Overslaan naar content

Product consultant | payroll-software | Amersfoort

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 3.300 - € 4.700 per maandProjects, delivery & support

Functieomschrijving

Van software-configuraties tot het naadloos onderhouden van systemen en processen. Voor jou is er niets bevredigender dan het doorgronden van de specifieke behoeften van onze klanten en deze omzetten in praktische softwareoplossingen. Als brug tussen technologie en bedrijfsprocessen ben je bedreven in het ontrafelen van de complexiteit van salarisadministratie en het tot in de puntjes finetunen van payrollsoftware.


Functieomschrijving

Als payroll consultant neem jij onze klanten en collega’s mee in de wereld van payrolling. Met jouw ruime kennis van payroll systemen en enthousiasme voor het vak, adviseer en ondersteun jij onze payroll services klanten en je collega’s met de inrichting en het onderhoud van onze Payroll software: YouPay. Met jouw inzichten richt jij, samen met jouw collega’s, de software zo in dat onze klanten en jouw collega’s de salarisadministratie zo effectief en efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Je zorgt hierbij voor een uniforme standaard over alle klanten heen en borgt deze kennis in de teams.


Wat je gaat doen?

 • Jij bent betrokken bij de onboarding van nieuwe payroll services klanten. Je bewaakt de uniforme inrichting en draagt bij aan het testen van de inrichting waarna je bij afronding van project de klant in beheer neemt.

 • Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen, coördineren en het uitvoeren van payroll optimalisaties en bewaakt de uniforme standaard over de klanten heen.

 • Je signaleert kansen om onze klanten optimaal te ondersteunen door uitbreiding van de payroll inrichting of diensten

 • Jij organiseert kennissessies voor jouw collega’s zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van onze payroll software en op de hoogte zijn van de laatste innovaties.

Vereisten

Dit heb je ervoor nodig:

Onze ideale kandidaat heeft ruime kennis van payrolling en heeft echt zijn hart liggen bij dit vak. Verder vragen wij:

 • hbo werk- en denkniveau aangevuld met PDL;

 • ruime ervaring met payrolling;

 • jij bent op de hoogte van de ontwikkelingen en veranderingen in de markt;

 • je bent communicatief vaardig en weet complexe payroll inhoud eenvoudig over te brengen aan je collega’s;

 • tot slot ben je zelfstandig en kun je projectmatig werken.


Wat je ziet en wat je krijgt

Wat je als eerste ziet, zijn jouw nieuwe collega’s van de Projects, Delivery & Support afdeling. Je krijgt de kans om samen met jouw collega's directe impact op de organisatie van onze klanten te maken en lever je de klant concrete toegevoegde waarde. We richten hun administratieve processen namelijk zo efficiënt mogelijk in en optimaliseren de software doorlopend. Daarmee ontzorgen we de klant en zijn we als afdeling onmisbaar voor een feilloos werkende HR- en salarisadministratie.

Wat je verder krijgt zijn marktconforme arbeidsvoorwaarden, waarbij je mag rekenen op:

 • een functie voor 32 tot 40 uur per week;

 • een maandsalaris van € 3.300,- tot € 4.700,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek;

 • 28 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een interessante winstuitkering;

 • mogelijkheid om hybride te werken en een thuiswerkvergoeding van € 2,35 per dag;

 • laptop en telefoon.


Wij zijn Visma YouServe

Wij zijn Visma YouServe: een dynamische organisatie waar ruim 550 medewerkers werken. Stuk voor stuk vernieuwend, relevant, daadkrachtig en betrouwbaar. Onze cultuur? Dat is: klaarstaan voor elkaar, op elkaar kunnen vertrouwen, gelijkwaardigheid en in een open en informele sfeer samen het beste doen voor klanten.

Je komt te werken binnen het team Change & Mainenance Payroll. Dit team zorgt voor een effectieve en uniforme payroll inrichting voor al onze klanten die de salarisadministratie aan ons hebben uitbesteed. Dit betekent een nauwe samenwerking met onze afdeling Product Development, zodat we altijd de laatste innovaties in onze payroll software optimaal gebruiken. Daarnaast speelt dit team een cruciale rol in het delen van kennis over het gebruik van de payroll software zodat al onze YouServe collega’s op de hoogte zijn en dit in hun dagelijks werk kunnen toepassen. Samen met 6 collega’s ga je binnen dit nieuwe team een waardevolle bijdrage leveren aan onze klanttevredenheid.


Enthousiast? Solliciteer nu als Product consultant I Payroll in Amsterdam!

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Solliciteer direct! Wil je eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met Sterre via 06 - 83498133 of sterre.keesmaat@visma.com. Lees snel verder en kom erachter hoe het is om te werken bij Visma YouServe!

