als product owner payroll via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Emine Ertul-Tozan. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Emine via 06-17842028 of Emine.ertul-tozan@visma.com. Lees snel verder en kom erachter hoe het is om te werken bij Visma YouServe!


Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
Product development

of

Hybride
 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
€ 4.000 - € 5.500 per maand
Product development

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,35 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.