Overslaan naar content

Traineeship | payroll consultant | Amersfoort

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 2.600 - € 3.000 per maandProjects, delivery & support

Functieomschrijving

Visma | YouServe staat voor een wereld waarin complexe HR-processen naadloos verlopen. Wij zorgen dat gebruikers van onze software niet alleen kunnen werken met het systeem, maar er ook met plezier gebruik van maken. Vanuit passie voor het vak en diepgaande kennis van payrolling en onze software tillen onze consultants onze payroll software-omgeving naar nieuwe hoogten.


Als aankomend payroll consultant krijg je de kans om je technische vaardigheden te ontwikkelen en onze klanten te ondersteunen bij het implementeren en onderhouden van onze innovatieve software. Binnen deze functie zet jij de eerste stap in de wereld van HR & payroll. Vanaf de zijlijn toekijken hoort daar niet bij. Vanaf dag 1 sta jij vol in het veld. Binnen een jaar word je klaargestoomd om mee te draaien als product consultant | payroll-software.


Wat ga je doen

Je start je eerste jaar als functioneel beheerder, waarbij je onze klanten helpt met het beheer van onze software en ervoor zorgt dat deze perfect draait. Erg belangrijk, want ons systeem verwerkt maandelijks een slordige 1.2 miljard salarisbetalingen. Naarmate je kennis groeit stroom je door naar de rol van consultant.

Als consultant ben je een belangrijke sparringpartner voor onze klanten. Je adviseert hen met je uitgebreide kennis van payroll systemen en ondersteunt bij implementaties, wijzigingen en upgrades van onze software. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en oplossen van incidenten, het doorvoeren van klantwensen en het organiseren van kennissessies. Kortom, je speelt een belangrijke rol in het leveren van hoogwaardige service aan onze klanten en het voortdurend verbeteren van onze payroll software.

Vereisten

Dit heb je nodig

Wat onze klanten het meest aan jou waarderen? Je komt altijd op een slimme, creatieve manier tot een oplossing en vindt dat nog leuk ook. Bij ons is je motivatie belangrijker dan je ervaring. Daarnaast zijn we erg benieuwd naar jouw drijfveren. Verder is het handig als je:

 • minstens een MBO4-diploma hebt, bijvoorbeeld in een financiële richting;

 • beschikt over een scherp analytisch vermogen en je nauwkeurig werkt;

 • sterke communicatieve skills bezit;

 • zelfstandig bent en altijd klaarstaat voor collega’s en klanten.


Dit krijg je van ons

Wat je als eerste ziet, zijn jouw nieuwe collega’s van de Projects, Delivery & Support afdeling. Je krijgt de kans om samen met jouw collega's directe impact op de organisatie van onze klanten te maken en lever je de klant concrete toegevoegde waarde. Voor al je harde werk krijg je verder dit van ons terug:

 • een baan van 32 tot 40 uur per week in een ambitieus en gezellig team;

 • de mogelijkheid om je PDL-diploma te behalen;

 • een mooi salaris tussen € 2.600,- en € 3.000,- per maand (op basis van fulltime en afhankelijk van kennis & ervaring);

 • en nog veel meer... lees hieronder alles over onze interessante arbeidsvoorwaarden.


Enthousiast? Solliciteer nu als aankomend payroll consultant in Amsterdam!

Ben je enthousiast en wil je niets liever dan de payrollsoftware voor je klanten op rolletjes laten lopen? Solliciteer dan nu als aankomend payroll consultant in Amersfoort via de knop rechtsboven. Dan hoor je binnen 5 werkdagen van onze corporate recruiter Sterre Verboom-Keesmaat. Wil je eerst nog wat meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact op met Sterre via 06 - 83498133 of sterre.keesmaat@visma.com. Lees snel verder en kom erachter hoe het is om te werken bij Visma YouServe!

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 2.600 - € 3.000 per maand
Projects, delivery & support
Consultancy, IT / eHRM, Junior, Payroll, Youserve

of

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 2.600 - € 3.000 per maand
Projects, delivery & support
Consultancy, IT / eHRM, Junior, Payroll, Youserve

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,35 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.