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 3.300 - € 4.700 per maand
Projects, delivery & support
Consultancy, IT / eHRM, Payroll, Software, YouPay

of

Hybride
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
€ 3.300 - € 4.700 per maand
Projects, delivery & support
Consultancy, IT / eHRM, Payroll, Software, YouPay

De voordelen als je bij ons werkt

Thuis en op kantoor werken

We werken ongeveer 50% op kantoor en 50% thuis. Je krijgt een vergoeding om je thuiswerkplek ergonomisch in te richten én €2,35 per thuiswerkdag

Reiskostenvergoeding

In de vorm van een NS Business Card of kilometervergoeding, net wat je liever hebt

Interessante bonus

Naast je salaris mag je rekenen op een interessante company bonus. Draag jij een nieuwe collega aan? Dan staat daar een mooie bonus van 2.000,- tegenover

Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Haal bijvoorbeeld je PDL of geef je soft skills een boost via New Heroes

Vakantie & workation

28 welverdiende vakantiedagen per jaar én 8% vakantiegeld. En wil jij 4 weken per jaar in de zon werken? Dan kan dat bij ons

Shoppen met korting

Wie houdt er nou niet van korting? Via ons platform YouBenefits krijg je korting bij heel veel verschillende winkels en diensten

Over Visma | YouServe

Samen met 550+ collega’s zet je je bij Visma | YouServe elke dag in voor meer dan 1600 organisaties in de Nederlandse zakelijke markt. Onze klanten maken allemaal gebruik van onze HR- en payroll-software en dienstverlening. Wat ons uniek maakt, is dat we niet alleen software leveren, maar vooral een kennishuis en dienstverlener zijn. Wij helpen onze klanten namelijk om hun HR-zaken en loonadministratie gewoon goed te regelen en naar een volgend niveau te brengen.

Zin om hier ook een bijdrage aan te leveren? Dan kom je terecht in een fijn team waar collega’s klaarstaan voor elkaar, op elkaar vertrouwen en gelijkwaardig zijn. In een gezellige sfeer doe je samen het beste voor klanten.

Hier staan we voor

Om samen succesvol te zijn, hebben we 4 kernwaarden. Daar staan we met alle collega’s achter, in welke rol je ook bij ons werkt.

We zijn ondernemend

Je ziet wat er moet gebeuren en pakt dat proactief op, ook als er nieuwe kansen zijn. Is er een probleem? Dan blijf je daar niet in hangen, maar ga je samen voor oplossingen. Op die manier leveren we allemaal een bijdrage voor onze klanten, het team en de organisatie.

We zijn verantwoordelijk

Je kijkt verder dan alleen je eigen werk en zorgt samen met je team voor het beste resultaat. Je kunt op elkaar rekenen en weet precies wat je van collega’s kunt verwachten. Iedereen voelt zich namelijk verantwoordelijk voor elkaar en pakt eigenaarschap, zodat het team succesvol is.

We zijn toegewijd

Je voegt waarde toe vanuit je passie en expertise en maakt daarmee het verschil voor klanten. We halen het beste in elkaar naar boven op basis van respect en vertrouwen. Als je ergens tegenaan loopt, zeg je dat open en eerlijk. Met je team kijk je continu hoe dingen nog beter kunnen.

We zijn inclusief

Je laat iedereen in hun eigen waarde, ook al ben je het niet altijd met elkaar eens. Met elkaar zorgen we dat iedereen zich veilig voelt en zichzelf kan zijn. Wat je achtergrond ook is en wat je talenten ook zijn: jij bent belangrijk voor het team. Met die basis maken we plezier in ons werk.

Ontmoet je toekomstige collega's

Benieuwd hoe onze collega's werken bij Visma | YouServe ervaren? Ontdek hun ervaringen.

 • "Collega's helpen elkaar en gaan met respect met elkaar om. Je kan intern allerlei opleidingen volgen. Het is ook echt een kweekvijver van het hele HR-vak."

  Sharida

  HR-advisor HR-servicedesk

 • "Visma | YouServe is een goede werkgever omdat je binnen deze organisatie de tijd en ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als persoon, maar ook inhoudelijk."

  Martijn

  Product consultant

 • "Visma ǀ YouServe heeft een erg gave cultuur die je ook bij onze afdeling terugziet. Een veilige werkplek waar je op jouw manier met de talenten die je hebt aan de slag kunt. Goed samenwerken en op een gelijkwaardige manier met elkaar omgaan vinden we daarin cruciaal."

  Simon

  Director Sales, portfolio en marketing

Onze sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast en wil je weten hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet? Bekijk hieronder de 5 stappen. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Niet de functie die je zocht?

Is dit niet de vacature die je zocht? Bekijk dan onze andere vacatures of stuur ons je cv via recruitment4youserve@visma.com en dan nemen we contact met je op zodra we een passende vacature hebben.